İnternet & Teknoloji Beğendiğim biri var, nasıl bir mesaj atmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kızlar çok tatlısınız ya 😂 Çok bayıldığım birisi değil öylesine yazacaktım ama vazgeçtim 😅😚 Beğendiğim biri var, nasıl bir mesaj atmalıyım? Cevapla Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
whoreu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Baktımda tüm kızlar atma demiş. Abi çok ön yargıda bulunuyorsuz 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya reddedilme hissi yaşamış olabilirler iyi niyetli söylediklerinden eminim 😊 Yorumla whoreu +1 yıl keşke her şeye senin kadar pozitif bakabilsem Yorumla
İsyankarkader Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Bence eline kovboy kementini al boynuna at kendine çek dudaklarına yapış . Veya yolda yürürken yanına git ellerini tut sanki başka alemde tanışıyor gibi gözünün içine bak konuşmadan aşka yürü 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 484 cevap paylaştı. Ablacığım Biz bunu nasıl bilelim aranızdaki bahaneyi Nerede çalışıyorsunuz nerede okuyorsunuz öncesi var mı sonrası var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç ortak noktamız yok ben de bilmiyorum yani Yorumla koreanturkey +1 yıl Bence önce bir takiple başla sonra beğeni at Gerisi gelir direkt mesaj atma Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Selam begendim seni sana yürümek istiyorum izninle de 0 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Beyfendi karşı ki dağları siz mi yarattınız acaba? Hığhığhığhığğğ 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl seni hala özledim yaz ters tepki verirse halama atıyordum sana mesaj gelmiş diye kıvır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beğendiğin birine seni beğeniyorum yazman yeterli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay biri bana böyle yazsa hiç hoşuma gitmez Yorumla
Brkmerall Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Düşünmeden at selam , merhaba kadını erkeğimi var bunun 0 0 Yorumla
enessssss1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl gidin dışarda buluşun. böyle şeyleri düşünmeden yapınca daha güzel oluyoor 0 0 Yorumla
Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Burdan mı hoşlandığın kişi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Instagram Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Hee... ya şu sanaldan aşk olmaz diyenlere ayar oluyorum... sanki gerçekte herkes çok normal... Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 786 cevap paylaştı. Atma erkoların kalbi yok 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru dedin aşko Yorumla
aydann3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl mesını begendin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok eğlenceli biri espritüel Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Mesaj atma önce onun da seni beğenmesini sağla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapardım ama takipleşmiyoruz ya Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Atmaman senin için iyi seçenek olacaktır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha çok tatlısınız yaa hepiniz atma yazmışsınız 🤣 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 422 cevap paylaştı. Senden hoşlanıyorum yazabilirsin.~ 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Ben seni Beğenmek zorunda mıyım diye hesap sor 0 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yazma boş ver içinde kalsın dert olsun 😀 0 0 Yorumla
Nedoktorukanserbey Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Ona hi de 0 2 Yorumla Hayalperest56___ +1 yıl Merhaba bana dm atar mısınjz sizr bır soru soracagım Yorumla Soran +1 yıl @Hayalperest56___ hahahaha Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. selam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Baktımda tüm kızlar atma demiş. Abi çok ön yargıda bulunuyorsuz
Evet ya reddedilme hissi yaşamış olabilirler iyi niyetli söylediklerinden eminim 😊
keşke her şeye senin kadar pozitif bakabilsem
Bence eline kovboy kementini al boynuna at kendine çek dudaklarına yapış . Veya yolda yürürken yanına git ellerini tut sanki başka alemde tanışıyor gibi gözünün içine bak konuşmadan aşka yürü
Ablacığım Biz bunu nasıl bilelim aranızdaki bahaneyi Nerede çalışıyorsunuz nerede okuyorsunuz öncesi var mı sonrası var mı
Hiç ortak noktamız yok ben de bilmiyorum yani
Bence önce bir takiple başla sonra beğeni at Gerisi gelir direkt mesaj atma
Selam begendim seni sana yürümek istiyorum izninle de
Beyfendi karşı ki dağları siz mi yarattınız acaba? Hığhığhığhığğğ
seni hala özledim yaz ters tepki verirse halama atıyordum sana mesaj gelmiş diye kıvır
Beğendiğin birine seni beğeniyorum yazman yeterli
Ay biri bana böyle yazsa hiç hoşuma gitmez
Düşünmeden at selam , merhaba kadını erkeğimi var bunun
gidin dışarda buluşun. böyle şeyleri düşünmeden yapınca daha güzel oluyoor
Burdan mı hoşlandığın kişi
Hayır Instagram
Hee... ya şu sanaldan aşk olmaz diyenlere ayar oluyorum... sanki gerçekte herkes çok normal...
Atma erkoların kalbi yok 😂😂
Doğru dedin aşko
mesını begendin
Çok eğlenceli biri espritüel
Mesaj atma önce onun da seni beğenmesini sağla
Yapardım ama takipleşmiyoruz ya
Atmaman senin için iyi seçenek olacaktır
Hahaha çok tatlısınız yaa hepiniz atma yazmışsınız 🤣
Senden hoşlanıyorum yazabilirsin.~
Atma mesaj falan
Bir işin düşmül gibi davranabilirsin
Ben seni Beğenmek zorunda mıyım diye hesap sor