700 tlye kulakiçi kulaklık onerisi?

merhaba kulaklık araştırması yapıyorum, kulaklığı gun boyu takıyorum, asla kulağımdan çıkarmıyorum bu yüzden şarjı uzun süre gitmesi, mikrofonun karşı tarafa net iletilmesi, boğukluk olmaması benim için en önemli özelliklerdir, bunun dışında 2. gelecek özellik kulaktan düşmemeli ve suya tere dayanıklı olmalı (sporcuyum) müzik kalitesi ortalamanın ustunde olabilir ama kötü olmasın, bimdeki kablolu kulaklıların ses kalitesi beni tatmin ediyor ama daha iyi olabilir, en düşük seviye BİM kalitesinin biraz ustu olsun yani.

Ben bir aldıgımı uzun sure kullananlardanım benim için az 3 yıl gitmeli.
300 700 tlye kadar butcem var (750yi zorlarım değerse o fiyata)

redmi buds 4 active ve redmi buds 6 play arasındayım indirimdeymiş bunun dışında 600 700 bandinda redmi buds 6 active dolanıyor piyasada hangisini tercih etmeliyim?

az once redmi buds 4 active sipariş ettim video falan izledim ama sipariş verdikten sonra ve kargo verildikten sonra izledim, ürünü batırıyorlar ama yine de kararsızım hala, kullansam mı yoksa iade edip 6 lar arasında mı seçim yapmalıyım

kulaklıkları kullanan varsa soyleyebilir mi buds4 activenin malzemesini de cok begenmedim ayrıca silikonlu kulaklıklar tercihim olur bu soyledigim kulaklıklar dışında max 750 tlnin her kuruşunu hakedecek kulaklık onerisi olan varsa soyleyebilir (qcy t13 anc onermeyin cok cabuk bozuluyor diyorlar)

bu fiyat bandındaki önerilerinize açığım!
700 tlye kulakiçi kulaklık onerisi?