Ford markası sağlamlığıyla bilinir. Taunus modeli ise eski bir model. Kullanan ya da kullanmış anısı olan tavsiye verebilecek kişiler var mı aranızda?
1980 modeli var bitane almayı düşünüyorum

Ford markası sağlamlığıyla bilinir. Taunus modeli ise eski bir model. Kullanan ya da kullanmış anısı olan tavsiye verebilecek kişiler var mı aranızda?
1980 modeli var bitane almayı düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Efsanedir, evet ben kullandım. Babamda vardı tek kapı spor..
Motorsikletim var onunla takas etmek istiyorum. 90 bin istiyor görseldeki arabaya. Sence kaç verilir? Fazla olduğunu biliyorum ama hakkını da vermek gerekir
Aga şöyle şöyleyim, motorsikletini bilmiyorum nasıl bir şey ama bu arabayı hobi maksatlı alıp, ilgileneceksen sıkıntı yok. Modifikasyona falan ilgin varsa eğer efsane bir hale dönüştürebilirsin bu arabayı. Onun dışında motorsikletini satıp başka model bakabilirsin. Daha az yakan, çok kaçan bir model araba bakabılırsın. Babamda vardı bunun tek kapısı beyaz renk, o dönemler harbi çok seviyordum. şu an ki arabamda tek kapıdır. Tek kapı sevgisi bu dönemden gelir bende…
Uzun soluklu binecem ben, görseldeki araba almayı düşündüğüm. Uzun yol da yaparım şehiriçi de binerim. 4 vites olması düşündürücü ama hoşuma da gitmiyor değil
Vites düşündürmesin hiç, uzun yolda özellikle efsanedir. Yol gitmeye doyamazsın. Ne anlamda düşündürüyor 4 vites olması?
Yerine göre yüksek hızlara ulaşılır, misal Ankara Konya yolu, dümdüz. 180-190 gidilir. Çok bağırır uzun yolda diye düşünüyorum
Aga yeni nesil araçlar gibi düşünme bunu. Öyle sıkıştıramazsın yolda bunu. Motor iyi ise sıkıntı olmaz ama bu araba performans arabası değil. Keyıfle sürersin ama..
Performans beklemiyorum açıkçası. Yıl 2023, yollar iyi 80lere bakaraktan. Haliyle 120 km hız normal olmalı. Üzeri de arabaya göre. 1.3 getz var, Kastamonu Antalya yaptım. 120 altına inmedim yani. Uzun yolculukta hız aranıyor
Dün akşam iş çıkışı araca bakmaya gittim. Genel olarak hoşuma gitti. Beğendim. Vites geçişleri güzel. Sadece geri vitese zor geçiyor, ya da ben geçiremiyorum. Fren merkezi değişecek dedi fren tutmuyor. Bir de sağa sola çekme yapıyor rot başları ya da salıncaklar falan değişecek. Şanzımanı seri hakkaten, gidişi güzel. Kapı içleri çürük, boyanmış araba komple, düzgün de boyamamış. O yğzden geri durdum. Ama pişman olmak da istemiyorum. Görseldeki araba
Aga daha temizleri var nette bu arabaların. Onlara bak derim. Alt takım sorunlu o zaman. Neler çıkardı bellı olmaz sanayıye gırdıgınde. En azından yürürunde bır sıkıntı olmasın, onemlı olan bu. Çürük onemlı degıl, onlar gıderilir kolay paraya önemli degıl. Uzak dur o zaman boş ver onu…
Ben motorla takas istediğim için bulunduğum semtte bakıyorum. Uzak yere gidip beğenmemek de var. En azından yaşadığım yerde kolayca bakıp karar verilir. Bi hayır cevabı iÇin kilometreler gitmeye gerek yok. Çürük dediğim sadece kapı içleri o da çok hafif.
75 model baltaburın bir fastback hayalim var ama yürümez ya
Baltaburun da efso ama küçük şehirlerde usta ve parça sorunu yaşanabilit
Ankaradayım aslında da eski arabayla uğraşması çile, bir yerini yürütüyorsun öteki yeri gidiyor
Onlar hep yarım yamalak yaptığından ve kalitesiz parça kullanımından kaynaklı. Ustayı da düzgün seçmek lazım
Bu devirde düzgün usta da kalmadı ki
İlk araba olarak taunus alınır mı hevesim var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!