İnternet & Teknoloji Tanımak istediğiniz birisini stalklar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Stalklama benim işimdir, affetmem diyebilir misiniz kendinize? Tanımak istediğiniz birisini stalklar mısınız? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hayır ben kimseyi stalklamam 0 0 Yorumla
Agartha__ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tanımak için değil de tanıdığım ama bende şüphe uyandıran tavrı varsa ne iş karıştırıyor diye dedektiflik yaparım affetmem 2 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl İletişimde olduğum birine bakıyorum tanımadığım birine bakmam bi de ben okumayı incelemeyi sevmem üşenirim 1 0 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Pek değil genelde bir canım yapıp kedinimi ele veriyorum ben. Kısaca stalklarken yakalanmak benim işimdir ddkdk 1 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Elbette. birini merak edersem kimdir nedir bilirim :d bunu öğrenmek, bilmek zor değil ya 2 0 Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 507 cevap paylaştı. Eğer stalklarsam o kişiyi kesin siliyorum. Kuşkum varsa stalklarım ve iyi iz sürerim. 1 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Merak ediyorsam bilgi toplama amaçlı stalklarım. Umarım aşık olduğum biriyse çok bilgi vermemiştir, merakımı diri tutmuş olur 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tanıştıktan sonra stalkluyorum 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl gidip konuşmak varken ergen gibi neyin stalk'u 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır yapmam. 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. evet yaparım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır ben kimseyi stalklamam
Tanımak için değil de tanıdığım ama bende şüphe uyandıran tavrı varsa ne iş karıştırıyor diye dedektiflik yaparım affetmem
İletişimde olduğum birine bakıyorum tanımadığım birine bakmam bi de ben okumayı incelemeyi sevmem üşenirim
Pek değil genelde bir canım yapıp kedinimi ele veriyorum ben. Kısaca stalklarken yakalanmak benim işimdir ddkdk
Elbette. birini merak edersem kimdir nedir bilirim :d bunu öğrenmek, bilmek zor değil ya
Eğer stalklarsam o kişiyi kesin siliyorum. Kuşkum varsa stalklarım ve iyi iz sürerim.
Merak ediyorsam bilgi toplama amaçlı stalklarım. Umarım aşık olduğum biriyse çok bilgi vermemiştir, merakımı diri tutmuş olur
Hayır hiç iyi değilim
Tanıştıktan sonra stalkluyorum
gidip konuşmak varken ergen gibi neyin stalk'u
Yani yaparım
Hayır
evet
Hayır yapmam.
Stalklarım
Yanii evet
evet yaparım