İnternet & Teknoloji Çektiğiniz fotoları beğenmeyince siliyor musunuz? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bazen silmiyorum o gün beğenmediğimi sonra beğendiğim oluyor. Çektiğiniz fotoları beğenmeyince siliyor musunuz? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kendimi beğenmiyorum ki fotosunu beğeniyim.🤦 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Ben fotoğraf çekmiyorum çünkü fotojenik değilim asdfsdf 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Evet siliyorum hatta önceden güzel gibi görünen fotoğrafları sonra saçma olduğunu anlıyorum 0 0 Yorumla
PeachLicker Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl “Yha aslında bu çok güzelmiş” dediğim oluyor benim de evet 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sildiğim zamanlar oluyor ama zaten çok fazla foto çeken birisi değilim. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 847 cevap paylaştı. Sonrasında siliyorum bazılarını 1 0 Yorumla
AltınGozluAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl O değilde gorselle konunun alakası 😂😂 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok nadir fotoğraf çektiğimden mecbur beğeniyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendimi beğenmiyorum ki fotosunu beğeniyim.🤦
Ben fotoğraf çekmiyorum çünkü fotojenik değilim asdfsdf
Evet siliyorum hatta önceden güzel gibi görünen fotoğrafları sonra saçma olduğunu anlıyorum
“Yha aslında bu çok güzelmiş” dediğim oluyor benim de evet
Sildiğim zamanlar oluyor ama zaten çok fazla foto çeken birisi değilim.
Sonrasında siliyorum bazılarını
Ben hep güzelim beğeniyorum silmem
O değilde gorselle konunun alakası 😂😂
Ben görseli beğendim 😂😂
Evet.
Çok nadir fotoğraf çektiğimden mecbur beğeniyorum
Siliyorum.
Evet
Siliyorum