Dolandırıldım, yardım edin?

Beni hoca kılıklı bi çocuk ve yaveri * bir kız dolandırdı. Şirkette denk geldim kızla, masum saf birine benziyordu. Benim de o ara sevgilimden ayrılma durumum vardı ve çok kötü bi durumdaydım. Kız dedi ki benim bi arkadaşım var fal büyü işlerinden anlar buna baktır. Ben çocukla konuştum, konu benim para mevzularına geldi ve çocuk senin paralarını çalacaklar hemen bankaya yatır, yakın zamanda da çok mali zorluklar yaşayacaksın birazını bana gönder ben dönderip birkaç katı olarak sana geri göndereyim dedi. O kadar ayrıntılı ailemi vs anlattı ki, her dediği doğru olabilirdi. Ben de inandım. Gidip attım. Sonra ara ara yine istedi yine attım ve hep bahaneleri vardı ve çok inandırıcıydı. Hesabımda hala para var ve sırf bunun için benimle konuşmaya devam ediyorlar son hamleleri paranın tamamı olacak biliyorum. Bu süre zarfında nasıl geri alabilirim paramı? Ya da ortadan kaybolsalar bile bu süreç zarfında nasıl kanıt toplayayım ki mahkemede işime yarasın? Nolur yardım edin. Bu arada beni tehdit amaçlı ellerinde ses kayıtları vs olabilir, rezil bi durumdayım kısacası..

Dolandırıldım, yardım edin?