İnternet & Teknoloji Aranızda Dyson V8 kullanan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar biraz araştırdım. V8 modelini çok öneriyorlar diğer modellere nazaran bir tık daha hafifmiş. Çekim gücü vs gayet iyiymiş kullanan var mı? Ne düşünüyorsunuz? Aranızda Dyson V8 kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kullanan biri olarak almayın oyuncak gibi bisey elinizde kalacak gibi oluyor Philips maraton serisi bundan 10 gömlek üstün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet philps dysondan daha iyi hatta son modelinde silme falan da var ama ben Dyson istiyorum o yüzden sordum. Herkes memnun siz neden değilsiniz ki Yorumla
Bereshit Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl elini uzatsan kolunu kapıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl V8 mi kullanıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kullanan biri olarak almayın oyuncak gibi bisey elinizde kalacak gibi oluyor Philips maraton serisi bundan 10 gömlek üstün
Evet philps dysondan daha iyi hatta son modelinde silme falan da var ama ben Dyson istiyorum o yüzden sordum. Herkes memnun siz neden değilsiniz ki
elini uzatsan kolunu kapıyor
V8 mi kullanıyorsun
Bilmiyorum abla biz öğrenciyiz
Zengo deilim