Uzaydan korkuyorum. Yalvarırım acil cevap.

Bu size ilk okuyuşta komik gelebilir ama uzaydan aşırı derecede korkuyorum. mesela bi filmde uzayla ilgili birşey olsun çığlık atarak kaçıyorum etkisindende kurtulamıyorum. şuan bunu yazarken bile içimde bi korku zor ifade ediyorum. bi kitabın üzerinde siyah fonun üstüne dünya resmi var kitabın içindede kıtalar falan yer alıyor o kitabı elime almaya bile korkuyorum. görmek bile istemiyorum. duş alırken gözümü kapatınca aklıma uzay geliyo gözlerimi yanma pahasına açıveriyorum. uzay resmi açıp bakmaya korkumu yenmeye çalışıyorum ama uzayla ilgli bişey görünce kan basıncım yükseliyor resmen birşey geliyor içimden aşırı korku derecesinde ve çığlık atarak kapatıp kaçıyorum. Su bile bana uzayı hatırlatıyor. banyoda yine başımdan aşağı su dökerken uzayla bağlantılar kuruyorum yine. zor yapıyorum banyoyu. Denizlerde uzayı hatırlatıyor . heryer bütün boşluklar uzayı hatırlatıyor bana.

Uzay sergisine gittim belki iyi gelir diye marmara forumdaydı. orda bile arkadaşıma yapıştım sıkı sıkı. allahtan etrafta çok insan vardıda rahatladım bi nebzede olsa. hatırlayınca ordaki aletleri dayanamıyorum korkumdan yerimde duramıyorum. arkadaşım dokunmuştu ben ben arkadaşımın dokunmasına bile tahammül edememiştim. Hani şu büyük çanak antenler varya sitelerin önlerinde oluyor genelde kocaman bir çanak anten. onlar bile bana uzayı hatırlatıyor onlardan bile korkuyorum. Nolcak benim bu halim arkadaşlar? varmı aranızda benim gibisi? nedir benim bu durumum nasıl kurtulurum. Lütfen yardımcı olun.
Uzaydan korkuyorum. Yalvarırım acil cevap.