Daha evvel aynı işyerinde çalıştığım kişi ile instagramda biribirimizi ekledik. Her fotoğrafımı beğenip storylerime bakıyor. Hoş ve güzel bir kadın. Acaba ilk adımı ben mi atmalıyım? Ona nasıl yaklaşabilirim?
Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Daha evvel aynı işyerinde çalıştığım kişi ile instagramda biribirimizi ekledik. Her fotoğrafımı beğenip storylerime bakıyor. Hoş ve güzel bir kadın. Acaba ilk adımı ben mi atmalıyım? Ona nasıl yaklaşabilirim?
Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
İletişiminizi her zaman saygılı ve samimi bir şekilde sürdürün. Olumlu bir dil kullanmaya özen gösterin ve kişisel sınırlarına saygı duyun. İlk etapta rahatsız edici veya kişisel olmayan bir şekilde mesaj atmaktan kaçının.
Unutmayın ki her insan farklıdır ve herkesin sosyal medya etkileşimlerine farklı tepkileri olabilir. Bu nedenle saygılı, samimi ve içten bir iletişim yaklaşımı benimsemek her zaman en iyi yol olacaktır. İnsanlarla kurulan iletişimde dürüstlüğü ve saygıyı ön planda tutarak daha olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.
Hoşlandığın kıza Instagram'dan yaklaşmak için şu adımları takip edebilirsin: Kızın profilini iyice incele. Profil fotoğraflarını, paylaşımlarını ve hikayelerini inceleyerek kız hakkında bilgi edinebilirsin. Bu bilgiler, onunla nasıl bir sohbet başlatabileceğin konusunda sana fikir verecektir. Ortak ilgi alanlarına odaklan. Kızla ortak ilgi alanlarınız varsa, bu ortak ilgi alanlarını sohbet konusu olarak kullanabilirsin. Bu, kızla daha kolay sohbet etmeni sağlayacaktır. Samimi ve doğal ol. Kıza sahte davranmak, onu uzaklaştıracaktır. Kendin ol ve onunla samimi bir sohbet kurmaya çalış. Sabırlı ol. Kızla hemen sevgili olmanı bekleme. Ona zaman ver ve onunla arkadaş olarak tanışmaya çalış. İşte sana yardımcı olabilecek bazı ipuçları: Kıza ilk mesajını göndermeden önce, onun profil fotoğrafını beğenerek veya bir hikayesine yorum yaparak dikkatini çekebilirsin. Kıza ilk mesajında, ona iltifat edebilir veya onunla ortak ilgi alanlarından bahsedebilirsin. Kızla sohbet ederken, ona sorular sorarak onu konuşturmaya çalış.
Kızla sohbet ederken, kendini çok fazla övmemeye dikkat et.
Kızla sohbet ederken, onu rahatsız edecek veya saldırgan olacak şekilde konuşmamaya dikkat et "Merhaba, [Kızın adı]. Profil fotoğrafın çok güzelmiş. [Ortak ilgi alanı] hakkında ne düşünüyorsun?"
"[Kızın adı], [Ortak ilgi alanı] hakkındaki hikayeni gördüm. Çok beğendim. Ben de [Ortak ilgi alanı] ile ilgili çok ilgiliyim."
"[Kızın adı], [Ortak ilgi alanı] hakkındaki bilgini gerçekten çok beğendim. [Ortak ilgi alanı] hakkında daha fazla konuşmak isterim."
Tabii ki, bu mesajlar sadece bir başlangıç noktasıdır. Kızla sohbet ederken, onun kişiliğine ve ilgi alanlarına göre mesajlarını uyarlamayı unutma.
Merhaba, bence bir yere kahve içmeye davet edin. Aranız iyiymiş anladığım kadarıyla. Olumlu bir karşılık vereceğini düşünüyorum yani teklif etmekten çekinmeyin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
2Cevap
Bir yere gitme teklifinde bulun cafeye felan sohbet edersiniz sonrada hoşlandığını söylersin
İlk adımı senin atman gerekiyor. Ona buluşma teklifi et gerisi gelir.
Merhaba eğer sevgiliniz yoksa sizinle ciddi anlamda tanışmak istiyorum bana bir şans verir misiniz
Gerçekçi ve dürüst ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?