Eskiden bi tane cocuk beni ekledi instagramdan neyse iste cocukla konustuk sohbet muhabbet falan sonra bu bana nerde yasadigimi falan sordu zamanla soyismime kadar ogrendi. Iste bi sure sonra bunun erkek degil kiz oldugunu ogrendim falan ardindan kiz bana herseyini biliyorum diyerek tehdit etmeye basladi kendisi oyle dedi benden açik saçik resimler falan istiyo atmicam dedim numarami çogu yerde yaymis bana bi suru sapik yazdi ardindan. Hatta watsappdan ekleyip bana hakaret etti bi suru. Bunu sikayet etmekle tehdit ettim ben de aniden ortaliktan kayboldu. Ustunden 5 6 ay geçti bi cocukla tanistim sanaldan yine ig ortami o beni eklemis yine pp fotom hosuna gitmis oyle dedi bilmiyorum artik. Resmini falan da atti ama cocuk gercek olmicak kadar yakisikli fake diye mi diye dusunuyorum adini soyismini falan ogrendim cocugun ama panel kullanmadigim icin bunun ayni manyak olup olmadigini bilmiyorum fake olabilir mi diye dusunuyorum hergun. Uzun suredir iliskimiz var ve cocuga çok baglandim hatta evlilik konusunda falan bile dusunuyoruz diyim. Bana bu konuda yardimci olabilicek birini ariyorum.. Isim soyisim veremem kimseye (yani cocuk gerçek çikar diye) Yardimci olabilicek biri lazim bana acilen nerden ulasabilirim bu mernis panele?
Mernis Panel Kullanan Var mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne zaman biri yardim edicek acaba çok ihtiyacim varrr..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayatında gerçek olamayacak kadar iyi bir şey denk geliyorsa büyük ihtimal gerçek değildir.
sen neden instagram kapatıp yenisini açmadın?
Instagram degil konu kiz herseyimi bulmus tel numaram dahil tel numarami degistirsem bile onu da bulur elindeki bilgilerle oyle bu panel seysi arastirdim biraz..
Sakın kanma numaranı değiştir
Panelde numara degisince otomatik yenileniyomus numaran..
Bilemezsin. Güncel değil bence o bilgiler
Guncel olmasa kiz nasil onume daha yeni aldigim ders notlarina kadar doksun resmen isinin profesyoneli herseyimi biliyo umarim biri su panele ulasmamda yardimci olur ne diyim :(
E devlet şifreni değiştir e okul vs
Zaten saldi uzun zamandir yok sikayet edicem dedim korktu muhtemelen bulasmiyo. Tek istedigim o cocugun fake olup olmadigini ogrenmek
Anladım
Numaranı Değiştirebilirsin Panele Düsmesi Biraz Zaman Alır
görüntülü konuş bu kadar basit
Hep geçistiriyo turlu turlu bahaneler sunuyo o yuzden bu yolu denemek istedim
o zaman sahte olma ihtimali çok yüksek.
Anlik resimler de atiyo bazen ama isinin profesyoneli olabilir arti sen fakesin demeye çekiniyorum o kizdan sonra travma olarak kaldi korkuyorum yine eskiye doneriz diye arti eger gerçekse iliskiyi bitirmek de istemiyorum. Umarim bi an once ulaşırım bu panele cevabin için de tesekkurler :)
İnternette şu an yok, torrentte belki vardır
Ben pek bu tür işlere aşina olmadiğım için nasil ulasirim bilmiyorum maalesef.. Sende ulasmam için link falan var mi?
Yok , d
@burkicokfena merhaba
@burkicokfena acil ılaşmsn bana nolr
Niye akıllanmazsınız…
Insan bu birilerine guvenmesi gerek yoksa yasiyamaz..
Güvendiğin kişiler seni koşulsuz sevebilecek ve koruyabilecek kişiler olmalı ailen mesela
Allah a da güvenmek bir seçenek tabii
Pintte arat fotoyu