Merhaba yaşım 21 ve Mimarlık fakültesi öğrencisiyim içerik üretici olmak istiyorum Instagramda nasıl başlamalıyım bilenler yol gösterebilir mi? Teşekkür ediyorum 💐
Bölümüm hakkında evet hashtag nasıl koyulur onu biliyorum fakat işte benden nefret eden kızlar var eski çevrem çocukken sevgili yaptım o kızlarda biliyor ya kötü bir şey yaparlarsa diye korkuyorum şu an yaşadığım şehirde çok başarılı biriyim hayatımı düzeltmeyi çalışıyorum her konuda korkuyorum yani
Çok üzülüyorum ve utanıyorum aynı zamanda ailem hepsi okumuş iyi bir aileyiz ama bu hatamdan sonra sanki herkesin gözünden düşmüş gibiyim ve korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk gönce piyasadaki açığı bularak yola başlamalısınız
Eğitim hakkında okuduğum bölüm paylaşım yapmak istiyorum
Tutar bence net
Ama nasıl başlayacağımı bilemiyorum şu an hazırlık okuyorum zaten :)
Yardimci olurum isterseniz
Et et
Onceliklerede yapacagina ve konuya karar vereceksin ve hastagin onemini anlayacaksin
Bölümüm hakkında evet hashtag nasıl koyulur onu biliyorum fakat işte benden nefret eden kızlar var eski çevrem çocukken sevgili yaptım o kızlarda biliyor ya kötü bir şey yaparlarsa diye korkuyorum şu an yaşadığım şehirde çok başarılı biriyim hayatımı düzeltmeyi çalışıyorum her konuda korkuyorum yani
Sen bu işin yapanların altına neler yazıyorlar bir görsen bakmıcaksın görmiceksin duymıocaksın yoluna deevam edeceksin
Ama okuyan insanlar gelecekteki eşim olursa ben ne yapacağım
olabilir bundan doğal ne var meyve veren aacı taşlarlar
Çok üzülüyorum ve utanıyorum aynı zamanda ailem hepsi okumuş iyi bir aileyiz ama bu hatamdan sonra sanki herkesin gözünden düşmüş gibiyim ve korkuyorum
Tam 6 yıldır hep korkuyorum
Detayli konusalim mi bu konuyu?
kitap yazsan daha iyi ama dans videoları çekebilirsin
Hayır eğitim hakkında okuduğum bölüm
pardon ^^
🤍🤍
He he olursun tabi
Teşekkürler
Mesleğine odaklan
Hayır eğitim hakkında okuduğum bölüm paylaşım yapmak istiyorum
O zaman önce eğitimini tamamla
🤣🤣🤣🤣🤣