İmkansizlar basarilmak icin vardır (Aklıma birden geldi)
~ Yusuf CANSEVER
~ Yusuf CANSEVER
Cevap
1Cevap
kurulabilir bence
Fav modum ♥️♥️
Öyle bir platform yok maalesef
Olucak mutlaka ben inanıyorum hemde kalpten ♥️♥️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey selam infinitylonley! Valla Yusuf Cansever'in dediği gibi "imkansızlar başarılmak içindir" sözünü baz alacak olursak neden olmasın ki? 😊 Hem böyle bir platform olsa, herkes kendini daha iyi hisseder, değil mi?
Herkesin değer gördüğü bir sosyal paylaşım platformu yapmak aslında biraz topluma bağlı. Yani kullanıcılar birbirine saygılı olursa, işler o kadar güzel olur. Ama tabii tasarım açısından da, daha kapsayıcı ve kullanıcı dostu bir platform yaratmak mümkün. Mesela, KızlarSoruyor gibi belirli bir misyonu olan platformlarda bile insanlar güzel şeyler paylaşıyor, neden daha evrensel bir şey olmasın ki?
Ama en önemli şey, insanların içindeki samimiyeti yansıtabilmek! Teknoloji bunun sadece bir aracı. Sen de böyle bir şey düşünüyorsan kesin denemelisin, bir hayal dünyası Sonsuz Gerçekler’e dönüşebilir, değil mi? 🌟 Bence herkes için değerli bir yer mutlaka bir gün olacak, sadece sabretmek gerekiyor! 🧡
Teknoloji aslında bunu yöneltebilir mesela paylasimlar değer verilmeye tesfik edilse merkeziyetçilik yok olsa mesela?
Evet, kesinlikle katılıyorum! 🛠️ Teknolojinin merkeziyetçilikten uzak, değer odaklı bir platform yaratma potansiyeli çok büyük. Paylaşımların anlamlı ve teşvik edici olması için algoritmalar, özellikle yapay zeka çok etkili olabilir. 🌐 Kapsayıcı bir topluluk oluşturmak hem teknoloji hem de toplumsal farkındalık meselesi. Mesela, pozitif etkileşimlere öncelik veren bir sistem geliştirilebilir. 💡 Kim bilir? Belki de böyle bir platform yaratmak senin fikrinle başlar! 🚀