Dün akşam 21.00 gibi mesaj geldi mesajı okumak için sohbete girdim sadece link falan tiklamadim. Mesajını detayını hatırlamıyorum, şu yazıyordu onayliyorsaniz onay ya da evet yazın şeklindeydi. Kesinlikle hiç bir tıklama veya yazı yazmadım bundan kesinlikle eminim zaten fırsat olmadı bir sürü mesaj geldi hatta Vodafone yanımda uygulamasından bile onay vermişim söze. 659.99tl ve 258.99 TL faturama yansıdı şu an o oyunu oynayan keyfinde ven sıkıntıdayım resmen çocuğumun rızkını çaldı hakkımı hiç bir şekilde helal etmiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ara vodafonu ne yapmam gerek de iade alırsın paranı belki bırakma peşini
Vodafone asla kabul etmiyor bizimle ilgili değil dedi
kim çekmiş parayı
Pubg oynayan bi şahıs olarak biliniyor
vodafone sana çeken firmayı söyler ama hangi firma çekti diye sor vodafona o firmaya ulaş
Firmaya ulaştım firma sadece ödemeyi alıyoruz geri iade yapmıyoruz dedi
Mobil bankacılık üzerinden mi işlem yapıldı telefon hattından mı?
Telefon hattimdan. Fakat Vodafone aradığımızda Vodafone yanıma uygulamasına giriş yapıp işlemi oradan da onay verdiğimi söylüyor
Bunu çevrenden biri yapmış olabilir mı? Kardeşin yeğenin oynuyorsa falan
Hiç birimizin alakası yok. Bizler bu tarz oyunları bilmeyiz ve telefonlarımız da dahi yok. Benim zaten hiç ilgim alakam yok ve bu tarz oyunları asla sevmem
Bilemedim
Az önce yine aradım savcılık yoluyla oyunu oynayıp parayı harcayan kişiyi şikayet edebilirmisim. Sorun şu savcı tanıdığım yok
Sen şikayetini bildireceksin savcı tanıdığın olmasına gerek yok.
Yanlış bilmiyorsam Google playdan idae talep edile biliyor
Ya aslında ben hileli instgrm için youtubeden Bi site açtım o yönlendirerek aşama aşama ilerledim. Google ye girdim ondan uygulama indirdim ve olanlar oldu
Google play ödeme geçmişine bir göz atın orada bir şey gorunuyormu
Internetten arastirdim Telefonda virüs olabileceği yazıyordu sabah sifirladim
2020 ye evet yazıp gönderilmiş oluyor
Aracı olan bir firma var telefon numarası var bende Vodafone verdi arayın oraya iade talebi istediğiniz söyleyin dedi ama arada ki şirket ödenmesi alınan ücret geri iade yapılmaz dedi
Anladım Eğer Google play da ödeme gözüküyorsa iade talep hakkınız olabiliyor
Sıfırladigim için görünmez artık. Bi bardak soğuk su içeyim. Ama inanın o kadar çok üzüldüm ki az Bi para değil durduk yere ödeme yapicam
Ödeme geçmişi Google playin sisteminde kalan bir şey telefonla ilgili değil
Tam olarak nereye bakmam lazim tarif edermisiniz size zahmet , aboneliklere falan baktım hiç bjrsey görünmüyor
Ödemeler ve abonelikler ardindan bütçe geçmiş e tıklıyorsunuz orada gösteriyor
Aralık boyunca toplam harcanan 0 diyor
Ekran atacaktım size ama atamadim
Ozaman ödeme Google play üzerinden gerçekleşmemiş bunun haricinde onere bileceğim bir şey yok ne yazikki
Bu siteden atılmıyor
Googlen oldu siteden yani
Mesaj yoluyla uygulama üzerinden şikayette bulun benim bilgim dışında bu üyelik yapılmıştır diye dönüş yapacakalrdir
Mesaj yoluyla kime atmam lazım
Şikayet var. com veya turkcel uygulama üzerinden şikayetini bildirirsen daha hızlı sonuç alabilirsiniz
Sikaye var a yazdım
Turkcel uygulamasından nasıl yapicam. Bu arada Vodafone hattindan oluyor bu
Ozaman vodofonede şikayet bölümü vardır oradan yax
Yapacak bir şey yok maalesef
Evet maalesef
Yani hırsızlıkta çağ açmışlar
Bu nasıl olabildi bilmiyorum ama. Faturalı hattınızın mobil ödemelere açık olması dolayısıyla oldu. Hiçbir şeye tıklama veya mesaj onayıda vermemişsiniz. Yani karşıda ki insanlar rastgele bir numara sallayıp ödeme mi yaptı ya da böyle bir yöntem var mı onu da bilmiyorum ama. Müşteri hizmetleri ile görüşüp hattınızın mobil ödemesini kapatın isterseniz
Evet kapattirdim sanırım faturalı hatlarda sinir varmış 1000 lira üzeri işlem yapılmıyor Bu hırsızlar da dibine kadar kullanmış. şu an hepsini kapattirdim
Evet 1000 lira. Geçmiş olsun. Umarım tekrar yaşamazsınız
Amirin çok teşekkür ederim. Allah kimsenin başına vermesin böyle şeyler
Amin
Okumazdın mesaji keşke
itiraz et
Kimse kabul etmiyor
İade talep et
Parayı alıyorlar ama iade yok
Karttan talep et
şu an faturama yansımadı gelecek dönem için ödenme bekleniyor. Nolursun bana akıl ver inan elim kolum bağlı ben o parayla çocuğuma ben alırım mama bile alırım
Kartın hangi bankaya aitse müşteri hizmetleri ile konuş onlar halleder
Karttan çekim olmadı. şu an Vodafone yanımdan bakıyorum gelecek dönem ödemesi benim kendi faturam ile 1069 lira olarak görünüyor. Mecburen ödenecek dimi
Firmanın müşteri temsilcisi ile konuşman gerekiyor
Konuştum sabahtan bu yana telefonlarda kaldım ama o firma sadece aracı. Bunu yapan pubg oyunu oynayan biri
Mobil ödemeyi kapat önce
Kapattirdim
Aferin
Bu arada şirketi artık ne bilmiyorum adı tencent diye geciyor
Tencent pubg kuran firma
ya da kurucusu olduğunu bilmiyordum. Dedim ödeme işlemlerinde aracı falandır diye düşündüm. Peki parayı alipda geri iade nasıl yapamıyor ben onu anlamıyorum
Geri iadeyi parayı gönderen firma yapar
yaaa kurucusu olduğunu bilmiyordum. Dedim ödeme işlemlerinde aracı falandır diye düşündüm. Peki parayı alipda geri iade nasıl yapamıyor ben onu anlamıyorum
O yapmaz diyorum işte
Savcılığa başvurmam lazımmış şu an tekrar aradım. Oyunu oynayan kişi parayı harcadığı için geri ödeme yapamiyormus. Savcılığa başvuru yaparsam kimin yaptığını da bulabiliyormus
Yapacak mısın
Savcı tanıdığım olsa kesinlikle yapardım. Ve ben erzurumun Bi ilcesindenyim merkeze çok uzağım
Merkeze gideceğin zaman yap
Merkeze gidemem ki 3 saat uzak ve şu an burada kar var biz mümkün olmadiginca evden çıkmıyoruz 1 yaşında kızım var
Kocan gitsin
Eşim polis memuru çok yoğun çalışıyor zaten cimere şikayet etmiş
Hayırlısı olsun diyelim
Amiin çok teşekkür ederim ilgin ve alakandan dolayı çok ilgilendin zamanını ayırdın hakkını helal et
Helal olsun rica ederim