Hocam öncelikle bu işe girmeden yotube oturup fikir veren videloler izle reel nasıl düşersin leşfeet nasıl düşersin nasıl beğeni alrsın bunları bir öğren takipci nasıl kazanlır bunlar ders nitekiğinde videoler var
Oyun icin twitch, youtube. Eglence icin snap, Instagram, tiktok 2. Icin youtube tavsiye ederim. Belki tiktokta olabilir ama Instagram ve snaptakilerin ilgisini cekecegini sanmiyorum genelde zaten yotube uzeri paylasiliyor ama tabi youtube da ki lerin hepsinin tiktoku flnda var yani tiktok ile youtubr diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hepsinde birbine bağlı hesapların olaraj sürekli aktif olup paylasıp yapacaksın etkieşim isteği paylasımları yorum yazacaksın
İçerik olarak bu ikisinden
hangisini tavsiye edersin?
1 - oyun, eğlence,
2- mobil videography, öğretici İçerikler, vlog
öğretici içerik tutma zbizim millet gülemk ister eğlence ama farklı seyler bul yurt dışı sieter izle oradan örnekler al
Yani yabancı videoları izle çevir diosun. Kimi ilham alacam bilmiyorum var mı öyle bir site?
Hocam öncelikle bu işe girmeden yotube oturup fikir veren videloler izle reel nasıl düşersin leşfeet nasıl düşersin nasıl beğeni alrsın bunları bir öğren takipci nasıl kazanlır bunlar ders nitekiğinde videoler var
Üretebileceğin içeriğe bağlı
Hepsi snap tweet dahil
İçerik olarak bu ikisinden
hangisini tavsiye edersin?
1 - oyun, eğlence,
2- mobil videography, öğretici İçerikler,
Oyun icin twitch, youtube.
Eglence icin snap, Instagram, tiktok
2. Icin youtube tavsiye ederim. Belki tiktokta olabilir ama Instagram ve snaptakilerin ilgisini cekecegini sanmiyorum genelde zaten yotube uzeri paylasiliyor ama tabi youtube da ki lerin hepsinin tiktoku flnda var yani tiktok ile youtubr diyorum