Arkadaşlar Pubg Mobile hesabım kötü amaçlı kişilerin eline geçti, ne yapabilirim?

Pubg hesabım e postama twitterıma ve Facebookuma bağlıydı fakat twitter hesabım çalındı ve Twitter bilgilerimden e postam değiştirildiği için Twitter şifremi de sıfırlayamıyorum telefon numarası da eklememiştim. Pubg hesabıma girebiliyorum ama twitter hesabım çalındığı için ben oyundayken benden başka kişilerde hesabıma girmeye çalışıyor. Artık twitter hesabım umrumda değil ama ben pubg üzerinden twitter hesap bağımı kaldırmama rağmen üzerinden 7 gün geçmediği için hesabımı çalan kişi hesabıma girebiliyor ve her giriş yaptığında twitter bağı tekrar aktif oluyor bağı silmek için aradan 7 gün geçmesi gerek fakat 7 gün içinde tekrar oturum açıldığı için bağı silmem bi işe yaramıyor lütfen yardım edin bu bağı benim kalıcı olarak hemen silmem gerek mesela bu sabah pubg hesabıma girdiğimde nerdeyse tüm arkadaşlarım silmişlerdi hesabım güvende değil ya twitter hesabımı kurtarmam gerek ya da şu bağı acilen süresiz olarak sildirmek gerek lütfen çok acil yardım edin çok korkuyorum artık
Güncellemeler
+1 yıl
çok teşekkürler arkadaşlar twitter a bir mail attım twitter hesabımı tekrar kurtarabildim benim başıma geldi başkalarına gelmesin
Arkadaşlar Pubg Mobile hesabım kötü amaçlı kişilerin eline geçti, ne yapabilirim?