Haci bende teraziyim yazsamasan yazmas ilişki konusunda ben bile kendimi çekemiyorum öyle oluyor terazi erkekleri beklersende yavaştan seni unutur haberin olsun
Kötü bir ayrılık süreci yoksa kızmaz çoğunlukla ilişkilerde naiftim yazarsan eğer seviyorsa döner hanfendi sende eğer ona karşı bir şey hissediyorsan ki o hissetmese sen kesin hissetmesin ama ayrıldıktan sonra tekrar gelmezler yolu neyse devam ederler
Ya öyle mi, senin burcun ne? Evet en son saçma bir kıskançlık yaptı onun üzerine bana günlerce soğuk davrandı araya mesafe girdi ayrıldım bende bir anda ama şimdi çok pişmanım
O kadarı da abartı ya. Sende terazi olduğun için kısıtlanmaya gelemezsin anlıyorum mesela ona yapsaydın aynısını, hiç hoşuna gitmezdi. Benimki bana çok güven vermiyodu ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boş o atmıyorsa yolundadır haberin olsun
Cidden mi
Cidden yazarsan belki düşünebilir 🤧🙂
Ben yazmak istemiyorum o yazsın yaa ağlicamm
Haci bende teraziyim yazsamasan yazmas ilişki konusunda ben bile kendimi çekemiyorum öyle oluyor terazi erkekleri beklersende yavaştan seni unutur haberin olsun
Eyvah biraz daha anlatır mısın kendini. Ondan ayrılan bendim ne hissetmiştir sence bana kızgın mıdır
Kötü bir ayrılık süreci yoksa kızmaz çoğunlukla ilişkilerde naiftim yazarsan eğer seviyorsa döner hanfendi sende eğer ona karşı bir şey hissediyorsan ki o hissetmese sen kesin hissetmesin ama ayrıldıktan sonra tekrar gelmezler yolu neyse devam ederler
Peki çok sağ
İyi günler, dün akşam yazmış çok mutlu oldum. Yazmaz diyodun hatta tüm teraziler yazmaz dedi eğer yazıyorsa seviyordur dediler. Seviyo mudur sence
Senin burcun ne ki la, sevmediği için sana yazmaz demedim canı ne zaman istiyirsa bende seviyordum o yazmadı bende yazmadım demek o yazim drmiş
Evet şaşırdım hiç beklemiyordum ben yengeç burcuyum bu arada
E zaten sana yazmasa olmas
Sence seviyo mu beni
Yaw seni sevmese niden yazsın burc olarak umursamaz olan ml mısın
Yazdığın şeyi kendin anlıyor musun ya
Cümle kurmayı bilmiyo musun sen
Ben anlamıyorum zaten anlamama gerek yoğk seviyo işte
Terazi erkeğiyim bence sen at o atmaz
Sen at. İçinden nasıl geliyorsa öyle yaşa
Önceden sevgili miydiniz
Evet ayrıldık
Seni gerçekten seviyorsa yazar
:/ haklısın
Neden ayrıldınız
Bendede zamanında Terazi erkeği vardı. Kıskanç miydi senin sevgilin
Ya öyle mi, senin burcun ne? Evet en son saçma bir kıskançlık yaptı onun üzerine bana günlerce soğuk davrandı araya mesafe girdi ayrıldım bende bir anda ama şimdi çok pişmanım
Ya hey allahim beni de çok kisitliyordu
Bende Terazi burcuyum
Aa terazi-terazi uyumu var mı ya hiç denk gelmedim. Peki seninki de kıskanınca soğuk davranıyor muydu
Kendisi cok kıskanç değildi ama fazla kisitliyordu mesela neden hala Instagram lardasin filan diyordu habire
Alt tarafı instagrama bakmıştım oysaki
O kadarı da abartı ya. Sende terazi olduğun için kısıtlanmaya gelemezsin anlıyorum mesela ona yapsaydın aynısını, hiç hoşuna gitmezdi. Benimki bana çok güven vermiyodu ya
Evet abartı hemde fazla abartı. Evet haklısın kısıtlanmaya çok gelemem
Aman zaten 2 sene öncesiydi boş ver. Zaten olaylı bir ayrılık değil özlerse emin ol yazar
Peki teşekkür ederim ☺️🙏
Atmak istemiyorsa ne yapsan da boş