Gerçekten çok mu iyi çok mu kullanışlıki herkesin elinde var bu iphoneler yoksa gösteriş için mi?
Çok kullanışlı olduğu için
Gösteriş olduğu için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kullanışlı ve kaliteli. Gösterişle ne alakası var anlayamadım? iPhone ile aynı fiyata Samsung vb telefonlar da var. Ona para veren de gösteriş için alıyor demek ki? Ayrıca özelliklerini say desen sayamaz diyen arkadaş alıp eline kullanmış mı iPhone? En güzel özellikleri; Touch ID teknolojisi, App Store'un kalitesi (her yıl milyonlarca dolar yatırım yapılıyor, virüslü uygulama sayısı Google Play Store'dakinin %3'ü kadardır.), kamerasının kalitesi (iPhone 6 profesyonel makinadan farksız çekim yapıyor), batarya ömrü uzun yıllar sürüyor. (Arka kapağı acılmıyor zaten gerek duyulmadigi icin). Gösteriş için iPhone alan insan 4 gün sonra diğer telefonlara geçiş yapar. Müzik, film internetten kaçak inmiyor ne yazık. iPhone kullanan biri olarak da kullandığım ilk olarak 4'tü. Her gün iki defa sarja takacak kadar cok kullaniyorum. Bataryasi hala saglam. Samsung telefonumun 5 tane bataryasi vardi degistir degistir dur. Bir yilda sarj soketi de bozulmustu. 4 kullandigimdan beri baska telefona gecmek istemiyorum, yine iPhone aldim. Ayni fiyata baska telefonlar da alabilirdim ama hicbiri bir iPhone etmez. Gorunusu de estetik gayet. Oh yasasin iPhone ! :D
Malzeme ve musteri hizmetleri kalitesine girmiyorum bile. Ucuz fiyata sigorta ile herhangi hasarda yeni telefon veriyorlar. Kulakligini 2 kez makinada yikadim hala saglam :D
Teşekkür ederım yok bazıları cıdden gosterıs ıcın alan var o yuzden oyle dedım , :) anlattıgına gore sağlam bir telefon o zaman :)
Gosterisi bilmem gercekten saglam bir telefon. Ben pek kullanmiyorum ama bankacilik islerinde falan da cok guvenli, tavsiye ederim :D
Merhaba. Bilgilendirmek isterim ki; Android sıkıntıda. Neden diye soracak olursanız, farkettiyseniz Applein tek tip telefonu var. Ancak Android isletim sistemine sahip binlerce farklı telefon var. Android hepsine güncelleme hepsine uygun özellik hepsine bilmem ne yapmak için çok fazla uğraştığını ve bu kadar fazla çeşit telefona baktığı için pişman oldugunu resmen ilan etti. Eğer telefonuna iyi bakılmasınj istiyorsanız ios isletim sistemi daha iyi olacaktır. Gösteriş konusuna katılmıyorum apple ile samsung kıyaslanamaz. bir kere kameraları arasında dünya kadar fark var. Ayrıca apple konan her uygulamayı virüs taramasından geçirir, android bunu yapmadığı için virüs riski de var.
Reklama gerek yok sizin orda herkeste varsa emin ol yarısı evkurdan beyaz esyacıdan senetle alanlar bir kısmı sahte (500tl birebir) kalan az bir kısım orjinal 2.500tl verenler genelde Muhasebeciler..
Kargocuyum gittiğim 90 yerde sadece 7tanesinde var oda muhasebeciler yani 1300-1500tl maaş alan biri alamaz almamalı yurtdışında 800-900$ olması gereken 2000 tl
ben güvenliği için tercih ediyorum.. çok sayıda bannka eft havale işlemi yaptığımdan dolayı güvenli bir yazılım olduğu için IOS kullanmayı tercih ediyorum... ayrıca kullanım menüsü de daha kolay...
Hatta herhangi bir uygulama yazıldığında önce IOS'a göre yapılıp sonra andorid ya da windowsa uyarlanıyor...
Teşekkürler
Cevap
43Cevap
Teilefon aldığımda satıcı bana şunu söylemişti.. eğer cafede oturup telefonu sadece masanın üstüne koymak istiyorsanız iphone alın ama işlevi düzgün gerçekten kullanışlı bişey istiyorsanız note3 alın.. note3 aldım vr gayet memnunum kardeşim iphone almıştı ve hiç hoşnut kalmadı
Stabil sistem. Virüs girme riski yok. Ses kalitesi güzel. Çok hızlı. Ve bence en önemlisi telefonun dizaynı şekil duruyo ve diğer teller gibi büyük değil. Yinede şunu söyliym telefon işi zevk meselesidir. Yani herkes hoşuna gideni alır o yüzden diğer markalarıda karalamam asla.
kullanışlı değil. a şıkkı yok benim için :D
sadece stabil ve seri bir telefon. android ona yetişmedi henüz. (nexus modelleri hariç)
ama benim için çöpten ibaret.
sadece gösteriş. cep telefonu değil, masa telefonu. mekana oturunca direk masaya konur.
5S şık telefondu inkar edemem. ama küçüktü. 6 berbat bence. 6 plus ise tepsi. al üzerinde ćay servisi yap misafirlere.
Kesinlikle kullanisli oldugu icin iphone her konuda iyi bir telefon cekim kalitesi falan tum ozellikleri super en onemlisi telefon yavaslamiyo hic bir sekilde hizli her zaman mesela parmak izi ozelligi var benim parmagim olmadan kimse acamaz telefonumu yani her anlamda guzel iphone o yuzden cok tercih ediliyo ☺️
Steve Jobs ilk iphone u çıkardığında aslında kimsenin ihtiyacı yoktu.
Adam öyle bir reklam çalışması yaptı ki sanki ihtiyaçmış gibi...
Ben iş gereği ipad ve galaxy s3 kullanıyorum. iphone da alacağım biraz zaman geçsin.
Ama önüne gelen sırf sükse için alıyor.
Gösteriş için diyenler acaba IPhone sahibi mi? :)
Sistemi güzel çok pratik ve kullanışlı.
Sadece sordum orası bir sıır :D
kasan donan bir bilmem kaç üst düzey androidli cihazdan sonra ayfon bilmem kaç s ye geçtim. onunda baktım sonra wi fi görmemeler şarj durumları falan filan derken bu akıllı cihazlardan sıkılmışken karşıma windowslu cihazlar cıktı. dahada bilmem kaç sene şaşmam artıkın.
Windows cihazların yazılımı Android gibi değil yani stabil ama almışken Ram 2gb-4çekirdekli almak gerek
Android sistemde kapatılan programlar arka planda tekrar tekrar açılıyor, Çalışıyor buda ram batarya sıkıntısı demek. ayrıca herkes Android deyince Samsung biliyor. samsung malum arayuz (TouchWiz) berbat yavaş cihaz..
Baktım kullandım gidip Huawei aldım resmen uçuyor
pbs.twimg.com/media/B6Cp4aKCUAE3tec.jpg:large olanı var olmayanı var :(( bak
Bence iphone tamamen gosteriş için diyemem ama çoğunlukla öyle.. En teknolojik ozurlusunun elinde bile iphone olması onun için gösterişten başka yöne çekilmeyeceğini düşünüyorum.. Bence windows işletim sistemi.. Ben Lumia 1520 kullanıyorum biraz buyuk ama oldukça hızlı ve işlevli :)
Bence I Phone kullanıcıların özgürlüğünü kısıtlıyor. Ben Samsung Galaxy Note 3 Neo kullanıyorum ve çok mutluyum...
İphone ye gıcık olan bir tek ben varım galiba :) 2500 liraya onu alıpta samsungun 2000 liralık telefonuna pahalı diyen embesiller türedi birde
Herkesin Elinde IPHONE Olduğuna Dair Bir İstatistik Veriniz Yoksa Varsayımlarla Markanın Kullanım Etkisini Arttırmayın Lütfen!
Hiç Bir Zaman Kullanıcıya Ben Senin Yerine Düşünüp Karar Veririm Diyen Bir Üretim Zihniyetinin Ürettiği Birşeyi Kullanmadım Kullanmayacağım.
Herşeyi Kontrol Altında Tutarak / Sınırlayarak / Tüketicini Mecbur Ederek (Köleleştirerek) Üretim Yapılmaz.
Tabi Sonuç O Böyle Üretiyor - İnsanlarda Kullanıyor.
genellikle ios dan dolayı tercih ediliyor ama
bir çok kişi de işin havasında tabi :D
Arkasında elma olduğu için. Akıllı olan gider Sony , Samsung , htc kullanır.
Geldi android fanboy
Masa telefonundan başka birsey degil. Internet olmayinca 3310 daha teknolojik duruyor yanında
Coguna ozelleklierini say desen hih djye kalirlar. Moda ve gosteris iste, ister istemez uyuyoruz modaya.
gösteriş, merak, birde herkeste var bende neden olmasın şekli... öyle matah bir telefonda değil...
fakir olan iPhone yi kötülemesin abi :D
1. İOS işletim sistemi bakımından kazanıyo
ayrıca kullanımı çok rahat kullanışlı diğer samsıng lar takoz gibi cebe sığmıyor iphone 5s kullanıyorum çok rahat ve hızlı hız bakımından süper
Sorsan ekonomi kötü derler ama ellerinde iphoneyi düşürmezler
Cok iyide ondan. Neden gosteris icin olsun ki herkezin var
herkeSin
Kullananlarin yarisindan cogu gosteris icin kullansada, bugunun sartlarinda kullanisli guzrl telefondur.
Ooo adam usenmemis dunyadaki butun iphone kullananlari tespit etmis saymis ve cogunun gosteris icin kullandigi sonucuna varmis. Bu adama saygi duyun ha basbakan olur
Ooo altta da kalmiyor. Oyum sana buyuk basqan ;)
o üstündeki yarim elmayı gören egilidigi için herhalde :))
Ben ıphone 6 plus aldım 10 gün önce önceki telefonum Sony xperia z1 di ondan tek dezavantajı Hızı o daha hızlıydı ama yine de çok güzel bir telefon tavsiye ederim
Aklı başında hiçbir bilgisayarcı asla iphone kullanmaz. Kullanırsa hiç şüphesiz ahmaktır.
Gösterişli.. Ve çok kullanışlı. Ben de herkeste gördükçe kafayı yedim gittim aldım
Fazla söze gerek yok. Seviyoruz ;)
https://i.hizliresim.com/BE1abV.jpg
bende iphone 6 var hem kullanışlı hemde eski telefonum iphone 5 olduğu için rehberdekileri başka markaya aktaramadığımdan iphone u seçtim tekrar.
Gösteriş olduğu için tabiki de soru mu bu :) performans istiyorsan sony, lg ve htc den şaşma ;)
Lg mi
evet?
@Karmasutra
anti ıphone dkjsnjkdsnf onun yerine gitsinler bir s5 alsınlar daha iyi -_-
Kullanımı kolay ve gerçekten kaliteli.
ben en çok iPod özelliği için kullanıyorum. bir de App Store ve iTunes çok başarılı.
https://i.hizliresim.com/2yd5B0.png
güzel telefon
gösteriş helee toplu tasıma araclarındaki kızlar
Bilmiyorum ben note 3 aldim iphone alana kadar
Çok kullanışlı olduğu için
Benim elimde samsung.
Çoğu arkadaşım retrica için almıştı zamanında
Walla benimki hediye geldi :)
param var demek için alıyolar.
Benim için bir ihtiyaç ondan kullanıyorum
Gösteriş , zengin telefonu
ıphonumu kendim aldım :p
Baskasina hava atmak icin heo hencler kullaniyor
hem gosteris hem kullanis. Ayrica zengin telefonu.
Kullanışlı ve güzel 👍
Gösterişli Olduğu İçin.
Neden Ks?
Gibi.
Belediye dağıtıyo sanırım :D
Daha iphone kullanmadım
belediye bedavaya dağıtıyo.
Gösteriş olduğu için
Gösteriş...
Türkiye de gösteriş için kullanılıyor
hızlı ve öfkeli
Özentilik işte