Uygulamanın ne sucu var? Twitter ve instgram da neler dondügünü biliyormusun sen? Tiktok kullanan onlarca ülke var neden hepsi eglenme amaci ile kullanırken senin gibi ortadogu ülkelerin insanlari baska sekil kullaniyor bunu bir üdşün önce sen. Arabaya binmiş araci kullanan ehliyetsiz sarhos egitimsiz vs. araba kaza yapmiş diyorsunki araba igrenc araba kullanmayin. Cehalet sizi öldürecek birgün.
03 Yorumla- +1 yıl
Sus bakim
- +1 yıl
🌶️
- +1 yıl
Kızarım haaaa
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen şahsen bugüne kadar burası dışında hiçbir sosyal mecra platformuna üye olup da kullanmadım burasını da sadece zaman zaman kafa dağıtmak üzere ilgi alanıma giren, hoşuma giden sorulara kendi fikrimi paylaşmak üzere kullanıyorum ama ne yazık ki bahsettiğiniz uygulama kötü amaçlı kullanılıyor dün haberlerde gördüm kadının biri oradan orasını burasını göstererek ona buna hediye denilen şey attırarak epey bir para kazanmış galiba o şahıs tutuklanmış öyle geçiyordu haberlerde ama bu bahsettiğiniz uygulamanın çok daha beterleri varmış insanlar orada açık bir şekilde ilişkiye giriyorlarmış öyle okudum haber sitesinde yazık çok yazık
13 Yorumla- +1 yıl
Gözaltına alındı ve geri saldılar
Cevap sahibi+1 yılHa onu bilmiyorum ya bende tesadüfen gördüm yoksa yine haberim olmayacakta 😅
- +1 yıl
😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin okumasına lüzum yok o vakit, biz boşuna okuduk o vakit. Tövbe tövbe.
Mabadını, orasını, burasını açan herkes para kazanıyor. Emek vermeden para kazanıyorlar.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürk aile yapısını bozan bir yer inşallah en kısa zamanda kapanır gadası
30 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet saçma sapan uygulama
41 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılTikTok sebep olmadi toplum buydu zaten. Sanki TikTok öncesi toplum rezalet değilmiş gibi düşünüyor insanlar. Ve ben biliyorum ki internete herkesin ulaşamadığı o 2008-2012 dönemlerinde ortalama olarak daha nicelikli insanlar vardı bu formlarda da her yerde de. Giderek tabana yayılınca doğal olarak internet kullanıcısının ortalama zeka seviyesi de düştü. Elitizm kayboldu. Ve herkes de "ben bilirim" hakim. Cehalette tam olarak bu zaten. Bilmiyorum diyen öğrenir ama biliyorum diyen adama ne öğretebilriz beynini öğretmeye kapatmıştır.
21 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle zaten sosyal medya rezilliğimizi ortaya çıkardı sadece hep rezildik şimdi herkes görüyor bunu
- İnternet & Teknoloji konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılKapatılan ve yasaklanan seyler veya yerler her zaman için insanoğluna daha çekici gelmiştir.
Bu 50 yıl öncede de boylemiş , bundan 50 yıl sonrada böyle olacak.
Peki ne yapmalı?
İnsan yetiştirmeliyiz,
Gerçek bir kadın veya adam.
Doğruyu güzeli vicani karakteri kişiliği ve bir insanın hayat felsefesi olması gerektiğini.
Hayata dair bir amacı olması gerektiğini anlatmalıyız , hayat öyle hazırlamalıyız.
Bunu sadece bir mobil uygulama üzerinden düşünmeyin.
İsimlere firmalara takilmamaliyiz.
Bu bir parti de olabilir , x veya y firması da olabilir.
Kafaların değişmesi tek çözüm.
Aksi ise hep kısır döngü.12 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız 🌸
- +1 yıl
Ben haklıyım fakat insanların doğruyu değil yanlışı yapma isteme çabası var.
İlgi çekmek , gündem olmak, herkes tarafından konuşulma , meşhur olma çabası ileri safhada.
Hal böyle olunca bu günkü yaşananlar kaçınılmaz oluyor.
Kafaların değişmesi lazım.
Aksi durumda bu güne kadar yaşanılan her şey kısır döngü olarak devam eder.
+1 yılöncelikle anam babam yok olsa ve kullansa silerim Benim gözümde TikTok nedir biliyonmu adamın karısı evde ekmek bekliyor adam tanımadığı kişilere para atıyor çok saçma bir uygulama insanların canım olanlarını ortaya çıkarıyor acayip ırkçılık var çok kötü bir uygulama Sevgilim olsa ve onu kullansın terk ederim anam babam olsa reddederim o kadar kötü bir platform
24 Yorumla- +1 yıl
şirket 300.000.000$ değere ulaştığı maymunlar yüzünden
- +1 yıl
Tebrikler 👏👏👏
- +1 yıl
benim sayemde değil diğer maymunlar sayesinde
- +1 yıl
🤣
- İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYasaklamak, kapatmak hiçbir zaman çözüm değildir. Sadece tozları halının altına süpürmek gibidir. Tiktok kapatılsa başka bir uygulamada aynı şeyler yaşanır. Bana kalırsa bu kitlenin çoğu yalnız ve kadınlardan uzak kalmış erkekler. Onları daha sosyal yapabilirsek bu tür şeylere bu kadar para vermezler.
24 Yorumla- +1 yıl
@oozzyy123 Öncelikle onlara sapık demeyi bırakın. Bu adamların çoğunun sorunu kadına ulaşamamak. Daha sonra eş bulamayan kadın ve erkekleri bir araya getirecek etkinlikler düzenlemek.
- +1 yıl
@oozzyy123 😂😂👌
- +1 yıl
Patlasın hepsi de 😂😂
+1 yılBunlarda suç yok ki. Verenlerde suç. Yahu parayı veren kitle belli zaten. Çoğu asgari ücret için sabah erken kalkıp akşam eve geliyor. Üç kuruşu var onu da bu tarz mallara veriyor. Sonra biz uğraşıyoruz işte. Al işte gereksiz yere ünlü olan tiplerde bugün.
26 Yorumla- +1 yıl
Bende diyorum suç bunlarda değil bunlar karakterlerini sergiliyor zaten bizler besliyoruz bunları
- +1 yıl
Şimdi de İnstagram keşfettinde bir kız var amiğnn diyor. Bende cringe oldum ama alıp paylaşmadım. Ünlenmeyi bile rezalete çevirdiler. Geçen yine tiktokta Atatürk e benzeyen adama binlikler yolladılar. Hiçbir şeye bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum
- +1 yıl
Mundar ettiler sosyal mecraları. Kullanasım gelmiyor
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin bu millete
- +1 yıl
Akıl fikir verseydi onu da satarlardı bence 😄
- +1 yıl
Muhtemelen 😂
ya o değilki iş. instagramda reelsler var artık ayaga düşmüş. biri cekiyor yüklüyo gitsin tüm platformlara. kopyalayanlar da cok. bi cocukla hayatta reelde takılamazsın. özellikle kadınlar neler yapıyor. tiktoka pek girmedim orada belki daha beterdir de youtube shortslar aman aman. bence bunun ıcın ayrı platform olsa güzel olur yoksa bu ablamız sütyenini gösterir memesini gösterir ona da talep var. iyi de para kazanmıs o gecce 750 dedi bir yerde. iş olarak bakanlar var.
11 Yorumla- +1 yıl
Tiktok işin başlığı böyle olan tümü bitse gitse keşke
%90 i sosyal uygulamalar bu tarz şeylerden kazanır kimse eğitimsel konular ile ünlü olan uygulama kullanmaz ünlü de olamaz ya aptallık ya da +18 şeyler bu ülkede sevilir ilk çıktığında da kullanmadım hala da kullanmıyorum tüm diğer uygulamalar silinse yine de kullanmam gereksiz
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle böyle düşünen insanların çoğalması duasiyla
- +1 yıl
Diyelim 😅🤲🏻
+1 yılBence tiktokta neye bakarsanız keşfetinize o çıkıyor, ayrıca abaza bir ülke olarak canlı yayınlarda dayıların para atması çok normal değil mi? Ben mesela çizim tüyolarına, pratik bilgilere, edebiyata bakarım keşfetime saçma canım videolar çıkmaz. Tiktok yararlı mı derseniz, kimin nasıl kullandığına bağlı.
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ülkede ekonominin bozulması işsizliğin rekor üstüne rekor kırması insanların gecimini sağlayamaması nedeniyle vücutlarını çeşitli yöntemlerle pazarliyorlar bunun altında yatan hükumetin beceriksizliği kaynaklar üretime insanları doyuran iş bulmasına yönelik fabrikalara değilde gelir getirmeyen iş sağlamayan betona çimentoya yatiranlardadır
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılBeni ilgilendirmiyor, hiç yüklemedim, hiç kullanmadım açıp bakmadım
Orada canım insanların yaptıkları da umrumda değil. Bu tip uygulamalar ortalama insanınn ne kadar aptal, avam olduğunu gösteriyor daha çok21 Yorumla- +1 yıl
Ortaya çıkardı sadece hep vardı böyleleri
- İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılo kadar çok şey yazılıp çizilir ki buraya sığmaz ama!!! bu kadar abaza dolu bir erkek toplumu olunca eh kadınlarda da meta olunca sanal or+*puluk ortak amaç halini aldı, güzel çirkin çekici olmasına gerek yok bu nefes alsın yeter durumları için geçerli
para kazananlara helal olsun ama bunlara para verenlere de yazıklar olsun diyorum
ha kullandım mı ne tik tok ne başka bir sosyal medya platformu kullanmadım kullanmam da
10 Yorumla Tik tok hiç kullanmadım çok bana uygun değil, zaten instagram hesabım var ama bir şey paylaştığım yok ayda bir sefer belki bakıyorum, facebook kullanmıyorum sadece twitterım var bir de KS hesabım. Baya baya asosyal gibi tanımladım kendimi ama yaptığım şeyleri birilerine gösterme çabasında değilim.
10 YorumlaTiktok ilgi alanınıza göre şekilleniyor. Mesela benim önüme daha çok film editleri çıkıyor. Öyle olunca gayet keyifli bir ortam.
Size başka içerik geliyorsa bunu oturup bir düşünmelisiniz ;)
12 Yorumla- +1 yıl
Kullanmıyorum ben başka içerik gelsin blader gidişat kötüye gidiyor diyorum aman neyse boş ver
- +1 yıl
Bir şeyin kötüye gittiyi yok. Sadece sana daha görünür oluyor. Zaten var olan şeyleri farketmeye başlıyorsun. Yıllar önce Türkiye'de kimsenin *orno çekmemesini ahlak seviyesine bağlayanlar vardı. Ben de yasak olduğu için çekemiyorlar ahlakla bir alakası yok demiştim. Bir ara Türk sineması tamamen o tür içeriklere yönelmişti. Sokak aralarında bile o tip filmleri çekiyorlarmış. Hatta o filmlerde oynamak için epey de aday buluyorlarmış. Senin de etrafında her an her şey oluyor. Sadece sen farkında değilsin.
Suanki degeri 250 milyar dolar... Siz neyi kapatiyorsunuz... Hangi rezillikten bahsediyorsunuz. Hangi aclik olursa olsun arz talepte karsilayabilen bir uygulamayi yasaklarsiniz... Vpnllrden gecisler yasak yasagi getirir... Parite ne ise odur.. oyuzden uygulama rezilligi kepazeligi vs. Siz vosverin izlemeyin.. olsun bitsin
10 YorumlaFaydalı seyler de çok rezil şeyler de çok fazla o yüzden nasıl amaçta kullanirsaniz o amaca hizmet ediyor bence görmek istemediğiniz gönderileri spamlayin sorun çözülüyor benim kesfetime hep siyaset ya da faydalı bilgiler geliyor bende kafam da rahat 😄
10 Yorumlainternet ortamı genel olarak böyle. aslında siztem size herşeye müsade ediyor. bunu hangi yönde kullanacağınız size kalmış. aslında bunlara erişimi kontrol altına alırsanız herkes memnun kalır. örneğin yaş sınırlaması ve belli platformlarda bunlara müsade ederseniz... falan filan.
10 Yorumla
+1 yılBence kapatılmamalı ama bu kişilerin yayını engellenmeli. Benim karşıma çıkmıyor aslında Tiktokun algoritması çok iyi. Keşfetimde hep müzik ve uzayla ilgili videolar var. İlk girdiğimde keşfet henüz oluşmadığı için daha iğrenç yayınlar görmüştüm. Daha çıplak ve para için tuhaf şeyler yapan insanlar var. Hepsi engellenmeli
23 Yorumla- +1 yıl
Bitmez tükenmez bunlar yav engelle engelle açık kaldığı sürece millet daha da kuduracak
- +1 yıl
Yok devlet engellemeli ya da platform. Zaten bazıları kara para işinde
- +1 yıl
Bir de onlar var 🤦♀️
İnternet & Teknoloji konusunda 930 cevap paylaştı. Tiktokla hiç işim olmadı olmaz da. Bazı viral videoları instagram sayesinde de gözümüze sokuyorlar mecburen haberdar oluyoruz.
31 Yorumla- +1 yıl
Maalesef ki her yerden çıkıyor
Nefret ediyorum o kadar saçma şeyler varki. Eskiden abuk subuk cringe videolar vardı. benim arkadaşlarım kullandı kamera karşısında saçma sapan danslar el hareketli felan. Çarpılıyor sandım bi an
11 Yorumla- +1 yıl
Sjdjjf aynı öyle görünüyorlar ama
- İnternet & Teknoloji konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılBunu anlamıyırum kapatmk çözüm mü.. Millet izliyor para yolluyor bu lkadar abaza insan var önce bunları eğitmek gerekmez mi her seyi kapatlım yerine başka sey cıkacak
14 Yorumla- +1 yıl
Çıkmasın işte olmasın böyle şeyler sadece tiktok değil ki sorun milletimiz ayrı sorun bu tür uygulamalar apayrı sorun
- +1 yıl
Benim hiç tik tok , Twitter, yoube hesabım olmadı.. Demekki bunların varlığı bizi rahatsız etmiyor Bunları izleyen ve bunlara balkanların sorgulamak gerekir Tüm soslyal medya kapatalım bitecek mi bitmez bunlar kendine başka yol bulur yasaklar adam olunda yıllardır olurduk
- +1 yıl
Bunlarda düzelmez maalesef hiç umut yok
- +1 yıl
Aynen demek isteğim bugun tiktok kapat , adamlar kaçak yolladan başka yoldan yine izler.. eğitim eğitim buda ilk öretimde olacak çocuklar matemetik fen öğrenşrken birazdan terbiye ve insanlık öğrencek trafikte saygı , sokakta saygı bunları örüecek insan haklarını bilecek
+1 yılEvet kapatılmalı
Sonuna kadar katılıyorum
Tüm söylemesi ayıp ama 3zik ergenler orayı basmış durumda22 Yorumla- +1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
He 13 yaş altı da var, Aralarında sadece ergenler yok.
+1 yılKullanmıyorum. Oradaki hiçbir videoyu da izlemiyorum. Gereksiz bir uygulama. İçeriğindeki videolar şaklabanlıktan başka bir şey değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüm sosyal medya mecralarında türlü türlü iğrençlik var. Üyelerin para kazanma ihtimali olduğunda, para için her şeyi yapan birileri çıkıyor her zaman.
Yine de kapatmak, yasaklamak taraftarı değilim. Sonuçta alan razı satan razı bir durum var.
Mesela daha önce izlemediğim onlarca filmi tiktokta görüp izledim. Birçok komedi içeriğine orada rastladım. Sözün özü nasıl kullanacağını, ne izleyeceğini veya yayıncıysan ne yayınlayacağını sen belirliyorsun10 Yorumla
+1 yılBu karıya kızdık ettik bilmem ne ama bu karıyı eleştirilenlerin çoğu da dekolteli gezen ilgi manyyagi kişiler
11 Yorumla- +1 yıl
Kimse kendini görmez
Nerde sapik hayirsiz ruhsuz seref insanlik bilmeyen p, ic varsa toplanmis dogru kişiler haric. ya tv gorecegi seylere milyarlar atan bir kitle var buna ticaret diyor lar tiktok kapatilsa ulkede suc orani artar😂🙋
20 YorumlaTik tok ve Instagram kapatılsa toplumun zeka seviyesi yükselir
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılEsra Erol'un dediği gibi herkes kendi pavyonunu kurdu orada demişti çok doğru
21 Yorumla- +1 yıl
Ayy evet🤭
+1 yılBencede kapatılmalı kapatılmazsa bu rezillik dahada büyüyecek ev ortamı, büyüklere saygı, örf adet, çıplaklık, tavan yaptı ve bunun karşılığınıda para olarak geri dönüyor yapanlara her şey ssu üstüne çıktı 7 den 70 yoldan çıkmışlar gün yüzüne çıktı gizli saklı konulan ayıp kelimeler bile artık normal sözmüş gibi kullanılıyor
30 Yorumla
+1 yılAsla girmedim ve girmeyeceğim tek uygulama.
11 Yorumla- +1 yıl
Bravo 👏
Bilinçli bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum ve rezaletin sadece platformlarla alakalı olmadığını biliyorum :)
10 Yorumla
+1 yılAçıkcası kullanmadığım için bir şey diyemiyorum...
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel abicim
+1 yılEğlence ortamıdır tiktok. Ben zevk aldığı için saçma olmayan, eğlenceli veya günlük yaşamından videolar çeken insanları takip ediyorum Tiktokta bu yüzden hepsinin boş insan olduğunu söyleyemem.
10 YorumlaDuyduklarimiza şaşırıyoruz bizde kullanmayanlar olarak.. Bı kere ben sadece boyle uygulamalara değil çoğu uygulamaya karşıyım. Hayatınızın yarısını sosyal medyada ekrana baka baka geçiriyorsunuz. Bu cidden çok saçma..!
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılRuh hastalarına özel sosyal medya bence. Bir kere bile kullanmadım kullanmam nett🍀🖤🗝️
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle rezillerin rezillliklerini sergileme uygulaması
Toplum kendi beynimdekileri isteklerini tiktokta gösterdi ve bu tiktok vasitasiyla iradesi zayif olanlari etkilediler. Bir sözle ahlak bulaşicidir ve kötü ahlakin bulaşmamasi işin tiktok kaldirilmalıdır
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılHiç kullanmadım. Allah korusun. Kullanmak istemiyorum..
12 Yorumla- +1 yıl
Allah Uzak etsin
- +1 yıl
Amiiin
Kapatılmasın bence kendini mal etmişleri rahat ayıklayabiliyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
Himm hiç burdan bakmamistim 🤔 doğru söylüyorsunuz beyefendi 😅
+1 yılBedenini satan o işin yolcusu kadın bunlardan daha namusludur
13 Yorumla- +1 yıl
Yani sanırım sanki belki 🙄
- +1 yıl
Olabilir sanırsam
- +1 yıl
🤐
Kesinlikle kapatılmalı. İnsanlarda ar, edep, haya, ahlak diye bir şey kalmadı ayıp yahu ayıp.
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏 kesinlikle öyle insanlığa dair hiç bir şey kalmadı
+1 yılRezalet insanları kapatırsak geri kalan her şey güzelleşir. Bu daha iyi fikir.
11 Yorumla- +1 yıl
Orası ayrı Zaten
Rezalet, kapatılınca başka platform da devam eder bu beyinsizler
12 Yorumla- +1 yıl
Umarım hepsi kapanır
Gizli Üye(18-24)+1 yılUygulama rezalet değil uygulamayı kullanım amacında kullananlar rezalet mesela o resimdeki kadinla ilgili tüm yorumlara baktım sosyal medya olsun haberler olsun kadını suçlayan yok herkes yanındaki adama takılmış adam karaktersiz olabilir ama suçlu kadın o açıyor bide dugmem koptu diyor bu sekilde kadını nirmallestirdikleri içinde kadınların kıymeti bilinmiyor
110 Yorumla- +1 yıl
Millet parayı gördün mü şekilden şekile giriyor maymun gibi yani bu tarz uygulamalar açık kaldığı sürece daha da artacak gibi geliyor karı koca ikisi birbirinden rezalet
Cevap sahibi+1 yılOyleler destekleyenleride rezalet kategorisine almalı ve sınırlama getirilmesi şart
- +1 yıl
Bence de
Cevap sahibi+1 yılAma maalesef öyle bir şey olmuyor anca siyasi olarak onlara dokunulursa kapatilir
- +1 yıl
Öyle tabi
Cevap sahibi+1 yılMilleti kışkırtmak lazım 🤣🤣
- +1 yıl
Sen yaparsın bence bunu😂😂 öyle bir izlenim verdin skfmjfn
Cevap sahibi+1 yılYok be kimseye karismamaya söz verdim anneciğim e 🤣
- +1 yıl
O zman boş ver 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAynen zaten sildim Instagram yetiyor
İnsanlar hep aynı zaman değişsede insan oğlu değişmiyor buna para atanların aklına şaşıyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Herkes para yok diye ağlarken bir de 😅 şaşılacak şey slaklar
- +1 yıl
Demek ki😂
İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. Tiktok hesabı olmayan ülkede %7lik kısım kalmış ben oradayım tiktok ile işim olmaz
13 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel bravo 👏
- +1 yıl
+1 yılAnadolunun canlı pavyon sistemi diyebilirim😉
22 Yorumla- +1 yıl
Diyebiliriz 👌
- +1 yıl
Aynen 😎
Hic kullanmadim indirmedim de. Lakin sosyal medyaya yansıdığı kadarıyla berbat.. Artık mesleklerin egitimin onemi kalmadi neredeyse. Fenomen olma uğruna maalesef her gun biseye sahit oluyoruz. Allah yardımcımız olsun. Zor
21 Yorumla- +1 yıl
Aminnn
Bence kapatılmalı Facebook Twitter Instagram uygulamalarını kullandım ama yıktık uygulaması kullanmaya gerek bile duymadım merak ettipte indiremedim bile
20 Yorumla
+1 yılKullanmadığım bir uygulama bazen youtube da videolar karşıma çıkıyor. Gördüğüm kadarıyla gereksiz paylaşımlar kötü örnek teşkil ediyor. Kapatılsa iyi olurdu.
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 418 cevap paylaştı. Ben hiç kullanmadım ve saçma bir uygulama. Hatta sosyal medyada tiktok uygulama kapatılsın diye eylem yapmışlardı.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKerhane gibi biyer bi de sazma sapan ne kadar çok şey varsa hep oradan yayılıyo millete kapatılmalı
31 Yorumla- +1 yıl
👌👌👌👏
Rezalet, kötüye kullanan çok iyiye kullanan da olduğu gibi. Ama kötü ortamlar daha ön planda. TikTok denilince akla gelen hep kötü şeyler. Kapatılmalı.
10 YorumlaHiç kullanmadım en baştan beri saçma geldi ve git gide saçmalaştı. Bence yasaklanmalı ülke genelinde resmen her şey aleni bir şekilde mevcut gördüğümüz kadarıyla
10 YorumlaKullanıyorum iğrenç insanlar ne giyerse ne dinlerse herşeye bir kusur buluyorlar sanki kusur bulunca dünya değişiyor kim ne giyerse içerse yapar oradaki kitle ile anlaşmak çok zor zaten %75 oranı 14-15 yaşındaki ergenler şunu belirtmek isterim yaşlarına karşı saygım sonsuz ama hal ve hareketleri yaşlarına asla uymuyor uygunsuz konuşmaları falan var..(benim kendi görüşüm)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIgrenc bi yer niye kapatilmuo neyi bekliolar cocuklar izlio pislik biyer kapatilmali hemen derhal geregi yapilmali bir an õnce!!!
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de
Tıktok un musically olduğu zamanlar iyiydi. Güzel içerikler görürdük izlerdik hatta yapardık. Şimdi rezalet bir hal aldı. Kim erkek kim kadın belli değil. Başörtüsünü lekeleyen objelerle kaynıyor artık. Bencede kapatılmalı
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Bilmem insanlar buna ihtiyaç duyuyor ki para akıtıyorlar destekliyorlar. İçerisinde değilim ama para kazanabilecekleri bi yolsa bunu yapmaları onların suçu olmuyor. Talep bu yönde
10 YorumlaKapatılması gereken bir yer olarak görüyorum ama iyi yanı tüm boşları bir yere toplayıp diğer uygulamaları serbest kılıyor
20 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar hiç indirmedim ve kullanmadım gereksiz ve saçma bukuyt vaktimi harcayamam o uygulamayla
20 Yorumla- Devamını Gör (135)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat