Şöyle bi neleri takip ediyor ediyor diye bakayım dedim bakmaz olaydım. O liste kız lisesinde okuyan da yoktur. Bir sürü kızı takip ediyor, bu çocuk çapkın mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim instegramım 5 bin kız var ve fake değil ama Allah sizi inanırsın 3 senedir hayatımda biri vardı bir kişiyle bile art niyetli veya yazılma veya rahatsız etmede bulunmadım 3 seneden önce de böyle biriydim mesleğim kadınlarla olduğu için sadece iş için mecbur takibe takib ettiğim oluyor ama instegramın en güzelide art niyetli ve değişik konuşursa engelliyorum hemen müşteri farklıdır bazı insanlar böyle bir durumu yanlış görüp yanlış bakabiliyor yanlış anlayada biliyor bir insan yapmak istese egerki için de varsa batmandanda ne yaparsan yap yapar herşeyi ama önemli olan doğru kişi olmak aldatan insanlarıda sevmem Allah uzak tutsun herkesle diyaluk kurmak için her b.. oku yerler maalesef heleki hayatımda biri var ise asla seviyorsam inanıyorsam onunda beni sevdiğini görüp biliyorsam o benim için zaten herkesden güzeldir başkalarıyla iş gereği işimi yaparım ama paraymış mulkmuş çok güzelmiş fiziği on numaraymış bana gülüyormuş benimle ilgileniyormuş hissettiğim an uzak dururum fazla rahatsızlık söz konusuysa engellerim sizlerde kimsenin günahına girmeyin benimde hakkımda neler neler söylendi Ama sadece hakkımda dedukodu iftira ve gunağımı alanlar oldu Herkezi kandıra biliriz belki duygu sevgi yönden Allahı kandıramayız asla o yüzden emin olmadan sen sen ol kalbini bakış açını veya onu bunu dinleme sana değer veren insan kendini belli eder değer vermeyen de eder takip et zarf at sabırlı ol be olursa olsun yanlış anlama kendinide onun yerine koy iyi düşün sabırlı ol öyle karar ver derim güven çok zor kazanılan birseydir basit şeyler için sen sen ol kalbini bozma takip et öyleyse bırak öyle değilse sebi seviyor ise amacı art niyet değilse kimsenin be günahına gir nede kalbini boz konuşun trip atarak değil güzel dinle konuşun anlaşmaya çalışın trip gönül koymaya yeltenmeyin derim hayırlısı olsun her şey gönlünüzce olsun dilerim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl☺️
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılŞu abaza ya da sapıktır yazanların çoğu instagram da karaambar muhtarlar derneği sayfasını takip ediyor sanırım :)
O kızların çoğunun 1000 in üzerinde takipçisi var bazıları 100 bin üzerinde vs...
Hepsi akraba ya da arkadaşı olamaz değil mi? :)01 Yorumla
+1 yılKesinlikle. O kadar kadını tanıyor olamaz. Ki tanımıyor olsun da zaten. Tanıyor olması daha kötü. Böyle birini hayatıma almış bulunsam fark ettiğim an o erkekten direkt uzaklaşırım, yürümeyi düşünüyorsam da anında vazgeçerim o düşünceden.
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. İstek geldiği zaman onaylamadan ben takip atıyorum bir bakıyorum neleri takip ediyor neler yapıyor takip ettikleri çöp olanları çıkarıyorum hemen ama bir adam var hala kabul etmedi bende onaylamadım öyle bekliyor aylardır 😂😅
17 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
95
Cevap
104Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇapkındır tabi ki de
00 Yorumla Kızların yorumlarına şaştım kaldım. Bu düşünceler gerçek mi ya? Biz bu kadar önyargılı bir millet mi olduk
İnstada 600 kişi takip ediyorum. Yarısı kızdır.
%90 tanımam. Hiçbirine yazmadım bugüne kadar. Açıp bakmadım da profillerini vs. Sadece beni takip edenleri takip ediyorum o kadar.
Sevgilim olsa hesabım elinde olur istediğini çıkarır, isterse hepsini çıkarır zaten sorun etmem.
Asla abazada değilim. Geçmişte sevgililerimde olduğu halde evlenmeden cinselliğe karşı olan gayet efendi, dürüst, sadık, adam gibi adamım.
Alt tarafı instagramda kız takip ediyor diye birine abaza demek nasıl bir saçmalık ya.
Allah aşkına şu saçmalığı biri bana mantıklı bir sebep sunarak açıklasın411 Yorumla- +1 yıl
Tanımadığı kızları takip edenler çok komik ya😂
- +1 yıl
Ömrümde hiçbir kıza ilk mesajı atmışlığım veya Dm'den yürümüşlüğüm yok.
Sadece öylesine takipçi sayısı fazla olsun diye istek atıyorum veya beni ekleyenlere karşı takip atıyorum o kadar.
Karşılıklı takip olanlar duruyor sadece beni takip etmeyeni etmiyorum zaten. Burada da aynı mesela.10 yıldır burdayım.1 kişiye bile ilk mesaj yazmadım. Bana takip yollayanlara karşı takip atıyorum sadece.
Binlerce insan takip edenler var sosyal medyada hepsini tanımıyorlar ya. Ben niye kız takip ediyorum diye abaza oluyorum. O zaman bi o kadar tanımadık erkekte var diye Gay mi oluyoruz 🤣Bu ne saçma düşünce.
Onlarda beni tanımıyor?300 tane kız beni tanımak için mi ekliyor şimdi beni? Hepsi benden mesaj mı bekliyor? - +1 yıl
İnstagramda çok nadir paylaşım yaparım zaten. Takılmak zaman geçirmek dışında kullanmam.
E bu mantığınızla beni takip eden 300 den fazla kız benle tanışmak mı istiyor şimdi? Madem istiyorlar neden hiç yazan olmadı bugüne kadar🤣Aralarında evli veya sevgilisi olanda çok onlarda mı tanışmak için ekliyor.
Bana mantıklı gelmedi bu açıkcası.
Soruyada tüm kızlar öyle erkek abazadır, amacı kızlara yürümektir, tanışmaktır vs demiş. Öyle olmadığının kanıtıyım ben.
Çok önyargılısınız bence - +1 yıl
benimde tanımadığım çok kişi var takip listesinde kızmılar erkekmiler onu bile bilmiyom jd fanları hep
Bayanların ahlaksız olanları hariç çoğunun paylaşımı sorduğu sorular konuşma tarzı daha güzel. Verdiği cevaplar mantıklı. Erkeklerin paylaşımına bak istinalar hariç her cümlede küfür, ağzı bozuk sataşmaya hazır her cümlede cinsellik sapıklık, kızların peşinden koşan.
Ben bunları okumak küfür okumak veya tartışıp moralimi terbiyemi bozmak için karı kız peşinde koşmak için sosyal medya kullanmıyorum.
Daha dün birisi, bir erkeğin bayan arkadaşı olabilir mi diye soru paylaşmış, evet olabilir dedim benim kardeşimden öte gördüğüm bayan kardeşlerim var dedim. Cinsellik konuşabiliyor musun diyor. Bak işte ulan ahlaksız kardeş diyorum sen kız kardeşinle cinsellik mi konuşuyorsun dedim. Şimdi sen söyle neden bayan değilde erkek takip edeyim.11 Yorumla
+1 yılsence? bak mesela benim instagramımda 20 tane ancak erkek var onlarda kuzenlerim bir kaçı çocukluk arkadaşım ve akrabalarım vs diğer geri kalan hepsi kadın
bir kadın veya erkeğin listesinde çoğunluk karşı cinsi ise kesinlikle tehlikelidir ve normal değildir anladın sen
41 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle öyle zaten görünce rahatsız oldum ve garip olduğunu anladım
+1 yılÇok yanlış çıkarım olur sırf Instagram da çok takip ediyor diye bir erkeğe çapkın derseniz, kimseyi takip etmeyen adama da aşırı düzgün çıkarımı yapar zokayı yutarsınız çapkın olması ya da olmamasını bu belirttiğin durum belirlemiyor biraz sohbet ettiğinde zaten sana olan konuşma tarzından çok rahat anlarsın. Ayrıca çapkınlık öcü değildir maymun iştahlılık, abazanlık gibi durumlar var mı ona bakmalısınız kadınlar bir gün akıllanacak ama sanırım ben görmeyecem 😃
53 Yorumla- +1 yıl
İnsanları gözlemlerle çözmeye çalışma eğer iyi bir gözlemzi değilsen, bazen görünenin tam tersi ile karşılaşır ve Gönüll'ü kuzu misali kurdun inine girersiniz. Çok üzülürsün...
Sana tavsiyem uzaktan izle fakat bu ön yargılar ile değil daha basit yollar vardır unutma her insan rengini bir yerde belli eder.
+1 yılTakip ettiği cinsiyete göre değerlendirme yapmam. Demek onların paylaşımları daha çok dikkatini çekmiş. Şunu unutmayın bir kişi çapkınlık yapacaksa bunu alenen yapmaz.. tertemiz görünen delikanlı ayağı çekenlerden korkun daha çok.. yiğidin mali meydanda😹 olan cinsler daha temiz niyetli oluyor
31 Yorumla- +1 yıl
mantıklı evet en azından saklamıyor ya da acemi ilerde saklıcak allam kafam deli sorular
+1 yılTakip ettiğim 99 kişi, takipçim 70 kişi. Bu sefer de çevresi olmayan ezik insan gözüyle bakılıyor bemim gibilere. Halbuki eskiden 400'den fazla takipçim vardı. "Hangi biriyle samimiyim sanki, attığım fotoğrafı veya iyi olmamı kaç tanesi önemsiyor ki?" diye bir farkındalık geldi. Muhabbetim olmayan herkesi takipten çıkarttım ve takibimi kestim. Hesap yarı özel oldu resmen. Hikaye atarken de kimseden gizlemeye gerek kalmadan keyfimce paylaşıyorum.
35 Yorumla- +1 yıl
Soruna cevabım da şu: "Çapkın olmasa bile ab*za olma ihtimali yüksek"
- +1 yıl
Gözlemlerime göre öyle değil ya. Çoğu kız olaya farklı açıdan yaklaşıyor
Eski hesabımda 1800 takipçi vardı %95 kızdı. Bazılarını tanımıyordum %45-50 civarı tanıdıktı bizim oturduğumuz yer küçük olduğu için sorun olmuyor ama şimdi 180 takipçim var 30 tane kız var pek bir farkı yok ya bence elemanın nasıl kullandığına bağlı instayı
01 YorumlaBu senın ve onun zihniyetiyle alakalıdır ben iletişim konusunda mesela kızlarla daha kolay anlaşırım ama erkeklerle hep aynı kpnu döner ama instagramımda oladar yoğun kız ortamı yok sevgilimde var bu kişilikle ilgili bence tabi fjdj çapkınlık abazalık yönüde var jdjdjd herkes için geçerli değil
10 Yorumlayoo niye öyle bir düşünce var anlamadım. erkekler genelde erkekleri takip etmez zaten. anca cok ünlü olur misal cem yılmaz hayranıdır takip eder. cok trenddir reynmen vs genco biri ise takip eder.
12 YorumlaErkekleri niye takip ediyim ki abi kadın takip edince suç yok erkek ederse sapık mı oluyor şimdi.
Bekarım sevgilim olsa tepki verir bende veririm ama şu kafadan çıkın artık erkek takip edebilir sapık muamelesi yapmayın ya.10 YorumlaBu kadar kızları takip etmenin mantığı nedir anlamış değilim. Halan, teyzen ve kuzenlerin hadi neyse ama geriye kalanların neyini merak ediyosun be arkadaş!
24 YorumlaYani bence ağırlığının kız olması çok normal değil mi? Aksi olsa şüphe etmen gerekirdi, daha ciddi bir problem bence takip ettiğinin çoğunun erkek olması
14 Yorumla
+1 yılSevgilinde onları takibi bırakmak için neyi bekliyo? Tanıyorum hepsi arkadaşım diyosada tek tek mesejlarına bak kızlarla. Nası arkadaşmış. Ciddi bi yoldaysanız bunu çoktan yapması lazımdı. Yapmadıysa senin otomatikman mesajlarına bakma hakkın doğuyo. ya da senle ciddi düşünmüyo takılıyo. Arkadaşı olmadığını anladığın kızları sil gitsin. Millet bulduda bunuyo daha fazla kızda gözü😑 biz yalnızlıktan deliriyoruz😂
14 Yorumla- +1 yıl
Değil ama içinde kalacak kemiricek konu. Ciddiye giden bi ilişkide 1 seferlik bu dediğim yapılmalı
- +1 yıl
Hoşuna gitsin gitmesin. Bana güvenmiyomusun hayırdır muhabbeti de yapılmamalı. Hayır yawrum güveni devam ettirebilmek ve kafamda soru şüphe falan kalmaması için bunu istiyorum demelisin. Karlı tarafta saygı duymalı. Kız erkeğe de yapsa erkek kıza da yapsa. Bence böyle. Net adamım dürüst doğrucu sadakatli olması lazım iki tarafta ilişkide
- Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılEn tiksindiğim erkek modeli. Bu kadar karı kız düşkünü olduklarını belli etmeseler bari. Bazılarının listesi birleşmiş milletler gibi Rus var, Ukrayna'lı var, Brezilya'lı var 😅
22 Yorumla
+1 yıl500 hesabın 350si kız olsa çapkın mı diye sorarsınız 350si erkek olsa gay mi diye sorarsınız... Kadınları kimse mutlu edemez.
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂
Kesinlikle vardır bir katakullisi onun, hepsini tanıyacak hali yok sonuçta. Abasadır. Güvenilmez öyle birine.
14 Yorumla- +1 yıl
Abaza mı demek istedin? Abasa yazmışsında
+1 yılİnstagram falan boş iş. Sorgulacağınız tek şey o kişi sevilmeye değer olup olmalığı, gerçek aşk olup olmadığı:)
11 YorumlaAslında öylede sayılmaz sevgilisi yoktur ama tam terside kötü ya bir erkegin 300-500 erkeği takip etmesi kötü 😂😂😂
12 Yorumla
+1 yılİnsanın takip ettikleri kişiliğini, hayat tarzını, kafa yapısını yansıtır bence. Hoş karşılayacağım bir durum değil.
21 Yorumla
+1 yılvalla ben bütün jd fan sayfalarını takip ediyom kızmılar erkekmiler hiç bi fikrim yok onun dışında bi kaç tanede tanıdık arkdaş vs
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum orasını ama ben fanlarlada arkadaş oluyom sohbet ediyor arada
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen şahsen bu konuda minimalist olmayı tercih ederdim eğer amacım çapkınlık ise. Bu kadar fazla sayıda insanı takip ediyor ise belki de aralarında konuştuğu birkaç kişiyi gizlemek için geri kalanını takip ediyor olabilir mi?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl5 tane yabancı kız ekli olsa hangisi olabileceğini anlarsın. Ama 50-60 tane tanımadığı kızı eklediyse bul bakalım acaba hangileriyle konuşuyor :D umarım konuşmuyordur ama tanımadığım için bir şey diyemem.
Her iki cins içinde geçerli bu. 😅 Lisetesinde hemcinsinden çok karşıt cins takip eden öyledir. 😃
02 Yorumla- +1 yıl
öfff doğru dediğin gibi kzı erkeği yok aslında
- +1 yıl
Aynen.
Teşekkürler...
- Aşk İlişkileri konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın değil, abaza bence. Usta çapkınların çoğu iletişim halinde olduğu takıldığı kadınların neredeyse hiçbirini takip etmez. :D
02 Yorumla- +1 yıl
👏👏 aşağılık kompleksi de olabilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yıl500'de 350 çok kötü bir oran değil aslında.
Çapkın belki ama daha çok "doymamış çözelti" denebilir. 😅
02 Yorumla- +1 yıl
😅
Yok canııııııım ne alakası var
Çapkın demeyelimde sosyal biri diyelim11 YorumlaYok canım ne çapkın adam bildiğin harem kurmuş o olmaz sa o olur yedek üstüne yedek
17 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Çapkın mı bilemeyiz ama gay değilmiş en azından😃
11 Yorumla
+1 yılOf eximin 842 cidden 800 kız ve bana demisti ki tanimiyorum onları istekleri onaylıyorum sadece
110 Yorumla- +1 yıl
Bizde bu yüzden ayrıldik
- +1 yıl
Valla öyle ben varim eklemeye de devam ediyor en sonda beni engelledi görmeyim diye diyor ki askim böyle ayrı ayrı takılalım 😄😄😄😄
- +1 yıl
Şaka olsaydi keşke askimcim ya maalesef. Ayrıldim
- +1 yıl
İnan bende bilmiyorum. Şimdi de engeli kaldirmiş hiç tepki vermedim vermicem de bitirdim hepten
- +1 yıl
@Nezamanbe haklisin askim salladim gitti ama o da tepkisiz hani kaç gündür bende umursamadim boş ver ya yorumun için sağ ol
+1 yılÇok ayıp, öyle düşünmemek lazım. Hepsi erkek olsa “ gay mi “ diye sorardınız ://
Size de yaranılmıyor yahu..01 YorumlaTakip ettiği kızlar da onu takip ediyorsa çapkın değildir
12 Yorumla
+1 yılHayır çapkın değildir boş bir abazadır çapkın erkekte 3,5 tane fazladan kız eklidir onlarada vuruyordur jdjdjd
00 Yorumla
+1 yılNapsın erkekleri mi takip etsin soruya bak sjdjlf
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın da 350 kız ne ya? Erkekleri takip etmeyebilir ama 350 kadın ne?
- +1 yıl
@XtheWorldStarX aynen öyle 350 ortalama saymadım belki daha fazla listenin içinde erkekler o kadar az ki. bu kadar kızı takip etmenin mantıklı bi açıklaması olabilir mi bence olmuyor ondan cevap arıyorum zaten.
+1 yılTek tek saydın mı😵💫😵💫
Buda normal değil he..05 Yorumla- +1 yıl
Ayy işin zor vallaha allah yardımcın olsun.
Capkınmıdır bilmem ama ilgi alanı fazlası ile kızlar üzerine kurulmuş seni tanıdıktan sornada değişmiştir diye ümit ediyorum, sil dersen vereceği tepki ne olacak güncellersin bizi konuşma yaparsanız - +1 yıl
Bizleride güncellersin🫶🏻 Umarım olumlu geçer
+1 yılYok canım değildir merak etme zarar gelmez ondan sana
06 Yorumla- +1 yıl
Dalga geçmiştim ben ama... Çapkının teki iite yahu ciddiye slacağını düşünmemiştim valla
- +1 yıl
Hee dnsnsj pardon ben ciddiye almışım 😅😅
- +1 yıl
Ee noldu
+1 yılEvet çapkındır. Algıda seçicilik yapmış çünkü.
01 Yorumla
+1 yılBence aşırı itici bir durum ve capkin olduğunu düşünürüm
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılBelki aşiret çocuğudur, onlar da heep kuzenleridir 😃
01 Yorumla Abazadır. Çapkın olabilmesi için karşılıklı takip gerekir.
05 Yorumlaçapkın degilde aabzadır gibime geldi kızlarda onu takip ediyosa çapkın denebilir :D
01 Yorumla
+1 yılYoo çapkın değil. Kızları takip ediyo diye çapkın diyenin alnını karışlarım
03 Yorumla- +1 yıl
tabi değil sen çapkın görmemişsin. hangi mağradan çıktın
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Abazadır net öyleleriyle ciddi ilişki düşünmez zaten
04 Yorumla
+1 yılYok ya ne çapkını belki kızlar onu eklemiştir boş ver bacım sen sevmene bak
02 Yorumla- +1 yıl
Fjdkdjfidhg
Senden önceyse önemli değil ama senden sonraysa sıkıntı takip ettikleri.
01 Yorumla
+1 yılTabi çapkın o kadar kızla arkadaş olacak hali yok ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklın varsa direkt engelle aşkım dm kutusu çorba gibidir onun dşekdl bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin💅
10 Yorumla
+1 yılYok canım ne çapkını? iffetine düşkün bir adamdır. Abartmışsın. 500 kişiden 400 kişisi karşı cins olursa şüphelenebilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi yine yaklaşık 50 kişiyle kurtardı
+1 yılÇapkındır. Gözü gönlü karı kız avlama peşinde olmasa bu kadar kişiyi takip etmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOoo ne diyorsun sen çapkının bütün harfleridir, o ne anasını 350 tane 🤔😑, beni 3 tane takip eden kız arkadaşım var onlar da takipten çıkar mı diye düşünüyorum birini ben çıkardım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet. en mide bulandırıcı erkek tiplerinden biri. sevgili olmayı geç ne arkadaş olurum ne takipleşirim öyle bir tiple
01 Yorumla
+1 yılTabikide çapkındır, olmasa bile en çok kız storyleri olduğu için ister istemez gözü birilerine çarpar, ya yedekte tutar ya da direkt yürür yani, bence bi erkek tanımadığı arkadaş olmadığı kızları takip etmemeli
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. ben hep p*rno yıldızlarını takip ediyorum. Film artisi mi oluyorum.
00 Yorumla
+1 yılÇapkın olamaz çok art niyetlisin.. adam yardimsever
01 Yorumla
+1 yılAynı şey kız için olmakla birlikte ben bu tarz insanları ciddi ilişki potansiyeli görmem, istisnalar var demeyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde evet ama benim hepsi kiz ama isin gerçeği 8 yildir bir insanla bile gorusmemisim. d ama ben istisnayim. d
04 Yorumla- +1 yıl
Niye ekledin o zaman
- +1 yıl
Onlar eklemiş
- +1 yıl
Ben yazsam cevap vermezler
Gizli Üye(36-45)+1 yılYav sak lik sere f sizlik Abaza lik ne dersen deyin uyuyorrr kaç kaç kaç
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabiiki de capkin buyuk ihtimal kizlarin yarisina yaziyodur. ama temiz gorunen hesapli erkeklere de dikkat etmek gerek. Bir ara sadece akrabalarini takip eden exin esclari takip ettigi (500 kisiden fazla) bir hesabini tesadufen görmüştüm
25 Yorumla- +1 yıl
Agahshs çok iyi
- +1 yıl
Hayır yaptığına katılmıyorum elbette ama o 500 kişiden fazla esc takip etmesi de ayrı bir komedi 😅😅
Cevap sahibi+1 yıl@nezamanbe avutma ama hicbir sekilde güvenip baglanma da
2 milyon kızı da takip etse bi erkeğin kısmeti kapalıysa ne yapsa boş önemli olan sevgilisi olduğunda kaç kızı takip ettiğidir
04 YorumlaHemde o geçici bi hobi gibidir sana iyi davranıyor mu sana saygı duyuyor mu seni seviyor mu peki daha neler istiyorsun ondan
06 Yorumla- +1 yıl
Ama bil ki bazı erkekler dediğin gibi dir ama bazı ları da ilk defa gördüğü zaman bi boşfuğuna düşüyor ve takip atıyor ve bir iki ay sonra hesabına girip bakıyor ki ben kimleri takip ediyorum bir iki ay önce takip aldığı Qıza bakıp diyor ki ben neden buna takip atdim hiç güzel de değil ve takopi bırakıyor/ YANİ SİZ BENİ ANLADİNİZ
Tabikide çapkındır hatta onların fotoğrafını kayıt etmiştir yorum yapmıştır özelden konuşup birbirlerine numaralarını vermişlerdir
034 Yorumla- +1 yıl
@BB_Mr_Tie genelleme yapılmaz ama şöyle bi gerçek var, bu tür erkekler aynıdır yani kız haklı. d
- +1 yıl
Ama bil ki bazı erkekler dediğin gibi dir ama bazı ları da ilk defa gördüğü zaman bi boşfuğuna düşüyor ve takip atıyor ve bir iki ay sonra hesabına girip bakıyor ki ben kimleri takip ediyorum bir iki ay önce takip aldığı Qıza bakıp diyor ki ben neden buna takip atdim hiç güzel de değil ve takopi bırakıyor/ YANİ SİZ BENİ ANLADİNİZ
- Devamını Gör (139)
Devamını Gör(184)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Instagram'da takip ettiği 500 hesabın 350'si kız olan erkek çapkın mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler