Güncellemeler
+1 yıl
KızlarSoruyor sorduğum sorunun çok süper olduğunu düşünüyormuş çok teşekkür ediyorum KizlarSoruyor❤🙏🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu BİLGİSAYAR için sormuştum. Neyse. Microsoft Edge kullanmaya karar verdim yorum yapan herkese teşekkürler...❤️🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Yıllardır Chrome kullanıyorum ben.
Google Chrome
Microsoft Edge Browser rem tüketmez ama Google Chrome Browser Remden beslenir. Tavsiyem Microsoft Edge Browser. Güvenlidir
1. si rem değil ram 2. si her tarayıcı ram yer 3. sü tarayıcılar yediği ram oranına göre hızlanır veya yavaşlar 4. sü neredeyse her tarayıcının ayarlarında ram kullanma oranını ayarlayabilirsiniz o yüzden opera GX kullanın derim
İkisnide kullandım Microsoft edge chrome göre daha hızlı ama telefonum uyduruk olduğundan ve silinemediğinden dolayı sadece chrome yi kullanmak durumdayım hafızası yetmediği için. İkinci olarak ona alıştım diğerine alışamadım
Malmsn olm chrome daha hızlı edgeden
Açıkçası internet explorer'dan sonra Microsoft edge'nin de farklı olduğunu düşünüyorum ama şunu söylemek isterim ki Google Chrome tabii ki fazlasıyla iyi
Chrome tabii ki. Reklamları da engellersin bu şekilde. Ben en çok Opera kullanıyorum. Ne bir reklam geliyor ne de giremediğim bir site yok.
Edge, Chrome nin kullandığı yazılımsal altyapıyı kullanıyor olsa da geliştirmeleri sayesinde daha hızlı ve hafif.
Google Chrome diğer bütün tarayıcılardan daha başarılı. Brave Browser kullanıyorum. Öneririm.
Fark etmiyor bana hangisi uygunsa onu kullanıyorum çoğunlukla Chrome oluyor artik
Youtube sitesinde karşılaştırma yapılmış Sonuç Beraberlik. Bana göre Chrome. Kullanmaya göre tercih değişir tabiki.
Google Chrome uzun zamandır kullanıyorum ve çok kullanışlı
Chrome bilgisayarı daha çok yoruyor ama öyle bir alışmışım ki başka tarayıcı kullanamıyorum 😁
İkisine de kullanıyorum
Google Chrome kullanıyorum
edge hayatımda gördugun en kötu browser
Google çünkü aradığım her şey onda var çünkü 😂
Google Chrome
ben chrome diyorum
Google Chrome
kesinlikle google chrome
Google Chrome kullan.
Chrome knk
Neden
p*rno için uygun kanka on numara 🤣👍