Hani fakirdik , ekmek paramız yoktu herkesin elinde iphone var ama maşallah
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Knk inan çoğu kredi kartıyla alıp borca giriyor. Bizim milletimiz herkeste var bende neden olmasın diye düşündüğü için alıyor
Bence de öyle
alakasız iphone 7 im var ilk çıktığı hafta aldım yaklaşık 7/8 yıldır sorunsuz kullanıyorum
sağlam ürün üretiyorlar ama kullanana
ortamda hava atmak için alanlar ile benim gibi ömürlük alanlar aynı kefeye koymayın lütfen
Zengin gözükme, popülerlik , ve en iyisine sahip olma merakı cebinde ekmek alcak parası olmayan adamın bile iPhone var kredi çekiyorlar işte
Biz fakiriz zaten kesin etraf araba dolu karşıya geçemiyoruz avmler ağzına kadar dolu biz fakiriz
Neden olmasın ki. Olabilir fakirlikle alakası yok. Nasip kısmettir. Bazıları ikinci, üçüncü el, takas, hediye vs yoluyla da iphone a sahip olabiliyor.
neden bir telefon bu kadar pahalı sen önce bunu sor geriz*kalı kardeşim iphone 11 25 bin tl olmuş 4 yıl önce çıkmış bir telefon şimdi dersin dış güçler yaptı :D
sana oksijen veren ağacın yaprağını s*kim
En iyi ve en uzun süre kullanılabilen cihazı alıyoruz
İphone zengin telefonu değil.
Artık şunu bi anlayın ya
Benim hiç ayfonum olmadı 🥹
Kardeşim sen canım mısın gerçekten öylesin hani fakirdik diyorsun zaten en fakir ülkeler arasında biz varız dolar kaç tl olmuş kardeşim bu soruyu sormadan önce 2 kere düşün de öyle sor
buna oksijen veren ağacın yaprağını s*kim algılayacak kafa var mı acaba ya trol ya da kafasız başka seçenek yok
@mehmetbey1907 canım ya
Vlla iq 0
bunlarla aynı oksijeni alıyoruz işte a*k bu ülke hiç bir zaman bir adım ileriye gitmez bu cehalet oldukca bizim gençliğimiz heba olur
Allah yardımcımız olsun şimdiden
@mehmetbey1907 Kardeşim adamlar 1 haftada ıphone alırken biz 6 ayda alırız asgari ücretle araba hiç alamayız zaten normal iyi arabalar 1.5mden başlıyor kardeşim yurt dışında 1 ay çalış araba alırsın bunlar ne anlar bunlardan : )
Hatta 1 aydan az sürede alırsın arabayı
ben avrupa da araba almayı geçtim oraya gitme imkanım olsa şükür namazı kılarım türkiye de tofaş bile alınmıyor bir tane de ekstra devlete alıyorsun çok b*ktan bir ülke de doğduk koskoca evrende türkiye de doğmak Allahın bize en büyük cezası ahirette cehenneme gitmeye gerek yok burada cehenemin en kralını yaşıyoruz yaşamayı unuttuk ot gibi hayat yaşıyoruz 23 yaşındayım keşke eceli m gelse de yok olup gitsem gram umudum kalmadı duvarları yumruklayasım geliyor adalet mi bu millet yaşıyor hayatı bize de izlemek düşüyor sonra bana şükret diyorlar kendileri mercedes bmwye biniyor o diyenler veya kendileri makarna yiyip buna hayat diyorlar yazık en güzel günleri heba oluyor bir daha gelmeyeceğiz dünyaya genliğimiz çürüyor ev desen alınmıyor araba desen alınmıyor evlenmek desen paran yok yuva bile kuramıcaz bu ülke de erdoğan şahısı da 3 çocuk yapın diyor utanmadan darlanmadan kendisi sarayında manda yoğurdu ejder meyvesi etleri yerken milleti makarna kömüre hapis etti ama bu millet bunu hak ediyor sonuna kadar futbol takımı gibi parti tutan cehaletle uğraşıyoruz kurunun yanında yaş da yanıyor yaşama sevincimizi kaybettik millet çöpten ekmek topluyor bu kızın haberi yok trol soruysa bile yapılmayacak bir şaka herkes gergin zaten birbirini boğucaklar en sonunda
sigarayı içkiyi bıraktım tekrar başladım stresten saçlarım dökülüyor artık saçlar beyazladı a*k o kadar bunalıyorum ki kral anlatamam çok değişik duygular içindeyim en sonunda bakırköy hastanesine gidip delilerle takılıcam ordakiler daha akıllı bu makarnacı tayfalardan
@mehmetbey1907 Kardeşim sorma ben de 22 yaşındayım hiçbir şey alamıyoruz daha kaç yaşındayız 3 çocuğu ona mı sorucaz o kim ki ya o benim si k imde bile değil aklı kullanmak lazım yoksa böyle hep oluruz.
umarım hayatımızı kurtarırız bir şekil de yoksa böyle hayat çekilmez bro
Bende mi 13 ultra var
Iphone 15 pro max kullanıyorum
Benim yokk
iphone zenginlik göstergesi mi
ucuz
20 30 bin ucuz mu