ChromeOS Flex Google tabanlı alternatif olarak genellikle eski cihazlar için kullanılan bir işletim sistemi olarak piyasaya çıktı. Şu an için ekstra bir özelliğini göremedim. Sadece internete bağlanmak gezinmek için birebir bir işletim sistemi ya da bilgisayarlar da yedek olarak kullanacağınız bir işletim sistemi de olabilir. Ancak bildiğimiz gibi Google Chrome internet tarayıcıların da Microsoft'un tarayıcılarının yerini alarak dünya da en çok kullanılan internet tarayıcısı oldu. Benim görüşüme göre henüz hazır değil ve belki uzun bir zaman içinde, Windows'tan sonra Google işletim sistemini geliştirerek yerini alabilir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Windows, yapmış olduğu saçma güncellemeler ile kendi ayağına sıktı ama eğer bozmasaydı, Chrome OS'un şansı olmazdı.
Choreme aslında bu işletim sistemi ile başlangıç yaptı henüz hazır değiller şu an sadece internete girmek ve google uygulama tabanlarını kullanmak için yapılan alternatif ve yardımcı sistem görevi görüyor birde bu 15-20 senelik bilgisayarlar için can kaynağı Bilgisayarda eğer bu işletim sistemini SSD ye kurarsan harika bir deneyim hızı var, ama tek Dezavantajı Bir çok Yazılım programları Google Chromenin işletim sistemin de kurulamıyor ya da Oyun deneyimi yok zamanla eğer Google İşletim sistemini devreye sokarda Microsoft Windows çöpe gidecek zaten Microsoft Windows 11 ile büyük fiyasko yedi
Kesinlikle katılıyorum hocam. SSD olmasa zaten Windows çekilmez.
SSD tabiki artık en kullanışlı diskler ancak burada önemli olan Google nin İşletim sistemi ni geliştirerek süpriz yapması, çok eski cihazları olup yeni bilgisayar alamayacaklara umut buda Windows u zora sokacak ayrıca Google işletim sistemi ücretsiz
Linux kullanıyorum diğerlerinden de anlamıyorum 😅