Sağlık Safkan dobermana 7500tl verilir mi? xccxxcx Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 7500tl yavru alıcam da eğitimi falan nasıl olur Güncellemeler+1 yıl Ya cidden ben kaç senedir doşru bulmuyordum satın almayı ne oldu bana teşekkür ederim size tekrar düşünmemi sağladığınız için Safkan dobermana 7500tl verilir mi? Cevapla Fal Soruları Eğitim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl İstersen eğitim veren arkadaşım var, eğitim verebilir. 0 0 Yorumla
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Hayvanları ticari ürün olarak görenleri zerre kadar dikkate almıyorum önemsemiyorum 0 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 421 cevap paylaştı. Sahiplenme o köpek değil canavar 0 2 Yorumla xccxxcx +1 yıl Canavar derken yavru zaten bana alışacak Yorumla suskun_34 +1 yıl Yarin öbür gün büyümicek mi? Golden sahiplen Yorumla
zippirikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Köpeğe para verenin aklından şüpe ederim😊 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Hayvan ticaretine karşıyım 0 7 Yorumla xccxxcx +1 yıl Ama doberman barınakta var mı Yorumla technocrates +1 yıl Bilmem ben, hayvanların satılması doğru değil. Yorumla xccxxcx +1 yıl Haklısın Yorumla xccxxcx +1 yıl Ama böyle bir dünyada yaşıyoruz bir şey yapamayız her şey para Yorumla technocrates +1 yıl Satın almazsanız bir damla da siz sağlamış olursunuz. Para ödemek yerine yavru edinin, başka cins hayvanlara bakın. Bu işin ticaretine çanak tutmayın. Yorumla xccxxcx +1 yıl Teşekkürler ☺️ duruma göre haraket edeceğim eğer ki barınaktan bir köpeği sahiplenebiliyorsam sahiplenirim Yorumla technocrates +1 yıl Bol şanslar dilerim. Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kangal derim 0 2 Yorumla xccxxcx +1 yıl Yok ya çok fazla büyük Yorumla Muratby33 +1 yıl Sadık iyi huylu iyi bi dost Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İstersen eğitim veren arkadaşım var, eğitim verebilir.
Hayvanları ticari ürün olarak görenleri zerre kadar dikkate almıyorum önemsemiyorum
Hiç bir canlı satılamaz, alınamaz
Sahiplenme o köpek değil canavar
Canavar derken yavru zaten bana alışacak
Yarin öbür gün büyümicek mi? Golden sahiplen
Köpeğe para verenin aklından şüpe ederim😊
Hayvan ticaretine karşıyım
Ama doberman barınakta var mı
Bilmem ben, hayvanların satılması doğru değil.
Haklısın
Ama böyle bir dünyada yaşıyoruz bir şey yapamayız her şey para
Satın almazsanız bir damla da siz sağlamış olursunuz. Para ödemek yerine yavru edinin, başka cins hayvanlara bakın. Bu işin ticaretine çanak tutmayın.
Teşekkürler ☺️ duruma göre haraket edeceğim eğer ki barınaktan bir köpeği sahiplenebiliyorsam sahiplenirim
Bol şanslar dilerim.
köpeği sahiplen? hem evi yurdu olur
o paraya daha iyi bişi alırsın
Alma, sahiplen
Kangal derim
Yok ya çok fazla büyük
Sadık iyi huylu iyi bi dost
verilmez.
Niye