İnternet & Teknoloji konusunda 635 cevap paylaştı. windowsta herkes chorme diyor ama ben linux kullanıyorum linuxda verim alamadım chrome den o yüzden mozilla daha hızlı mozilla kullanıyorum.
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
Google Çorum ¬¬)
00 Yorumla
Mozilla nedense bana daha rahat geliyor belki alistigim icindir.
32 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılchrome
12 Yorumla- +1 yıl
valla ya :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
273Cevap
+1 yılMozilla Firefox açılınca ben: encrypted-tbn0.gstatic.com/images :)) Google kullanırım ben:)
www.issizadam.net/.../...age_20131124102623758.jpg
www.seoclerk.com/pics/228757-19d6zc1401606932.png
www.enkisa.com/dosya/2014/02/google-logo-komik.png
encrypted-tbn0.gstatic.com/images00 Yorumla
+1 yılFirefox tabiki. Chrome Google'ın. Bu da demek oluyorki Chrome da yaptığınız her hareket direk Google'ın sizin hakkında topladığı veriler arasına gidiyor. Nasılsa çoğunuz Facebook ve Whatsapp'ta kullanıyorsunuz. Bu veriler toplanıyor sonra da size yeni ürünler olarak geri dönüyor. Alışkanlıklarınızdan özel ayrıntılarınıza herşeyi biliyorlar. :) Daha sonra reklam alıyorlar, her tıklama reklamın mahiyetine göre birkaç dolara kadar çıkıyor! Sizin bedavaya sağladığınız bilgiler sayesinde onlar trilyonlarca doları götürürken siz de saf saf reklamlara hem tıklamaya devam ediyorsunuz, hem de ürünleri satın alıyorsunuz :)
Yandex'te Chrome'un Rus versiyonu Amerikaya değilde Rusyaya bağışlıyorsunuz bilgilerinizi.
Firefox'ta masum değil elbette ama çok daha az etkisi olduğunu düşünüyorum :)11 Yorumla- +1 yıl
firefox her açıldığında google sunucularından virüslü sitelerin bilgisini indirip güncelliyor. bu da engellenebilir birşey. şimdilik bilgi gönderme gibi bir durum yok. içlerinden en iyisi yine odur.
+1 yılBen "Google Chrome" kullanıyorum. Ayrıca şu Google 'ın şakalarına da bayılıyorum bakmak isteyenler olursa chrome://flags/ buradan bakabilirler örnek;
UYARI Bu deneysel özellikler zaman zaman değişebilir, bozulabilir veya kullanımdan kaldırılabilir. Bu deneylerden herhangi birini açtığınızda tarayıcınızın aniden yanmaya başlaması mümkün olduğundan, başınıza gelebilecekler konusunda kesinlikle hiçbir garanti vermeyiz. Şaka bir yana, tarayıcınız tüm verilerinizi silebilir ya da güvenliğiniz ve gizliliğiniz beklenmedik şekillerde riske girebilir. Etkinleştireceğiniz her deney bu tarayıcının tüm kullanıcıları için etkin hale gelecektir. Lütfen dikkatle ilerleyin. Chrome'daki etkileyici, yeni özellikler ilginizi çekiyor mu? chrome. com/beta adresinden beta kanalımızı deneyin.00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Firefoxun eklenti seklindeki uygulamalari cok etkilidir.. chrome un otomatik ceviri ve hemen her ekstrayi otomatik olarak bulunmasi iyidir.. yandex ne yazikki virus gibi bir seye donusmus durumdav, tuhaf tuhaf yazilimlari otomatik kurup tum pc yi isgal ediyor resmen , ve kurtulamiyorsunuz.. bu kadar zorla kullandirtmaya calisiyorlar resmen.. sahsi tercihim mozilla.. eklentileri ve arka planlari olsun , thunderbird vs gercekten cok kullanisli.. chrome soguk geliyor bana.. keske netscape navigator olsaydi hala.. ne bombaydi zamaninda :/// ah netscape..
00 Yorumla
+1 yılYandex in mail özelliğini seviyorum ama arama motoru iyileştirilmeli bir yandexte ana sayfa değiştirilmiyor ama sevdiğim marka yine de
Google Chromenin son zamanlara kadar iyi ama sonra bozduğunu düşünüyorum açıkçası İE gibi genelleştikçe yenilik üretemez bir hale geldiğini düşünüyorum
Safari en sevdiğim tarayıcılardan birisidir hem görünüm hem hız açısından kullanışlı ve sade :)
Operanın da hız başlangıcı çok güzel stabil ve kullanışlı bir tarayıcı :)
Mozilla hantal bir şey Cheat Engine kullanmam gerekirse açıyorum anca yoksa çirkin bir görünüm virüs dolu eklentiler yavaşlık ve ram canavarı sevmem kendisini :)
Sana operayı denemeni tavsiye ederim :)
Soruna cevabım : Chrome > Yandex > Firefox
Belki zamanla yandex daha fazla geliştirir :)01 Yorumla- +1 yıl
İnternet Explorer 11 deki ilerlemeyi de göz ardı etmeyelim baya geliştirilmiş :)
yıllardır firefox kullanıyorum. yalnız yeni nesil tamamen chrome'a yönelmiş. bir çok fonksiyonel özelliği kullanıyorsanız ve interneti sadece bir iki siteden ibaret sanmıyorsanız, firefox bulunmaz nimettir. herkes firefoxu sevmez. lakin web masterların çoğu, internet teknolojileri ile uğraşan bir çok insan mozilla firefox kullanır. Chrome'un da ne kadar kötü tarayıcı olduğunu bilir.
explorer'a gelecek olursak, eskiden elbette çok kötüydü ama şu anda chrome ve yandex hatta ve hatta bir kaç özelliğiyle firefoxdan bile daha iyi.
yandex: bir türlü sevemedim. bilgisayara yüklediğinizde diğer tüm tarayıcılarınızla birleşiyor ve bir türlü temizleyemiyorsunuz. her şey içiçe giriyor.
opera: ie ile birlikte ikinci tercihimdir.00 YorumlaYandex daha iyidir esasında chorme tabanlı bir browser olmasına rağmen sayfanın neresinde olursan ol sekmeye bir kere tıkladın mı sayfanın başına dönüyor olması ve tekrar tıklayınca kaldığın yere dönüyor olması benim hoşuma giden bir özellik. Mozilla ise yavaş yavaş internet explorer gibi kaybolmaya doğru giden bir browser
00 YorumlaTrayıcılar arasında en hızlısı chrome dur devlet sitelerinin bazıların agirmez bu yüzden devlet kurumları İnternet explorer ile çalışır Firefox daha çok hilecilerin dosyaları kolay bulması için flash gibi şeyleri açığa çıkaran tarayıcı yine eklentileri vardır ;)
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılBir ara Mozilla kullanıyor ve çok seviyordum. Sonra bir ara Opera kullandım, fakat bazı eksiklikleri var. Mesela Chrome'da son kapatılan sayfayı kolayca açabiliyorsun. Opera'da geçmişe falan gitmen gerekiyor, biraz uğraştırıyor yani. Yandex hiç kullanmadım. Internet Explorer zaten tırt :D En iyisinin Chrome olduğunu düşünüyorum :)
00 Yorumla Detaylı açıklayım sana :
Mozilla- pc yavaşlatır serverda rahatca dolasmanı engeller en son kullanacağın bir program bile değil çünkü içeriği cok
Yandex- bunu kuran gerizekalı daha cok tanınsın die tüm viruslu olan programlara reklamını sunmus yandexi yüklediğinde bilmediğin 5 tane daha program iniyor buda cok saçma
Chrome- ise daha sade ve kullanımınkolay hız konusunda pc ile eşit çalışabilen bir program umarım yardımcı olmuşumdur :)))00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYandex i sakın indirmeyin, indirdiğiniz takdirde diğer browserları bloke ediyor ve kullanamıyorsunuz hiçbir şekilde üstelik yandex bütün kişisel bilgilerinizi de kopyalıyor örneğin banka hesapları şifreleri yanı attığınız her adımdan haberleri var kim bilir belkide gizlice web camınızdan izleniyorsunuz :)
00 Yorumla
+1 yılcCcMason Reyiz cCc hic bir seyin ustune tanimam moruk. Mozilla ezer gecer chrome diyenlerse bir b*k bilmiyordur o kadar :dd
11 Yorumla- +1 yıl
Kes be..
+1 yılMozilla veri tabaninda asiri. veri barindiriyor ve ağırlığa neden oluyor.
Opera desen başlı başına hata.
Yandex zaten opera ve chrome altyapisini kullaniyor. Gerek yok sadece bilgisayara abuk. subuk programlar kuruyor.
Explorer i anlatmama. gerek yok :D
sonuc olarak yanitim Google Chrome dur. Her gun yenilik icindedir ve Google chrome canary surumu ile surekli betalarla yeni ozellikler. eklenmektedir. flash ve java icinde gomulu olarak gelmektedir.
DAHA NE DİYEYİM...00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 668 cevap paylaştı. chorme dandtirik çünkü hızlı eger paralı antivrüs koruması yoksa google chrome anasayfa virusu bulasıyor iede aynı firefoxda yandex ve opreya bulaşmıyor opera bazen hızlı bazen yavaş ama yandexe ve opreya virus bulaşmıyor
00 Yorumlayandex zaten mozilla altyapısına kurulmuş bir tarayıcı ikisini de at çöpe zaten. chrome iyi hoş da çok eklenti kabul etmez engellediği çok site vardır. hızı da bir opera değil sonuçta. konuyu opera diyip kapatıyorum :D
00 Yorumla
+1 yılKullanım platformu mobilse kesinlikle Opera kullan, pc ise Chrome gerçekten iyi. Fakat Yandex'te fena sayılmaz. Ama değiştirilebilir teması ve daha fazla kişiselleştirilebilir olması Chrome'u daha öne çıkarıyor zannımca.
00 YorumlaGoogle tüm teknolojilerini chorme de entegre etmesine rağmen mozilla firefox açık ara fark attıyor. Ama yetenekli olarak opera öne geçiyor webkit motoru entegre edildikten sonra opera öne geçecek gibi görünüyor.
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.sezaiacima.com/firefox-vs-chrome/ burada bir yazı yazdım bir bak istersen.
00 Yorumla
+1 yılFirefox, son güncellemelerden sonra aşırı derece cpu ve ram kullanımı yaratıyor. Üzerindeki eklentileri kaldıramıyor gibi. Firefox kullanıcısı olarak başka tarayıcılara geçtim. Benim tercihim Opera'dan yana :)
00 YorumlaBen yandex kullanıyorum gayet memnunum. Bilgisayarımda chrome da Explorer da var ikisi açılıncaya kadar ben yandex de işimi halletmiş oluyorum. Hem arayüzüde güzel basit kullanışlı:)
00 Yorumla
+1 yılfirefox ya da google chrome
yandex ALLAH korusun... zar zor sildim bilgisayardan. bir türlü silinmiyordu yanlışlıkla indirmiştim. neyse izi kalmadı şimdi.. malwarabytes sağolsun:D00 Yorumla
+1 yılgoogke chorumu kullanmak hizli ama cok fazla bellek yiyor yandexte virus bulasmasi digerlerine kiyasla daha iyi mozillo ise her surucuye uyuyor fazla bellek yemiyor hiz konusunda chorime kadar degil :D
00 Yorumla
+1 yılİnternet expl...
...
...
...
lütfen wait page loading...
...
orer :)10 Yorumla
+1 yılben Google Chrome kullanıyorum.
babam ısrarla explorer kullanıyor çünkü kendi gibi bilgisayarda çok yavaş :D15 Yorumla- +1 yıl
@Hatunadam gerçekten öyle.
ısrarla açıp gösteriyorum odaya gidip gelene kadar kapatmış explorer la cebeleşiiyor - +1 yıl
artık boşverdim zaten :) @Hatunadam
+1 yılHiç biri bir *Puffin* etmez https://i.hizliresim.com/AYaprp.png
00 YorumlaFirefox en iyisi. En kullanışlısı ve en hızlısıdır.
10 YorumlaMozilla Firefox diğer tarayıcı proğramları göre daha iyi vüris gelme olasığı çok zayıf bunu chromede rahatlıkla ve sürekli yaşarsın daha hızlı ve en önemlisi mozilla güvenlik açısından tarayıcı olarak bir numara
00 Yorumla
+1 yılgoogle chromedan şaşmam senelerdir yer imlerimi felan koruyor oturum google hesabında güzel paylasımlarda yapılıyor hiç açmadığı bir şey olmadı bugune kadar...
Reklamlardan da kurtulmak istiyorsanız google magazasında adblock indirin rahatlayın.00 YorumlaTarayıcı olarak yıllardır Maxthon kullanırım çok memnunum bu saydığın tarayıcılardan çok daha üstün, hızlı ve özellikleri daha fazla.
00 Yorumla
+1 yılChrome... Bu arada anket yapsan daha iyi olurdu sanki
01 Yorumla
+1 yılyandex kadar berbat bir şey yok ya.. explorer bile daha iyidir. Chrome kullanıyorum mumnunum gayet :))
00 Yorumla
+1 yılChrome tartışmasız en iyisi ama bazen hata falan verebiliyo o yüzden elinin altında bir Firefox da bulundurmanda yarar var :)
00 YorumlaHangisine işim düşerse ben onu severim
Opera - Chrome - Firefox
Ama şuda bir gerçek, Orjinal cd ile format atıldığında hepimiz Explorera minnet duyarız... El pençe divan açılsın diye bakarız...00 Yorumla
+1 yılyandex.. kısayolları çok hoşuma gidiyor. link kısmına tıklar tıklamaz sık kullandklarm aşagıya ınıyor ve sevıyorum bunu :)
00 Yorumla
+1 yılilk başlarda mozilla kullanırdım mozilla bir kere çöktü chrome kullanmaya başladım şimdi google chrome dışında hiç bir tarayıcı kullanamıyorum kullanmıyorum
00 YorumlaYandex kullanıyorum. Mozilla da arada bir. Chrome u bilgisayarı ilk aldığımda yandex i yükleyene kadar kullanmıştım :)
00 Yorumla
+1 yılMozilla firefox çünkü chrome ye sürekli virüs bulaşıyor ( java vb.) mozilla kullanıyorum ve şimdiye kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım ayrıca hileye çok açık... =D
10 YorumlaYandex virüs gibi her yerde karsıma cıkıo hiç sefmiorum chorme vazgecilmezim.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılExlorer kasıyor, gecikmeler yaşıyor. Mozilla sık sık hata verip kilitleniyor.
Google Chrome mühendislerinin yanaklarını sıkarım <300 Yorumla chrome ama beni deli ediyor windows sürümü. Ekranı aşağı indirip geri açtıgımda en son kaldıgım siteleri göremiyorum yeniden baslatıyor
04 Yorumlaboş boş takılmada chrome aksi takdirde mozilla. yandex ten de Allah korusun ve o firmanında belasını versin...:D
00 Yorumlamozilla daha kullanışlı 80 ve üzeri sayfa actıgın zaman sıfır donma explorer ve choremede 10 sayfadan sonra donma lar oluyor. Bazı arkadaşlar itiraz edebilir ama gercek olan bu Tabi birazda pc hızına baglı
00 Yorumla
+1 yılmozilla firefox ama şu an girdiğim yer chrome+yandex :D
00 Yorumla
+1 yılChrome bana göre daha hızlı geliyor onu kullanırım.
00 YorumlaAllah üçünü de kahretsin portalsepeti diye bir virüs bulaştı hiçbirşey yapamıyorum :(
00 Yorumla
+1 yılGoogle chrome kullanıyorum. Hızlı ve güvenilir, tasarımı da hoşuma gidiyor.
00 Yorumla
+1 yılGoogle adi l*n bizim bayramları falan kutlamıya yandex iyidir
00 Yorumla
+1 yılMozilla'yı Tıkla.. Git Çay Demle, Açılışını Çay Eşliğinde Seyret. Aheste Aheste Tatlı Tatlı Açılır.
Chrome Gibisi Gelmedi Henüz...10 YorumlaMozilla her zaman en iyi. Son güncelleme ve testler de Chrome'u geçti.
00 YorumlaChrome en iyisi Yandex yüklerken bilgisayarım virüs uyarısı verdi.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılYandex ile Chrome aynı altyapıyı kullanıyor zaten. (:
00 Yorumla Güvenlik açısından Explorer, hız açısından Chrome , kullanışlı eklentileri için Frifox.
00 Yorumla
+1 yılKalbim googledan yana ama ben şu an yandexten bağlanıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılChrome, bakır aliminyum, çinko demir çelik,
yav biz nereye geldik? (mustafa topaloğlu temsili ) :D
chrome en iyisi..00 Yorumla
+1 yılYandexde iş yok. hız olarak Google chrome. fırefox zor geldi :D
00 Yorumla
+1 yılMozilla Chrome Hepsi aynı ama kulandın DSN - önemli
00 YorumlaUzun yıllar Firefox kullandım ama artık Google Chrome kullanıyorum
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. Chrome tabiki, hepsini kullandım, chrome daha pratik ama çok da fark yok
00 YorumlaKendi tarayıcımı kullanıyorum. Kendim yaptım basit bişi. Bana yetiyor. Bulut depolamada ONEDRİVE a bile güvenmem. WD MYCLOUD 4TB MİRROR Kullanmaktayım.
00 Yorumla
+1 yılYandex turk fırmalarımızla baglantısı oldugu ıcın gözonunde duruluyor gercı arama hızıda gayet ıyı ancak yanlıs yaptıgın sey ne bılıyor musun¿
Bırı arama sıtesı dıgerlerı ınternet kullanıcılıgı00 Yorumla- Devamını Gör (434)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar