İnternet & Teknoloji Fake hesap olarak sosyal medyada hangilerini kullanıyorsunuz? SanaldaBuluşalım Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çoğu kişinin var artık Fake hesap olarak sosyal medyada hangilerini kullanıyorsunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kullanmam. 0 0 Yorumla
skiPskiPaW Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İnsta 0 4 Yorumla SanaldaBuluşalım +1 yıl Hangi amaçla fake i kullanıyorsun Yorumla skiPskiPaW +1 yıl O benim özgür hesabım ahshha istediğim her şeyi takip edebiliyorum. Yorum yapabiliyorum kendi hesabımdan yapamıyorum mesela. O amaçla. Fake daha i Yorumla SanaldaBuluşalım +1 yıl Anladım ordan iletişim kurduğun oluyor mu Yorumla skiPskiPaW +1 yıl Hayır. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kullanmam.
İnsta
Hangi amaçla fake i kullanıyorsun
O benim özgür hesabım ahshha istediğim her şeyi takip edebiliyorum. Yorum yapabiliyorum kendi hesabımdan yapamıyorum mesela. O amaçla. Fake daha i
Anladım ordan iletişim kurduğun oluyor mu
Hayır.