çünkü veri gizliliği ve güvenlik açısından şu anda 1 numara diğer tarayıcılar sizin bilgilerinizi topluyor ve işliyor youtube'da can değer brave yazıp videoyu izlerseniz daha açıklayıcı olur diyeyim
En tepedeki neden bir altındakini çöp olarak nitelendirsin? Görüşüne saygı duyuyorum onu tercih edersin çünkü senin tercihindir eyvallah. Chrome babayı da ezme bu kadar 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
yandexi hiç kullanmadım hiç de kullanmayacağım. bana oldu olası hep virüs müş gibi geldi görseli logosu falan da iğrenç8
Yandex nedir aga ya adam gibi adamlar Chrome kullanır.
Hava durumundan mailine her şeyimi Yandex kullanmayı tercih ediyorum. Herkese de tavsiye ederim.
yandex candır çünkü diğer tarayıcılara göre gayet hızlı
Tabiki chorome. Yandex berbat. Bilgisayar mühendisiyim dinle beni
ikisi de değil brave kullanmanızı öneririm ama ikisinden birisini seçmek zorundaysanız bu chrome olmalıdır
Neden brave
çünkü veri gizliliği ve güvenlik açısından şu anda 1 numara diğer tarayıcılar sizin bilgilerinizi topluyor ve işliyor youtube'da can değer brave yazıp videoyu izlerseniz daha açıklayıcı olur diyeyim
chrome ama oda fazla ram yiyor
Opera candir, gerisi heyecan <3
Ne kadar ram yiyor? Hangisini kullanıyorsunuz?
Sadece opera, diğerleri çöp
Chrome’un nesi çöp?
@ONRKRYL Ferrari güzeldir, ama Rolls-Royce'a binen birisi için o dakikadan sonra ferrari çöptür.
Rolls royce hiçbir zaman ferrari kadar hıza ulaşamayacağı için ferrari hiçbir zaman çöp olmaz
Kalitesi tartışılmaz fakat ferrari de ferraridir sonuçta
@ONRKRYL Birisi süper sport, birisi çok üst düzey konfor aracı.
O zaman ikisini karşılaştırman saçma
@ONRKRYL Karşılaştırmadım, chrome'un neresi çöp dedin bende açıkladım. Üstün de üstü var. En tepedeki bir altını çöp olarak nitelendirebilir.
En tepedeki neden bir altındakini çöp olarak nitelendirsin? Görüşüne saygı duyuyorum onu tercih edersin çünkü senin tercihindir eyvallah. Chrome babayı da ezme bu kadar 😂
opera gx
Ne kadar ram yiyor?
kendin ayarlayabiliyorsun ne kadar yemesini istersen o kadar yiyor reis
Hiç biri
Neden
Chrome
Sebep
Chrome
Chrome
Chrome
Tabiki Chrome yandex kasıyor yav karmakarışık
Çorumlu hızlı