- 1 yıl
Tanımadığın bir kız seninle hemen buluşmak istemez. Çünkü o da seni tanımıyor. Normal yazabilirsin merhaba diye veya ortak takip ettiğiniz bir sayfa varsa orada bir şey beğenmişse onunla ilgili de yazabilirsin. Klişe olmaktan daha iyi olur böyle yazman.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- 1 yıl
Aynı fakültedeyseniz onunla ilgili bı soru sor volsybol yüzme kursuna falan gidiyorsa benim kardeşim de katılacak katilmalimi nereye katılmalı falan de köpeği ya da kedisi varsa yolda bı kedi köpek buldum onu hangi vetenire goturmeliyim diye sor zaten hayvanlari seviyorsa ya da seninle konuşmak istiyorsa konu kapanınca da yazar iyi olduğu bı ders hakkında bi sor sor cevabını verincede benim evde bı kaç cevabını bulamadığım sorular daha var onlarada bakarmisin bugün buluşuruz.. kafede diyebilirsin anneme hediye alicam senin tarzin güzel nasıl bı kıyafet almalıyım diyede sorabilirsin sen tabiki benim gibi cümleler kullanma daha nazik konuş gidipte lan ya da argo içeren bı cümle kullanma bide yazım yanlışı yapmamaya çalış yazım yanlışı dan kastım deyil-degil hayla-hala gibi yani yazım yanlışlarını pek önemsemez kiz kullanmadan da emoji kullanma bazı kizlarin emojiye takıntısı var o atarsa at emojiyi ama emojiyi ciddi kullanıp kullanmadığınada dikkat et sjsjssjs diyede gülme ya da ksksksks gibi jdjehdkdyfnsmhd bunlar daha hoş oluyor neyse umarım konuşmayı basarirsiniz
10 Yorumla - 1 yıl
Eski sevgilimi rasgele ekleyip instadan düşürmüştüm ozamanlar düşüyodu, ama genelde paracı tipler düşüyo iki yıl sevgili olduk ayrıldım sonra yani senden çok kıza bağlı
00 Yorumla Ne kadar merak uyandirirsan uyandir cok riskli. Onun acisindan riskli. Ve eger risk sevmiyorsa asla sana yuz vermez ve bulusmaz da
10 YorumlaDirek mesaj atana kızlar cevap vermez ilk bir hafta felan takip et attığı hikayeleri felan beğen sonra yaz
00 Yorumla- 1 yıl
Bence kızı uzaktan izle ve tanım çünkü birisi senin gibi bana mesaj attığı zaman engellemistim sapik diye. Aynısını yaşamamak için tamis
00 Yorumla - 1 yıl
Etkili giriş cümlelrinden birini al kopyala yapıştır
00 Yorumla - 1 yıl
Cevap vermesi için merak uyandırman gerekiyor.
" Biraz konuşabilir miyiz"00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Dönüp hiçbir şekilde yazmazlar. Boşuna uğraşma, kezbanusun kıçını kaldırma.
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Öyle çarpıcı bir şey yaz ki cevap vermek zorunda kalsın
00 Yorumla - 1 yıl
Limon atma fazla klişe oldu artık alakasız bilgiler bile aktarabilirsin ne alaka diyip dönecektir ama limon atma mümkünse
023 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Başka bir yazıya bakıyormusunuz ki o ilgi çekiciydi diye işe yaradı onun dışında ne yazsalar size boş
- 1 yıl
@ScistianodomaldoO7 tamam baştan ilgi çekiciydi şimdi herkes attığı için ilgi çeken bi yani kalmadı çok güzel sohbete giren erkekler var gayet bakıyorum mesajlarına siz düşürmeyi bilmiyorsunuz beyler üzgünüm
- 1 yıl
Gene biz suçlu olduk.. Tamam aynen
- 1 yıl
Zaten kaç tane mesaj geldiğini söylemişsin dmye daha çocuğa taktik vermeye çalışıyorsunuz 5 saniyede red yicek şunu suçunu bari erkeklere atmayın bi kabul edin be
- 1 yıl
@ScistianodomaldoO7 çok istiyorsan limon atmaya devam edebilirsin :D? Ne bu tripler
- 1 yıl
Sanki güzel bir şeyler yazınca dönüyormuşsunuz gibi konuşuyorsun umut vermeyin diye dedim ne yazsa olmayacak işte ne tripi
- 1 yıl
@ScistianodomaldoO7 aynen kanka sevgilisi olanlar bot zaten kimse kimseye cevap vermiyor
- 1 yıl
İnsta için geçerliydi neyse..
- 1 yıl
Gerçek hayatta teklif etmek daha iyi sosyal medyada olmaz demek istedim niye kabul edesin
- 1 yıl
@ScistianodomaldoO7 kanka sus nolur sus reddedilmek beynine vurmuş senin
- 1 yıl
🍋🍋
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Boşa uğraşma bunların dm kutusu senin gibi bin tanesiyle dolu.. Egosuna yetişemezsin
00 Yorumla Kedisi köpeği varsa onlar hakkında soru sor konu konuyu açar direkt yavsama
00 YorumlaBir şey sorucam de merak edip cevap verir ama güzel soru Sor boş yapma
02 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Umarım yer bulabilirsin dostum
00 Yorumla - 1 yıl
Selam bebek mugo ben kelebek
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Storisine kalp at sonra yanlışlıkla oldu falan filan sohbete gir
00 Yorumla - 1 yıl
Komik bişey gönder
00 Yorumla Direk gir sohbete utanma
00 Yorumla- 1 yıl
Stsini falan beğen önce skjcldmd sonra yazz
03 Yorumla- 1 yıl