Bu aralar sosyal medya fenomenleri hapise giriyor düşünceleriniz neler?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu aralar sosyal medya fenomenleri hapise giriyor düşünceleriniz neler?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İnsanlara hava atması değil. Olan var olmayan var. Toplumsal olarak insanlara zarar veriyordu. O kadar kazanç nerede görülmüş yahu.
Çok iyi oldu çokta güzel oldu ben bir çöpünü tanımıyordum bile hepsinin son derece şaşalı göze batan hayatları bardı çalıp çırparak hepsi çok kolay yapılacak şeyler bunlara bakıp kendini yetersiz hisseden bir sürü insan olmuştur beter olsunlar
Onları izleyen ailelerin yapılarını bozuyorlar. Kalkıyor benim niye böyle hayatım yok sonra kavgalar maddi çöküşler... Ülke toksiklerden arınıyor.
Bir şey düşünmüyorum. Suçlu olan cezasını çeker, masum olan hayatını özgürce yaşamaya devam eder. Bu hepimizin hayatında böyledir. Ünlü olmaları onları ayrıcalıklı kılmıyor.
Fenomen falan değiller, bot satın almışlar sadece. Fenomen olsalar herkesin haberi olurdu. Kimse sorsan kimse bilmiyordu bu zamana kadar. Herkese iyi ders oldu bu
Devlete para lazım mallarına el koyup satacaklar kasa boş normal ama ilk defa devleti takdir ediyorum sistem iyi şimdi
Çok üzüldüm ya kanka
Takip etmiyorum. Kimsenin boş hayatını oturup izleyecek kadar boş bir hayata sahip değilim
çoğu beş para etmez vasıfsız kişilikler, sağlam elemanlar da var ama azınlıkta
bunların yayınları şifreli olmalı ve ücretli olmalı. herkes görememeli bu tayfanın yayınlarını. ayrıca bunlara jeton atanlarada bi IQ testi yapılmalı
Cemalcan💕ya umarim o bulaşmamiştir çok seviyorum onu
Neyse ki o kadar sosyal bir medya fenomeni değilim :D
Limon tayfa adamdır 🖤 gerisinin samimiyetine inanmıyorum
Gereksizler. İnsana sıfır katkı ama müthiş derecede ünlenme ve maddi kazanç.
Her sektörde birileri hırsızlık yapıyor. Ülke ekonomisi bozuldukça bu sayı her zaman artar
omg nasıl yani chanel çanta takıp bottega veneta bot giyinip prada ceket giyenler hapiste pazar markası mı giyinecekler
Sosyal Medyada şu an Çok Gereksiz Kişiler Ünlü Olabiliyo Ama Bana Kalırsa Evrim Ağacı, Delimine, Sherred Brothers Bunları Seviyorum Geri Kalanı Bilmiyorum Bazıları Çok Boş Şeyler Paylaşabiliyor
Hepsi boş. Topluma faydası yok ki zaten zarar veriyorlar
Çoğu vasat, ama korkunç olan onları takip eden milyonlar.
Sahte ürünlerle insanları zehirledikleri için öfkeliyim
Neyse ki hiç kullanmadım onların ürünlerini
İşini iyi yapanlar var ama çok çabuk yüzleri eskiyor…
Samimiyetsiz gereksiz insanlar
Hepsini atsınlar içeri gebersin
Valla Allah yardım etsin ne diyim
Hiç bir şey düşünmüyorum kimse umrumda değil.
Mesela kim kim hapise girdi fenomenlerden?
Umumiyetle vasıfsız boş beleş insanlar.
ereksiz insanlar
İyi şeyler oluyor.. Devam..
Hepsi bir ağ çete kurmuşlar haramzadeler
Hahahha firsinler hepsi sahtekar
Bahar candana üzüldüm. Çok severdim kendisini
Şemsi paşa pasajında boyu devrilesiceler
Gazmanı özledim 😂
@ali3215 ıy o ne
Eskiden öyle bi komedi programı vsrdı orada aynı bu cümleyi kullanmıştı
@ali3215 hafızana 🧿
Hepsi kapatılmalı.