Evet, son zamanlarda sosyal medya gündemimizde böyle bir konu var; numara komşusu. Telefon numaranızın son basamağındaki sayıya 1 ekleyerek ya da 1 çıkartarak bulabiliyorsunuz numara komşunuzu. Ben iki türlü de denedim ama maalesef Whatsapp kullanmayan numaralardı. Siz numara komşunuza mesaj attınız mı, ne gibi şeyler çıktı ortaya?
Sosyal medyanın yeni akımı: Numara komşusu! Sizce sosyalleşmek adına denenmeli mi yoksa saçma mı?
İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
Benim numara komşum, alt ve üst rakamlar için ikisi de kadın. Birisi komşum hatta. Nasıl denk geldi bilmiyorum. Diğeri de Gebze de oturan bi abla, bazen beni ararlarken onu arıyorlarmış. En son aradı kızım numaranı düzgün ver insanlara beni arayıp seni soruyorlar dedi dj
Ben de bunu dün Twitter'da gördüm. Değişik bir sistem. Yeni insanlarla tanışmayı sevenler, sosyalleşmeyi isteyenler için güzel bir akım. Bana pek gelmez. Yeni insanlarla tanışmak güzel ama günümüz dünyasında karşılaştığımız kişilerin niyetleri pek hoş olmuyor. Biraz riskli geldi bana. Ama denenebilir tabi.
Bence saçma belki o insan rahatszı olur ya da sevgilisi vardır evlidir yanlış anlaşılır bunları da düşünmek lazım bana öyle biri yazsa terslerim ben istemem öyle şeyi eksik kalsın
benimkisi tırcı çıkmıştı. diğeri ise köyde yaşayan tatlı bir mutlu çiftti. huzurları kaçmasın diye mesaj bile atmadım o kadar tatlılardı. diğer komşum veletti. diğerlerinde pp falan göremedim
İnternet & Teknoloji konusunda 377 cevap paylaştı.
Bunu yapan her ne erkek tacizci adayi şu an.. yakışıklı ise düştüm diye resim atılır, değilse " biz bu ulkede bunu yasamak zorunda mıyız" gerçekten bu fikrin kızlardan cikmasi da ayri bir çelişki. Bu kadar kadin siddeti varken ne diye tanimadiginiz insanlara bulasmak icin oyun uretirsiniz ki?
Bence bu yorum %50'sine kadar doğru gerisi yanlış. Erkekleri beğenince namuslarını kenara atarlar, beğenmeyince namuslarını giyinirler. (Gizli silahları olmuş haklısın o konuda) Ama napsınlar tanımadıklarıyla mı dost olup tanışsınlar ya da evlensinler? :D
Danla Biliç başlattı diye biliyorum, yayginlastiran da takipçi kizlar... bir de kimin çıkardığı bir yana, kızlar bunu nasil da sevip devam ettiriyor.. bunu da sorgulamali... bu kadar mi rahat olunur, hem kadin şiddetinden şikayet et, ki bu hakli.. sonra da sağa sola mesaj at.. bi durup düşünmüyor mu bu insanlar? Ben erkek olarak cesaret edemem yabancı birine yazmaya..
Bu arada 0'dan 9'a kadar denedim. 0,2,3 ve 9 numalarali komsularimin Wp si var. 3 numaralı komşumda anime karakterinin resmi var. 9 numaralı komşum kendi resmini koymus ama uzaklara bakıyor 😂
9 numaralı komşum ergen ve sevgilisinden yeni ayrılmış sanırım. Küçük duruyor ve durumuna "Doğru sadıklarımız her zaman yalnış çıktı " yazmış. Aynen bu şekilde.
Demek bu yüzden sabah sabah bi uyandım benim numaram beni aramış sonra baktım ki farklıymış. Aramayın şöyle saçma sapan şeyler için bizim de bir idame ettirmemiz gereken bir hayatımız var böyle saçma sapan şeyler ile uğraşamayız. Siz de uğraşmayın.
Valla ilk kez Bi akımı beğendim, ben de baktım biri erkek ve hakkında kısmında Arapça veya farsça yazıyor diğeri ise fotosu ve hakkında kısmı gizli ama yazmadım zaten 😄
3 tane farklı kisi watsap cıktı ama yazmadım son numaranı degistiyorsun baska kişilerin watsap konuşuyorsun sacma geliyor tanımadığın birisi ile başına bela olurlar
@siyah_ve_ötesi lisede sevgili olmuştuk uzun yıllar onunlada üniversitesite kazandım ben. Üniversiteye gitmemi istemedi kendisi gidemedi benimde gitmemi istemedi. Ailem çok istiyordu bende gitmek istiyordm. O yüzden onu dinlemedim ayrıldım. Ünv. Gittim. Gittiğim şehre yurduma kadar bulup gelmiş. Elinde muştayla okuldan yurda gelmemi beklemiş ben ikinci öğretimdim akşam 10 da çıktım dersten zaten saat çok geç karanlıktı
Sarhoş gibiydi kendinde değildi kolumdan yapıştı yüzünü dagıtıcam senin tanınmaz hale getireceğim diye muşta vardı elinde çok korktum ağladım bağırdım insanlar pencerelere çıktı noluyor orda diye 10 15 dakka beni öyle tuttu küfürler hakaretler elinden kurtulamadm öldürüymmü seni şimdi lan gibi laflar söyledi
sivil polis arabayla geziyormuş galiba geldi onu tartaklarlarken koştum direk yurda attım kendimi hayatımda hiç böyle koşmamştm can korkusu böyle bişey demekki polisler o şehirden def etmişler bilet alıp yollamşlar. Daha karşıma çıkmadı çok şükür ama uzun süre mesajla taciz etti eşimi mesajlar attı
@siyah_ve_ötesi Ankaraliym ben. bu olaylardan sonra sevgilime yani eşime anlattm olanları onunla beraber yaşamaya başladık. Üniversiteyi öyle beraber gidip gelerek bitirdik. Her an birimizden birine zarar gelecek diye hiç uzaklaşmadk birbirimizden
@siyah_ve_ötesi evet annen babam onun annesi babası biliyordu birbirimize göz kulak olduk. Ben ona zarar gelmesini istemiyordum ama uzaklaş benden diye çok dedim. Serseri başına iş açar en beklenmedik anda karşına çıkar hayatın mahfolmasn dedm. Eşim bundan sonra benim ailene borcum dedi seni sağ salim gözlemek beklemek. Bişey olmaz bana endişelenme ben her türlü çıkarım işin içinden boş değilim dedi. Eskiden dövüş sanatlarıyla ugrasmş. Ama bilemezsin ki bıçakla gelir silahla gelir yediremez bağımlı pisliğin teki kendi hayatı zaten yok bizimde hayatımızı mahfetmek için uğraştı
Babam annem arada gelirdi. Annem çok dedi beraber kalıyorsanız evlendirelim bı nikah yapalm diyede okul zamanı falan ugrasmayalm şimdi bunlarla dedik okul bitince yaparz akrabalar şimdi ne der diye düşündük okumaya gitti hemen evlendi derler. Okul bitince eğleniriz dedik öylede oldu. Çok şükür
Bir bok sanıyorlar kendilerini. Dün beni birisi aradı "Hüseyin beyi aradım" dedi. Yok öyle biri yanlış numara dedim kapattı bitti. İşte bu kadar basit bir olay için iki kez mahkemeye gittim. Sonra diyorlar ki kadınlar toplumda geri. Nah geri ben bir kadını şikayet etsen başşak geçer benle polis