İnternet & Teknoloji Bir kulaklığa 7 bin vermek ahmaklık mıdır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl kimse yok mu Bir kulaklığa 7 bin vermek ahmaklık mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nimeskusla Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl güle güle kullan aldıysan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl almadım Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yoo bende veririm. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende almayı düşünüyorum AirPods pro 2 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bence evet gösteriş yapıyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gösteril ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi kulaklığa 7 bin TL vermek mantıklı mi? Yorumla Soran +1 yıl Sesi çok iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mantıksızsın Yorumla Soran +1 yıl Tamam birader mantıksızım görüşünü paylaştın gidebilirsin Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. mantıklı değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
güle güle kullan aldıysan
almadım
Yoo bende veririm.
Bende almayı düşünüyorum AirPods pro 2
Bence evet gösteriş yapıyor
Gösteril ne alaka
Bi kulaklığa 7 bin TL vermek mantıklı mi?
Sesi çok iyi
mantıksızsın
Tamam birader mantıksızım görüşünü paylaştın gidebilirsin
mantıklı değil
Evet
Hayır değil