Mernis Panel Kullanan Var mi?

Eskiden bi tane cocuk beni ekledi instagramdan neyse iste cocukla konustuk sohbet muhabbet falan sonra bu bana nerde yasadigimi falan sordu zamanla soyismime kadar ogrendi. Iste bi sure sonra bunun erkek degil kiz oldugunu ogrendim falan ardindan kiz bana herseyini biliyorum diyerek tehdit etmeye basladi kendisi oyle dedi benden açik saçik resimler falan istiyo atmicam dedim numarami çogu yerde yaymis bana bi suru sapik yazdi ardindan. Hatta watsappdan ekleyip bana hakaret etti bi suru. Bunu sikayet etmekle tehdit ettim ben de aniden ortaliktan kayboldu. Ustunden 5 6 ay geçti bi cocukla tanistim sanaldan yine ig ortami o beni eklemis yine pp fotom hosuna gitmis oyle dedi bilmiyorum artik. Resmini falan da atti ama cocuk gercek olmicak kadar yakisikli fake diye mi diye dusunuyorum adini soyismini falan ogrendim cocugun ama panel kullanmadigim icin bunun ayni manyak olup olmadigini bilmiyorum fake olabilir mi diye dusunuyorum hergun. Uzun suredir iliskimiz var ve cocuga çok baglandim hatta evlilik konusunda falan bile dusunuyoruz diyim. Bana bu konuda yardimci olabilicek birini ariyorum.. Isim soyisim veremem kimseye (yani cocuk gerçek çikar diye) Yardimci olabilicek biri lazim bana acilen nerden ulasabilirim bu mernis panele?

Güncellemeler
+1 yıl
Ne zaman biri yardim edicek acaba çok ihtiyacim varrr..
Mernis Panel Kullanan Var mi?