Sevgilinizle ayrıldınız ne zaman silersiniz resimleri silmiyorsanız sebebiniz ne olurdu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sevgilim ile ayrılıyorsam eğer o resimlerin de durmasının da bir gereği yoktur ayrılır ayrılmaz silerim hem resimleri hemde onu hayatımdan silerim
1.5 -2 ay olmuştu ama halen silmemiş resimlerimizi çokta sevdiğini düşünmüyorum açıkçası neden olabilir
Ayrıldığım dk silerim. Silmeyen barışma ümidiyle silmiyordur
2 ay olmuş çok sevdiğini bile düşünmediğim kız silmemişti halen ne düşünüyorsun
Sevmiyomus demekki yoksa çoktan silerdi
Ama depremde yazmıştım 10-15 gün konuştuk soğuk yaptı bende soğuk yazınca kendini kötü hissettiğini bu durumda ailemin yanında olmam gerekiyo deyip genel olarak sonra konuşsak daha sağlıklı olur dedi neden ki yani
Söylemiş işte depremden dolayı soğuk yaptığını. Kolay atlatilacak bişey değil tabikide ailesiyle ilgilenmesi gerekiyor bu durumda normal olarak. ailesyle ilgilenip sana soğuk yapması seni sevmiyo anlamına da gelmez
Şöyle söyleyip wp girip çıkıyordu ama benim mesajıma geç dönüyordu daha sonra yazıyordu böyle bi soğukluk böyle olunca ne düşünürsün peki
Başkasıyla konuşuyordur ama farklı algılama belki kız arkadaşı bı yakını onunla dertlesiyodur
İyi ama seviyorsa neden benimle konuşmak istemesin ki öyle değil mi insan sevdiğiyle konuşmak ister diye düşünüyorum
Senin de başını agritmak istememiş belki bilemezsin. İlla sevdigiyle konuscak diye bis
Bişi yokki bende genelde hayatımda olan birine anlatmam arkadaşıma anlatırım olanlari veya başka bi yakınıma
Ayrılırken ben bıraktım fake hesapla işletmiştim oda karşılık felan verdi işte konuştu gayet neyse bıraktım
sana da kendimi açıklayamadım beni çok yanlış tanıdın o yüzden de kendimi çok kötü hissediyordum zaten son buluştuğumuz günden sonra hep ağladım sana anlatamadığım şeyler için diye yazmıştı
Sen olduğunu anlamistir karşılık vermistir. Anlamadiysa da zaten başkalarıyla konuşmaya da müsaittir.
Aciklasaymis o zamn.
O anda çok üstünde durmadım bende önceki gün telefonda konuştuk 1 saat felan ağlıyordu kötüydü durumunu an gitmedim üstüne neden yaptın ettin felan sonra kaldı
Sen daha iyi tanırsın uzun suremi beraberdiniz
Hayır fazla uzun süre değildi ama kısa süre de birçok kez görüştük günübirlik geziye felan gittik birden çok samimi olduk arkadaşlarıyla tanıştırdı hatta bu deprem olduğu hafta annesiyle tanışmaya gidecektim
Seviyordur o zamn
En son mesajı şöyle oldu
Buralara kadar geldin eksik olma ama normal bir süreçten geçmiyoruz ve iyi değilim, kafa olarak çok yorgunum. Biraz yalnız kalıp düşünmeye, kendimi dinlemeye ihtiyacım var hem aileme destek olmam gerekiyor hem de kafamı toparlamam gerekiyor. İlgin için teşekkür ederim ama genel olarak sonra konuşsak daha sağlıklı olur
Haklısın yazdım Oda anlayışın için teşekkür ederim yazdı görüldü attım bende 2 hafta önce bugün
Yanlız kalmaya ihtiyacı varsa, ailesiyle ilgilenmesi gerekiyorsa neden fake hesaptan isletince yazmış ailesiyle ilgilenseymis anlamıs değilim. Ama seni sevmese de resmi tutmaz diye düşünüyorum. Sevmediğim birinin resmi ne arasın telefonumda mantıklı mı sence.
Fake hesapa karşılık vermesi 2 ay önce bu en son yazdığı aileme vakit ayırmam gerekiyo diye deprem sonrası yazmıştı
Anladım peki neden soylemiyosun fake hesaba neden karşılık verdin diye seviyosan bunu yapmamaliydin vs
Bilmiyorum o anda bu durumu pek sorgulamak istemedim çok müsait gibi görmedim yani öyle söyleyim
Bırwz zamn geçtikten sonra sormalisin bence sormicaksanda bı daha konuşma hep bı supheye düşersin devam edemezsin zaten sormasan
Ben bidaha yazmayı düşünmüyorum kendi gelip açıklama yapmak isterse yapar diye düşünüyorum artık sadece doğru mu sence
Doğru bı karar yazma zaten artık yazarsan da aklında soru işareti kalmasın diye dediğimi sorabilirsin
Bende öyle düşünüyorum Teşekkür ederim görüşlerin için sence tekrar yazar mı kendisi açıklama yapar mı yani en son yazıldığı şeyi bence yazmazdı yazmayacak olsa daha sonra konuşsak daha sağlıklı olur diye o sebebten ben yazacağını düşünüyorum kızlar tabi farklı belki benden bir şey dememi de bekliyo olabilir bilemedim
Rica ederim Sen yazmasan yazicaak diye düşünüyorum ben
Anladım çok sağol teşekkür ederim vakit ayırdığın için
Rica ederim
Çok sevdiysem onu unutana kadar saklarım
1.5 -2 ay olmuştu ama halen silmemiş resimlerimizi çokta sevdiğini düşünmüyorum açıkçası neden olabilir
Onda az ya da çok bir iz birakmasaydin emin ol silerdi
Ama depremde yazmıştım 10-15 gün konuştuk soğuk yaptı bende soğuk yazınca kendini kötü hissettiğini bu durumda ailemin yanında olmam gerekiyo deyip genel olarak sonra konuşsak daha sağlıklı olur dedi neden ki yani
Kizlar daha cok ilgi istiyor. Eger seni istemedigi icin degil de tavirli oldugu ya da ayrildiniz diye cekindigi icin soguk olduysa ve sen de karsilik verdiysen daha cok gicik olmustur 😅
Ben fake hesapla işlettim karşılık verince ayrılmıştım ona rağmen bunllaydan sonra başka şehre gittiler yanına onu görmeye gittim 8 saatlik bi yol gittim öyle söyleyim
Herhangi geçmiş konuları açmadım
Dostca mi konustu yoksa sevgili mi oldu o hesapla
Normal naber nasılsın deyince işte anlattı etti şöyle böyle normal sohbet bulaşım dedim evet dedi
Sonra işte ben depremde yazınca konuştuğunuz vakitlerde sana da kendimi açıklayamadım beni çok yanlış tanıdın o yüzden de kendimi çok kötü hissediyordum zaten son buluştuğumuz günden sonra hep ağladım sana anlatamadığım şeyler için yazmıştı
Normal sohbet olduğu için aldatma sayilmaz. Bulusmayi da belki dostca soylemistir ama gene de yanlis tabii ki. Yani aldatmaya girer mi tartisilir ama kizmakta da haklisin.
Kiz bence pisman yaa.. Uzuldum ikinize de
Mesajlara pek gelmiyorum ama buradan anlatabilirsin zaten gizlisin. Bence kız pişman ve zaten aldatmamis. Eğer aranizda bir seyler tam bitmediyse barışın. Bittiyse de en azindan onu affettigini soyle.
şu an sadece bekliyorum ama yapabileceğim birçok şeyi yaptığımı düşünüyorum Antalya’da deprem sonrası otele kalmaya gittiler oraya görmek için gittim bende ankaradan en son öyle söyleyince de onu da yazam bir şey diyemedim
Buralara kadar geldin eksik olma ama normal bir süreçten geçmiyoruz ve iyi değilim, kafa olarak çok yorgunum. Biraz yalnız kalıp düşünmeye, kendimi dinlemeye ihtiyacım var hem aileme destek olmam gerekiyor hem de kafamı toparlamam gerekiyor. İlgin için teşekkür ederim ama genel olarak sonra konuşsak daha sağlıklı olur
Haklısın yazdım oda anlayışın için teşekkür ederim dedi bende görüldü attım bitti 2 hafta önce bugün
Istersen 1 ay dolsun da öyle yaz. Yani illa yazmak istiyorsan.
Yani o yazarsa yazar artık ben ne diyicem ki öyle değil mi daha sonra konuşmak isteyen kendisi sonuçta ne zaman artık uygun diye düşünüyorsa yazmak isterse yazar heralde
Baba elimiz varmıyor be
Kızın beni sevdiğini pek düşünmüyorum ama 2 ay geçmiş halen silmemiş resimleri anlam veremedim
Sen düşünmüyorsun ama demek ki kestirip atamıyor
Çok darlama biraz uzak dur gerekirse, içinde bir şey varsa yazacaktır sana herkes kafasını toplayınca yazmak istersen yazarsın sende
Bakalım bekliyoruz 2 hafta geçti ses yok daha
Hayırlısı olsun ikiniz içinde
Sağolasın
Hemen
Unutmuştur
Takıntılıdır
Vs
Hemen silerim
Huyu farklıdır bazıları silmez
Neden silmez peki sevdiği için mi yoksa başka sebep mi
Her şey olabilir baska sebep, sevdiği için de olabilir
Sevse böyle demez
Yani sevse konuşmak ister anlatmak ister öyle değil mi ayrılıktan sonra bide şöyle söylemişti
X sana da kendimi açıklayamadım beni çok yanlış tanıdın o yüzden de kendimi çok kötü hissediyordum zaten son buluştuğumuz günden sonra hep ağladım sana anlatamadığım şeyler için demişti tekrar konuştuğumuzda