İnternet & Teknoloji Uzaydan korkan var mı? 200x5 Takip Et Bilge Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 ben çok korkuyorum uzayla alakalı videolar veya filmler izleyemiyor fotoğraflara bakamıyorum Uzaydan korkan var mı? Cevapla Film Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
oylesinebirisi1 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Uzaydan değilde bilimkurgudan korkuyorum. Uzayı çok severim belgesel veya günümüz şartlarında geçen filmleri izlerim ama gelecek teknoloji falan işin içine girince urpertiyor 0 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Uzay değilde karadelik fobim var.Sanki başka derdim yokmuş gibi bir karadeliğin dünyayı yutması aklımdan geçiyor ve korkuyorum. 0 0 Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl ben çok merak ediyorum o vakum ortamını :D bana orada ölme şansı verseler tercih edebilirdim son deneyimim o olsun :D 0 0 Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ben vıdeolarını ızlerken panık atagım tutuyor aşırı bir stres basıyor resmen ızlıyemıyorum tuhaf 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 29,1b cevap paylaştı. korkmam severim uzayı 0 0 Yorumla
MasumBirCocugum Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Uzaydan değil onu yaratan Allah'tan kork 0 0 Yorumla
CanisMajorx Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Korkman doğal pek de iç açıcı bi yer değil😂 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 29 , eic 73% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,7b cevap paylaştı. Altıma sıçırtıyor 0 0 Yorumla
Miyavcoo Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Ne büyük dert 0 3 Yorumla 200x5 1 yıl 🫡🫡🫡komtanım Yorumla Senyoritaaaa 1 yıl Aynı pozun farklı üniformayla olanı var bende. Kopyası resmen ahahah. Üniforma verdiriyor demekki sigarayla o pozu 😂😂 Yorumla 200x5 1 yıl saygılar🫡🫡🫡 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Uzaydan değilde bilimkurgudan korkuyorum. Uzayı çok severim belgesel veya günümüz şartlarında geçen filmleri izlerim ama gelecek teknoloji falan işin içine girince urpertiyor
Uzay değilde karadelik fobim var.
Sanki başka derdim yokmuş gibi bir karadeliğin dünyayı yutması aklımdan geçiyor ve korkuyorum.
ben çok merak ediyorum o vakum ortamını :D bana orada ölme şansı verseler tercih edebilirdim son deneyimim o olsun :D
Ben vıdeolarını ızlerken panık atagım tutuyor aşırı bir stres basıyor resmen ızlıyemıyorum tuhaf
korkmam severim uzayı
Uzaydan değil onu yaratan Allah'tan kork
Korkman doğal pek de iç açıcı bi yer değil😂
Altıma sıçırtıyor
Evet
Ne büyük dert
🫡🫡🫡komtanım
Aynı pozun farklı üniformayla olanı var bende. Kopyası resmen ahahah. Üniforma verdiriyor demekki sigarayla o pozu 😂😂
saygılar🫡🫡🫡