Evimde 3 tane kedi var ve eşim de ben de çok yoğun çalıştığımız için sık sık temizlik yapamıyoruz. Hafta bir anca süpürebiliyoruz ve bu arada halıların rengi değişiyor kedi tüyünden, ayrıca ev 190 M2 ve sadece süpürge en az 1 saat sürüyor.
Dyson V8 Absolute almayı düşünüyorum, hafif ve pratik olduğu için 2 günde bi 15 dakika süpürsem yeter gibi geliyor, bazen yer kirli değilse sadece halıların üstünden geçebilirim kedi tüyü için.
Kullanan varsa memnun musunuz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bende robot süpürge düşünüyordum acaba dediğinden mi alsam bilemedim şimdi
Robot süpürgenin çekiş gücü iyi değil, sadece evin kabasını alarak iki temizlik arasındaki süreyi uzatır. Örneğin 4 günde bir süpürme yapacaksan robot süpürgen olunca 8 günde bir yaparsın ama yine de yapmak zorunda kalırsın yani. Köşelerde yine kıl tüy birikiyor, halıları tam temizlemiyor vs.
İmkan olsa ben hem Dyson hem robot alırdım ama şimdilik gerek yok, o yüzden önceliği daha iyi temizleyen Dyson'a vereceğim 😂
ala ala tamam bende Dyson alacam karar verdim :D madem robottan iyi onu alırım internetten baktım robota göre ucuz
İşini görür max modda kullanmazsan tüm evi süpürürsün. 20 dk şarjı gidiyor.
Çoğu kişi Max modda değilken de güzel süpürdüğünü söylemiş zaten o yüzden gerek kalmaz heralde değil mi? Normal modda 40-1 saat dayanıyor mu şarjı?
20 dk gidiyor diyorum hala sen ne diyorsun? Pili hızlı doluyor 1 saat sonra tekrar süpürürsün. Max modda şarj 2-5 dk arası gidiyor. Max modda hızlı çekiyor sadece ve ısınıyor gerek yok yani.
İnternette başkaları normalde 1 saat Max modda 20 dk dayanıyor yazmış, Dyson'ın kendi web sitesindeki bilgi de bu yönde. Sizin bataryada zamanla sıkıntı oldu galiba, yerinizde olsam garantiye yollardım.
Tamam.
Dyson süpürgesini tavsiye ederim adamlar çok güzel yapmış gerçekten kendi odamı süpürüyorum ve tertemiz yapıyor. Topladığı p’slikleri temizlemesi de çok kolay ve tavsiye ederim
Ben de istiyordum ama bir arkadaş çok ağır kolum kopuyor dedi için vazgeçtim. Geçen gün kayınvalidem almış onun evinde denedim ve kullanması aşırı rahat ve kolay geldi, ağır falan da değildi. Dev gibi süpürge gövdesini koca evde sürüklemekten daha konforlu olacağı kesin yani
Ağır değil ve çok rahat. Erkek olduğum halde ben falan süpürüyorum rahat olduğu için
Erkek olduğum halde ne demek yav kadınlar daha mı güçlü sizden 😂
Bizim Dyson yok benim kocam süpürüyor benim gücüm yetmiyor diye, normali bu değil mi zaten 😂
Helal olsun öyle kocaya 😊😊
Hellalik bi şey yok, arkadaş görevini yerine getiriyor sadece yavrum. Gerçekten konu süpürgeden toplumsal problemlere geldi üzüyosunuz beni böyle:(
Üzülme senin üzülmeni asla istemem. Bu dünyada kimse üzülmesin
Ev işi sorumlulukları sanki kadına zimmetliymiş de erkek yaptığı zaman lütfediyormuş gibi davranıldığı sürece üzüleceğim sorry:(
Hayat arkadaşlığı her işi beraber yapmaktır. Beraber çalışmaktır beraber gülüp eğlenmektir beraber yemek temizlik yapmaktır. Az önce ki lafımdan dolayı sizden özür dilerim 😞😞
Kötü niyetin olmadığını biliyorum, yine de konuyu özür dilemeye değer gördüğün için çok teşekkür ederim 🥰🥰
Siz iyi olun ve mutlu olun sizden helallik isteyebilir miyim hakkınızı helal eder misiniz?
Müslüman değilim, sayılmaz heralde benimki ya?