Sosyal medyada takipçi arttırmak için neler yapıyorsunuz? Bunun için geliştirdiğiniz stratejiler var mı? :D

Sosyal medyada takipçi arttırmak için neler yapıyorsunuz? Bunun için geliştirdiğiniz stratejiler var mı? :D

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bir şey yapmıyorum. instagramda çok görüş paylaştığım için takip artıyor en son 700 gibiydi.
gtünün kalkmasından başka ne işe yarıyor takipçinin artması. özelden gelen bir sürü müstehcen video resim ve mesajlarla kendini mi tatmin etmek istiyorsun. o kadar damı düşüksünüz
Tanımadığım insanları takip ediyorum GT yapanları bı sure dtutuyorum GT yapmayanlari direk cikartiyorum
hiçbir şey çünkü öyle takip işleriyle falan uğraşmıyorum sevdiğim şeyleri ve kişileri takip ediyorum sadece hepsi bu
Arttırmıyorum. Sosyal medyalarımda neredeyse tanımadığım kimse ekli değil. Akraba arkadaş müşteriler falan ekli
Sosyal medya kullanmıyorum:)
Kullansam bile sanırım öyle bir çabaya girmezdim.
Takipçimin artmasını istemem, yabancı insanların ne işi var benim sosyal medyamda 😏
Etiketler ekleyerek zaten görenler geliyor Takibe Alıyor
Fazla takipçiye ihtiyacım yok urasmiyorum hiç ama gt yapmayanlarida çıkarıyorum
Hiçbir şey. Biri takip edince acaba neden takip etti bu deli diyorum.
A101 ya da BİM hesabı açıp herkese istek atıyorum sonra takipçi kendiliğinden geliyor ad soyad değiştir profilini ekle tamam en son 7000 takipçim oldu sonra hesap kapandı
Bot basıyodum yarısı gerçek yarısı bot şimdi bıraktım.
Hiçbir şey, takipçi umrumda değil benim.
O nasıl bir şy oluyorkine 🤔
Gösterişe ihtiyacım yok. Az ve öz yeterli.
Hiç öyle bir derdim olmadı
Herhangi bir çabam yok
Öyle bir amacım isteğim hevesim yok 😐
var tabii ama burada soyleyemem
Bir şey yapmıyorum. Aksine sureklı eksıltıyorum
Takipçiye ihtiyacım yok
G0tumü paylaşıyorum
hiçbir şey gerek yok
Hiç bise
hiç bişey yapmıyorum
Hıc bırşey yapmıyorum , gelen gelir 😀
Gt yapiom herkese