Teşekkürler 💗
İletişimi kestiğiniz kişinin fotoğraflarını siliyor musunuz?
Teşekkürler 💗
Silmeliyim aslında ama anısı olduğu için elim varmıyor..

Anılar benim için önemli, kolay kolay fotoğraf silmem. Açıp açıp maziye bakacak halim de yok ama dursun yani hepsi bir anı. Tipimiz, kıyafetlerimiz, çevremiz, hareketlerimiz hepsi birer mazi.
Canın yanmıyor mı bakınca?
Mu*
Hayır neden yansın, fotoğrafın duruyor olması ona karşı hislerimin durması anlamına gelmiyor. Kendi tipim ve görüntüm için saklıyorum, aşkımdan değil. İleride gençlik fotoğraflarım olarak dursun işte.
Böyle düşünebilmen ne güzel. Keşke ben de senin gibi olabilsem
evet. anisi olsa da telefonumda kalmasinin bi manasi olmaz. ileride, daha iyi iletisim kurdugum biriyle daha guzel fotograflar biriktiririm. bence sende sil. iletisimi kestigin birine bagli kalmanin manasi yok. "bagli degilim." zaten diyorsan eger de sil gitsin.
Bile isteye iletişimi ben kestim ama yazışmasak da fotoğrafları silmeye gücüm yok sanki. Silince komple her şey silinecek çünkü.. buna cesaret edemiyorum şu an ama etmeliyim haklısın.
Tamam🌸
Ben 2010da face hesapı vardı ortak bir şey oldu ağladım çok yine bela yüzünden bir şey mi duydum bir şey oldu kesin onla alakalı hep resimleri sildim ağlayarak ve bir daha girmedim o hesapa
Ama zaten 2013de telefon şeye düşüyor acı çekmekten kaynaklı çünkü kafayı yiyorsun o durumda kurtaramıyorsun ağlıyorsun sonra telefoncuya getiriyorsun olmaz diyor bana telefon 2017de alındı çok geç
Hm anladım. Umarım ben de o cesareti bulurum. Sevgimi hakketmedi.
Merhaba,
İletişimimi kestiğim kişinin fotoğraflarını genel olarak silerim, eskiye ait hiçbir anı yok. Eskiye ait ne varsa siler atarım. Değerli kıymetli pahalı da olsa gerçi pahalı olanı gider satarım, abur cubur alır yerim ve dağıtırım! 😅
Bu kesin Kayserili :D
Günaydın 😅Yok ya Kastamonulu ben 😅 Yazarken aklıma geldi de 😅Para getirecek şeyleri değerlendirmeli ekonomi kötü 😅 Ekonomiye can verelim 😅
Hahahha :D tamam
EyvAllah 😅Mutlu ve serin günler dilerim ve sorularıma beklerim buyur gel misafirim ol 🤣misafir ol gel bana yorumlar yapayım sana sjdjd
Tamam sorunu görürsem yorum yaparım 😂
Ya hikaye gibi olur tıklayınca profil resmine soruma gelmiş olarsın😂 Bekliyorum işaret versen güzel olur anlayim seni 😂
Cevap
11Cevap
Şayet güzel ayrıldıysak o resimler hayat boyu ben de kalır, kalpte güzel kalan anılardan ve resimlerden silinmez, kıyamaz insan silmeye
Güzel nasıl ayrılılır ki
Sarılarak ayrılarak, belki de ağlayarak ayrılarak olur severek ayrılmak
Severek ayrılmak nasıl oluyor ya. Seversen ayrılmazsın
Bazen sevmek başkadır, anlaşabilmek başkadır, bazen tek başına sevgi yetmez, insan sevdiği halde de ayrılabilir. Hatta şarkısı bile var,"Severek Ayrılalım"diye :D
https://youtu.be/9UTYVL5wjdE
Sil çünkü başka biri sevip aşık olduğunda o kişi her kim olursa artık o bu fotoğrafları görürse kıskanır ve bu durum nedeniyle aranız bozulabilir.
Klavyede harfini yazınca çıkan ismini bile siliyorum 🤣🤣
Evlendiğinde silmiştim
Ne kadar bekledin?
Beklemedim ki anısı vardı ben de ayrılsanda bazen anıları silemezsin hemen en kötüsü şey bence bir insanın sesini unutmak
Evet kötü.. Sizde karşı taraf mı ayrılmıştı?
Ortak diyebilirim
Peki cevabın için teşekkürler.
Rica ederim
Silerim zor ama kalbimdende silerim
Zaten telefondan silince kalbinden de silinecek
işte zamanla
Silmek zorundayiz yoksa unutmaayiz
Silmeliyiz yoksa unutlmazlar
İletişimdeki kopukluk derecesine göre siliyorum
Bazen siliyorum.
Anında
Bir süre sonra siliyorum.