Dolandırıldım! Sahibinden. com üzerinden dolandırıldım ne yapmam gerekıyor kabaca bilen var mı? Detaya gelin?

Dün akşam bir telefon beğendim piyasası 800 900 değişiyor adama 550 oluır mu diye mesaj attım direk numarasını yazdı aradım konuştuk sıkışık oldugu için satmak istediğini söyledi birazda şekilli bir acitasyon yapıp güvenimi kazanmaya çalıştı güvenemedim ama giresunda tanıdığın varsa gelsin elden baksın teslım alsın dıyınce dırek güvendim adama yok abi gerek yok problem değil sen kargoyla kapıda ödemeli gönder dedim. Aciliyetten satıyorum o kadar bekleyemem ben sana hesap no mu vereyım sen oraya yatır dedi ziraatten yatırmaya çalıştım olmadı dur bı arkadaşın garantı bank hesabı var oraya at dedi tamam dedim hesaba parayı yolladım parayı yatırdığımı söyleyince dur bı kontrol edıp arayım seni dedi ve aramadı yarım saat sonra ben aradım ulaşılamıyor telefonu kapalı. Acayip gücüme gitti hem üniversite okuyorum hem tarlada çalışıyorum babam çiftçi 550 tl nin 200 ü borçtu zaten alnımın teriyle ağır işler yaparak kazandığım paramı 3 kuruşluk birine kaptırdım çok zoruma gidiyor lütfen bilgi sahibi bir arkadaş bana akıl versin paramı nasıl geri alabilirim etkili bir yol bilen varsa ulaşsın lütfen.
Dolandırıldım! Sahibinden. com üzerinden dolandırıldım ne yapmam gerekıyor kabaca bilen var mı? Detaya gelin?