Nedir bu açlığınız ben anlamıyorum bence kesinlikle olmaz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Açıkçası ben bekar bir erkek olarak hayatımızda herhangi bir kimse yok manken sayfalarını veya kadın sayfalarını takip etmeyi doğru bulmuyorum saçma geliyor bana yani açıyorsun Instagram sayfasını ya da sosyal medya sayfasını her neyse, karşına çıkıyor bir tanem manken bikinili bir bayan yani böyle şeyleri takip etmeyi açıkçası bir erkek olarak ben uygun bulmuyorum ailemin yanında olabilirim telefonun başkasında olabilir o anda bir şeye bakıyor olabilir yani böyle şeyler hoş değil birazcık mahremiyet olması gerektiğini düşünüyorum.
Böyle insanla ilişki olur mu sorusuna gelince bunu zaman içinde ancak ilişki yaşayan kişi bile bilir bu konuda da ön yargılı davranmak benim herhangi bir sorumluluğun alanında ya da yorum yapabileceğim bir durum değildir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa takip etse ne olacak ki. Şimdi o manken dünya güzeli oöabiöir eyvallah. Onu takip eden on binlerce insan ve mesaj atan da yine on binlerce insan vardır. Mesajlara vevap nile vwrmiyorsur ya da verenlerde kensi değil danışmanı falandır.
Hayır manken mi tavlayacak ne olacak. Ben bir manken sevgili iatemem ya da binlerce insanın takip ettiği birini ama şayet hedefim böyle biri olsaydı böyle insanların takıldığı gece klüplerine hidersim (hayatımda hiç gitmesim sevmem de). Yani en azından karşılaşma tanışma ihtimalim daha yüksek okurdu.
Özetle takip etmesi bişi değiştirmez büyük ihtimalle paylaştığı resimlere bakıp çıkıyordur.00 Yorumla
Kız arkadaşı bundan rahatsızlık duyduğu halde ve bunu açık ve net bi şekilde dile getirdiği halde, hala takip etmeye devam ediyorsa ve hatta çoğalmaya bile devam ediyorsa bence olmaz.
1337 Yorumla- +1 yıl
Bu sadece erkek icin mi geçerli? Ya bazılarınız aşssiri bencilsiniz ve olmaya devam ediyorsunuz kimse farkında değil kadin herseyi yapar ama bir erkek cift konularında size ters gelen birsey yapsa yaftalayip kotu ya da bundan olmaz olarak ilan ediyorsunuz. Cok sacma bu kadar anlamsız olunmamali
- +1 yıl
Evet. Günümüze özgürlük adi altında her turlu orp. Yapılıyor eskiden kro maço diye milleti dislarlardi ilerde sahiplenecek kıskanacak erkek bulunmayacak çünkü ortam belli kılavuza gerek yok maalesef böyle olmasını da kadınlar istedi. Üzücü fakat yapacak birsey yok
- +1 yıl
Allah Allah pardon? Oturacakmışta saygı duyacakmış ta ya da sktr olup gidecekmiş he öyle mi? Akıla düşünceye bak. Kimsenin karışmasını istemiyorsan kimse ile ilişki kurma sevgili olma o zaman. Gerçi böyle düşüncelere sahip olan biri ile kim olur ki o da ayrı bi soru. Yani sen ne istersen kız arkadaşın yerine getirecek, ama senden bir şey istediği zaman yerine getirmeyeceksen o zaman ondan sana saygı göstermesini hiç bekleme çünkü daha çok beklersiniz.
- +1 yıl
Saygı duyacaksın k. ahpe bal gibi duyacaksın kimse benim hiç birşeyime karışamaz sevgikide yapıyorum senin hibi malla arasında dağlar kadar var senin gibi canım kim alsın🤣 benim yazmak istediğim aslında kadınlar (kah. peler) söylüyor ki bana karışamaz bana saygl duyacak diyor bpyke spyleyenlereydi böyle kah. pelereydi lafım lafım da sana girdi
- +1 yıl
kız nasıl küfür ediyor öyle
- +1 yıl
yalnız lizz dikkatini çekerim sen küfür ettikçe tahrik olup 31 çekiyor böyle abazaların gazına gelme en iyisi cevap vermeden engelle
- +1 yıl
azmış çünkü hiçbir kız yüzlerine bakmayınca böyle tatmin ediyolar kendilerini
- +1 yıl
bildirimleri de kapattım artık it havlasın dursun duymuyorum
Erkekten olmaz
711 Yorumla
Soran+1 yılKız haklı dağılın
- +1 yıl
Yürümeyi fazla abartmış erkek mottosu bu
- +1 yıl
Genelleyecek kadar aptal mısın?
- +1 yıl
Sakin la şaka yapıyor. Gerçekten böyle düşünen tipleri de önemseme zaten.
- +1 yıl
Umarım şakadır
- +1 yıl
Ya diyelim ki değil. Sence kaç kişi niye ciddiye alsın. Alanlar da aynı aptallıkta tipler olur. Ciddiye alınacak bir şey mi bu?
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Haklisin vanessa askim
- +1 yıl
Tabi haklı:)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
115Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOlabilir. sonuçta sevgilisi yok istediğini yapar. kızlar yakışıklı ünlüleri takip ederken sorun olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılOlmaz kardeşim olmaz ya , biz bir kızla olunca kız kuzenimizle bile selamlaşmıyoruz buna rağmen yalnızız , bakıyorum bazı çocuklar tüm hesaplardan ne kadar karı varsa takip diyor kız kankalarına hiç mesafe koymuyor hala manitası ölüyor ona kızlar da artık biraz kaliteli olsun kendi değerini düşürmesin ölmesin
103 Yorumla- +1 yıl
Beğenen arkadaşlara teşekkürler , doğru konuştum kovulmadım ☺️
- +1 yıl
Siz verebilirsiniz , bu benim kendi tavrım kimseye vermesin etmesin gibi bir söylemim yoktur ☺️
HAYIR , OL-MAZ..
Nedir bu açlığınız diye soran sana sormak lazım? = nedir bu açlığın ki böyle bir erkeğe seçtin? dinsiz imansız ahlaksız gecehayatına takılan alkolik tipleri seçip sevip sonrada
o tür erkekten KÖY KASABA OLUR MU? diye sormak ta bi ABES dURUM..OLUR MU? OLMAZ.. peki bu kafayla giden erkeği seçen kızdan olur mu?
HAYIR o da olmaz ve seçtiğin erkeğin zaten öyle bir derdide yok :-))
o erkekte modern çağdaş medeni dinsiz kapitalist şehir hayatını sonuna kadar ayak uydurmuş.. Ama sen uyduramamışsın sorun o..
ozaman muhafazakar ahlaklı düzgün insan gibi bir erkekle tanışıp DOĞRU yolu seçsen olur mu? = O OLUR ama sana uyar mı?
işte bütün mesele bu...10 Yorumla
+1 yılKadınları anlamak gerçekten zor. Nasıl bir erkek arıyorsunuz cidden çözebilmiş değilim. Güzel kadinlara bakmasın ama gözü hep bende olsun, karşı cins arkadaşı olmasın ama arkadaş olup sevgili olalım, cinsel bir şeyler beklemesin hiç ama ben istediğim zaman beni tatmin etsin, hiç kimseye ihtiyacı yokmuş gibi yaşasın ama bana düşkün olsun... bu istekler bitmez... böyle bir erkek de yok zaten yer yüzünde.
Erkek de kadın da istediğini yapar. Bekar Bir erkeğin kadınlara bakması onu gözü dışarda ve güvenilmez yapmaz. Tamam sevgilisi olan birinin influencer takip etmesi pek hoş değil ama Kusura bakmayın da dünya kimsenin etrafında dönmüyor. Kimse kendini dünyadaki tek kadın sanmasın.12 Yorumla- +1 yıl
Yemin ediyorum o kadar doğru ve güzel yazmışsın ki üç defa okudum
- +1 yıl
Teşekkürler azizim. O okuyanın bakış açısının güzelliğidir.
+1 yılOlur bence neden olmasın. Kadınlar görüntü olarak gayet dikkat çekici ve bazen ilham verici olabiliyo mankenleri takip eden her erkek sapık değildir bazen giyiminden kombininden esinlenerek alınacak hediyelerde ona göre seçilebilir. Kötü zihniyetli erkekler elbette var ama herkes aynı değil emin olun. Ayrıca mankenlerin fiziği çok dikkat çekici değil hepsi kuru kemik ve kıvrımsız oluyo bu yüzden mankenler zaten
292 Yorumla- +1 yıl
mankenin fiziğiyle sevgilinin fiziği bir mi kendini kandırma bari, başkasında kötü duran bi başkasında iyi durur
- +1 yıl
Sevgilimin fiziği çoğu mankenden çok daha iyi 😇
- +1 yıl
tabi çok inandırıcı
- +1 yıl
Seni inandırmak gibi bir çabam yok sadece olanı söyledim
- +1 yıl
inanmadım zaten
- +1 yıl
👍👍
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Bu neyin kıskançlığı? Neden adamın sevgilisinin fiziğinin mükemmel oluşuna bu kadar kudurdun?
- +1 yıl
neyini kıskancam ya
- +1 yıl
o kadar boş değilim
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Hayır sonra da Türk kadınları kıskanç ve kezban denince ağlıyorsunuz
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Bildiğin kıskandın daha görmediğin bir kadının fiziğine çamur atma çabaları filan ha onu da yapamıyorsun. Adamı da sevgilisini de rahat bırak seni mi beğensin anlamadım ki
- +1 yıl
ya ne kudurdun ha bana ne lan başkasının bedeninden
- +1 yıl
sanki her diyen doğru söylüyor
- +1 yıl
anca karı kızı takip eden erkekler lazım size zaten
- +1 yıl
böyle de bahaneyi yutturur işte size
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Adam sevgilisini kendi gözleri ile görüyor fiziğini çok beğeniyorum diyor tutturdun yok öyle değildir falan filan artık kezbanlar olarak görmediğiniz kızlara mı dil uzatmaya başladınız?
- +1 yıl
kezban sensin düzgün konuş
- +1 yıl
muhatabım değilsin başkası beni ilgilendirmez
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ KEZ-BAN-CIK sana ben kıskançlığını yuttururum bu bir ikincisi adam sevgilisinin fiziğini övdü diye kuduran görmediğin bir kızı kıskanan sensin ben senin gibi tanımadığım erkeklerin sevgililerini kıskanmıyorum adamlar kendi sevgililerini güzel bulunca okey? bye!
- +1 yıl
görmediğim birinin neyini kıskanıcam lan mal mısın
- +1 yıl
yürü olum işine hadi zktme bana belanı
- +1 yıl
kendin kıskançsın diye beni de kendin gibi sanma bana ne adamın sevgilisindeb
- +1 yıl
daha konuyu anlamadan sataşıyor özürlü
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Bir de ne alakasız cevaplar yazmışsın. Ben bir erkeğin başka kızları takip etmesine zaten karşıyım. Şimdi size başka kızları takip eden adamlar lazım diye konuyu kıvırma sen de adamı sevgilisini övdü diye linçlemeye çalıştın ve ben de bu ahlaksızlığa ve kezbanlığa bir hemcinsimi korumak adına tepki verdim tamam mı kıskanç şey?
- +1 yıl
kaşınma kaşırım
- +1 yıl
kıskanç sensin kudurma durduğun yerde
- +1 yıl
bilip bilmeden konuşma
- +1 yıl
max zekan bu kadar iştw
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Bana bak s. ktiğimin kıskanç o. rospusu senin o çuvallaşmış bir tarafını orta yerinden tutar ayırırım düzgün konuş s. ıçarım senin çarkına kıskançsın ve. k. aşarsın tamam mı kızım kendi yazdıklarını da inkar etmeye başladı ruh hastasına bak.
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Kaşısana hadi? Senin ağzına ayrı burnuna ayrı ayrı s. ıçarım
- +1 yıl
ya hadi yol al şikayet ediyorum seni
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Et et kendi ettiğin küfür de çıkar ortaya
- +1 yıl
başta sen ettin hak edene hak ettiğini veririz
- +1 yıl
neyse daha fazla yazma boş bildirim sevmem
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Ben sana ağzının payını verdim yalnız sen değil şikayet edicem diye ağlayan sensin şimdi sen yazıp durma istersen de engelle. Kendisi küfür ediyor sonra da ağlıyor komedi :D
- +1 yıl
b0k verdin srtük karı hadi işine lan stres topu yapar duvara fırlatırım seni sataşmasan küfürü yemezsin ama iliğine kadar hak ettin
- +1 yıl
zırlama
- +1 yıl
Cileksarisi kızma o daha çocuk ya 😄
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Ya s. ürtüğün alası sensin be g. ötü vajinası geniş k. aşar ötele kızım hadi
- +1 yıl
Çocuksa çocuk bu kezbanlardan gına geldi cidden @naturel_man
- +1 yıl
Hahaha olsun boş ver yazıktır yinede 😀
- +1 yıl
kezban anandır göť veren pç kurusu
- +1 yıl
geniş olan kim belli derin sarkıyor yaşlılıktan
- +1 yıl
@ptalca laflarını görmek zorunda değilim az ötede oyna
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Bana bak anne katma ben senin anneni kimlere katarım aklım almaz. Bu o. rospuluğunun nereden geldiği anlaşıldı. Seni o. rospu çocuğu seni
- +1 yıl
gévşek iť ananın özelliğini anlatma bana sokarım olmayan beynine
- +1 yıl
zktğimin malı
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Önüne gelene kıskançlık yap anca sen görmeden etmeden kıskanç kezbaaaaaaaannn senin gibi tanımadığımız erkeklerin sevgililerine kıskançlık yapmıyoruz önünüze gelen abazalara verip sonra namuslu ayaklarında gezmeyin ya
- +1 yıl
kezban sana benzer köpekkkk
- +1 yıl
zoruna giden ne lan kim kemik attı sana
- +1 yıl
gťünden laf uydurma montelerim sana onları
- +1 yıl
namusa laf edecek en son kişisin
- +1 yıl
kuduran kim belli deminden beri laf atıyon
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Köpek dediğin canlı en azından güzel sevimli ve senden daha çok varlığı hakediyor bu dünyada emin ol. Senin anan varken kimsenin anasına sıra gelmez merak etme
- +1 yıl
senin anana sıra gelmiş ya ama kşrrr
- +1 yıl
senin gibi pçi sıçmış daha ne
- +1 yıl
Ayıp ama bu yaptığınız
- +1 yıl
maymunun gťü senden güzel
- +1 yıl
kendi kaşınıyor
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Deminden beri benim sana gayet iyi geçirdiğim ortada.
- +1 yıl
işte bu kadar saygı yoksunusun kendin de itiraf ettşn
- +1 yıl
yaşına bak davranışına bak hele yazık
- +1 yıl
örnek olacağına
- +1 yıl
kim seni nasıl yetiştirdiyse insan olamaz o
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Kızım senin ağzına 100 tane verseler anca rahat edersin. Önüne gelene veriyorsun tutucam ayırıcam şimdi * . cığının ta ortasından ağlıcaksın sonra veli nimetim gitti diye. Vajinası kokuyor k. aşarlıktan hala ötüyor
- +1 yıl
kendini başkası sanma gevşék iť
- +1 yıl
@naturel_man Böyle kezbanlar her önüne gelenin altına yattığı için sevgiline kadar çamur atma çabaları bana kadar çamur atma çabaları çok doğal bak konuyu dış görünüşe getiriyor çünkü bunun gibi çirkin bir. o. rospunun suratına abazalar dışında kimse tükürmez
- +1 yıl
ben sen gibi kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştirmiyorum
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Ananda senin gibi e. scorttur çok iyi bilirim kendi * . cığı bitti şimdi sıra ananınkisinde di mi k. aşar güzel pazarlıyorsun
- +1 yıl
namusuma laf edenin anasından girer sülalesinden çıkarım laf değiştirme yemezler
- +1 yıl
senin gibi pçlerle az uğraşmıyoruz
- +1 yıl
ananın ªmna kadar yolun var
- +1 yıl
kşar sana benzer ªm kurdu
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Nerede laf değiştirmişim göstersene beyinsiz? Valla sana girildi çıkıldı sen rezil oldun burada
- +1 yıl
deminden beri éskrt lafları ediyon
- +1 yıl
tecrübelisin herald
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Şikayet ediyorum diye ağlayan sendin demin
- +1 yıl
rezil olan sensin beyinsiz
- +1 yıl
ben ağlamam ağlatırım bebe
- +1 yıl
kuduran sensin köpek
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Ergenus kezban :D
- +1 yıl
yaşlı
- +1 yıl
ergen kelimesini hakaret zanneden iribaş
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Ergen olduğunu belli etmeye devam et tamam beyinsiz çocuk sensin :D
- +1 yıl
yaşlıları ciddiye almıyorum mâlum bunak olduğunuz için ne dediğinizi bilmiyorsunuz
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Tamam kezo sen kendi kendini avut sen kendi beynini de istila etmişsin belli :D
- +1 yıl
ok kıskanç hadi yol orada uza sen
- +1 yıl
@qİstilacıTürİnsanQ Milletin sevgililerine görmeden salça olan sensin ben değilim. Kıskanç olan sensin. Bir de durumuna nişanlı filan diye sallamış kahkaha attım ya :D
- +1 yıl
tabi sen evlilik yüzüğümü görmediğin için iftira atman normal
- +1 yıl
sevgilisine de çirkin demedim ayrıca uydurma
- +1 yıl
göreceli bişi zaten sen niye bu kadar uzatıyon onu anlamadım
- +1 yıl
ha fake foto koyan biri olduğun için üstüne alınmış olabilirsin tabi o ayrı
"Celebrity" insanlara hayran duymak gerçekten saçmalık ötesi bir durum. Karşındakini tanımazsın etmezsin, fiziği güzel OO ben bunu yerim falan. Belki pisliğin teki yani bilemezsin. Soruna cevap veremedim kusura bakma ama ben hem erkek hem kadın için bu olaylara sinirleniyorum ^^
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok saçma ve gereksiz bir şey. Ben kadın olarak takip etmiyorum hani bir erkeğe özel hiçbir içerik üretmiyor onlar. Zaten çoğu hikayelerinde "kızlar" deyip konuşuyor.
Ve sosyal medyada fenomen takip edecek kadar zamanı olan erkek asla üretken değildir bence. Bir adamın işi gücü ailesi arkadaşları olunca bak hobi falan saymadim bile, sadece şu üçlüyle bile sosyal medya fenomenlerine zamanı kalmaz.21 Yorumla- +1 yıl
O kadar dogru dedin ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmak isteyen her türlü yapar ki. O zaman dışarı çıkan erkekle de olmaz. Neden? Çünkü mini etekle, taytla gezen kızlar var. Hatta direkt kızlar var dışarıda senin söylemine göre 😂😂sosyal medyanın her yerinde kız görselleri mevcut zaten. Bir erkeğin denk gelmemesi imkansız.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılBekar insanı böyle basit işlerle eleştirmek tamamen mesafe koyma bahanesidir hayatında birisi olsa belki de hiç başkalarına bakmak istemeyecek ama siz hem hayatında birisi olmasın hem de kızlara asla bakmasın diyorsunuz abi gaylar bile kızlarla alakası yokken bunu yapıyor bomboş tabuları yıkın
00 Yorumla Ne avr ki bunda açlıkla ilgisi nedir bende beğeniyorum bazı mankenleri ama hepsini takip etmiyorum sadece Alla Bruletova yı bir kızı takip edince bir arkadaşımızı takip edince siz kızlar neden böyle kıskançlık yapıyorsunuz saçmalık resmen
Ha ama eğer ki erkek arkadaşın abazaysa ve her gördüğü kıza çekiyorsa haklısın tabi ki 😄00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Kusursuz güzellik, onun muhtemel getirisinden nefret ediyorum. Aynı şekilde kusursuz yakışıklı peşinde koşanları da itici buluyorum... Senin sorunun cevabı "körler sağırlar birbirini ağırlar" mankeni takip etse burnu kalkık. Seni takip etse aynısı!
10 Yorumla
+1 yılNe ünlülere ne de mankenlere herhangi bir hayranlığım, saplantım yok. Tanımadığım insanın takipçi listemde de işi yok.
30 YorumlaBir iki beğendiği kişi olabilir saygı duyarım ama abaza gibi her önüne gelen fenomen veya değil çok takipcili kızı takip edenle olmaz jfjfjf
21 Yorumla
+1 yılBenim gibi manken ona bakmışsa yatıp kalkıp şükretmesi lazımken başkalarını takibe alması saçma olur 😂
10 Yorumla
+1 yılBir gönüle söz verdikten sonra hâlâ oluyorsa uyarirsin olmaz.
Eğer halen olursa dediğin gibi olmaz.10 Yorumla
+1 yılNe amaçla takip ettiğine, kişinin karakterine bağlı olur. Olmaz diyen kadın da yarın kendisini ilişkisindeki adamdan daha fazla anlayan bir adam bulduğunda bırakıp gider. Aynı mantık, matematikle hareket edersek.
00 YorumlaErkek doğası tamamen, güzel görmek bakmak da bir ihtiyaç onlar için 😂
10 Yorumla
+1 yıltakip etmeyen var mi acaba? ciddi soruyorum hani varsa bence sen bi daha dusun ))
22 Yorumla- +1 yıl
Ablam Şahsen asla takip etmedim.
- +1 yıl
var
+1 yılInstagram hesabım hiçbir zaman olmadığı için yorum yapamıyorum ama sonuçta instagramın esprisi de bu değil mi?
Fotolar yüklenecek ve insanlar da bakacak değil mi?00 YorumlaEksiklik duygusunun max halidir, fırsatını bulduğunda aldatır, erkek dediğin ağır olmalı bence herkesi takip etmek nedir ya
10 Yorumla
+1 yılYav manken falan bahane hiçbirinizden olmaz diyemiyor böyle şundan olmaz bundan olmaz diyerekten yürüyonuz 😂
00 Yorumla
+1 yılDoyurun o zaman anca laf yapıyorsunuz, vitrin süsü gibi geziyorsunuz 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılAaaa
- İnternet & Teknoloji konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılMankenleri kıskanacak egoya sahip umutsuz ev kezbanlarini takip etmektense mankenler daha mantıklı tabiki
00 Yorumla
+1 yılBen takip etmiyorum da sanki siz farklısınız mk hangi ünlüye yakışıklı erkeğe denk gelsem bizim kızlar takip ediyo. Asıl aç olan emin ol sizsiniz
00 Yorumla
+1 yılKezban cirkinleri takip etmektense güzelleri takip etsin daha iyi en azından güzeller derim zoruma gitmez. Olur yani olur
00 Yorumla
+1 yılİnstagramda Netflix türkiye hariç ve gerçekten tanıdığım kişiler hariç kimseyi takip etmiyorum. Takip etmeyi de sevmiyorum.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılMankenlerin oyuncular çok iyi fizikle guzellikle fotoğraf cekiliyorlar. sonra gerçek hayatta öyle biri istiyorlar. Bende sinir oluyorum.
00 Yorumla Niye sen yakışıklı erkekleri takip etmiyosun sanki ya da onların oynadığı dizileri filmleri izlemiyosun.
10 YorumlaHayır işin garip yanı şu ulaşamayacağı şeye bakıyor mundar diyor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılISJUXJDUDJJDJDN
Bana göre olmaz sevginin kiymetini anlayamamis çünkü...
10 Yorumla
+1 yılolmaz karakteri bozuktur öylelerinin.. aldatmaya meyilli kişiliğe sahip olurlar...
10 Yorumlabir kız olarak güzele bakmanın sevap olduğunu düşünüyorum ben de :D
21 Yorumla
+1 yılİşim gücüm yok mankenlere bakıcam ne boş insanlar var aw
10 Yorumla
+1 yılSzin yüzünüzden açız zaten birde bize suç atıyorsunuz. Tabi ki de takip edeceğiz
00 YorumlaTakip edilmeyecek gibi değiller ki.😅Oyuncak bebek gibi hepsi.
00 Yorumla
+1 yılTakip edilen kişiye göre mi adam belirliyorsunuz? Bu kafayla sizden olmaz bence...😂
00 Yorumla
+1 yılneden olması bende takip ediyorum sonuöta orası sosyal bir platform
01 Yorumla
+1 yılManken yine neyse de esc○rtları takip ediyorsa sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılYani bunları takip edip ne yapacağım mesela ona ben takip etsin
00 Yorumla
+1 yılHemen hemen her erkek gizli saklı da olsa takip ediyor. Bunun önüne geçmek zor. Bırak etsin bir zaman sonra sikilacaktir.
10 Yorumlanapsın sadece seni mi takip etsin hahaha seni napsın millet
10 YorumlaHerkese acik hesaplari takipçi. manyagi insanlari takip etmem
00 Yorumla
+1 yılsenin kafa küçükken prese falan mı sıkıştı. yandan basık gözler fırlak
01 Yorumla1 tane bile manken fenomen kadın takip etmiyorum
00 Yorumlaolmaz, instadan komik bulduğu şeyleri mesaj atan erkekten olur ama
00 YorumlaHep söylüyorum bu hayatta bazı insanlar gereğinden fazla şanslı 😕
00 YorumlaBence kesinlikle olur erkek dediğin bütün müstehcen film yıldızlarını bilir 😂
00 Yorumla
+1 yılistenildiği kadar mankenlere baksın
olacak bir iş değil ki bu :D00 Yorumlaolur sanki biz hiç bakmıyoruz :) yani böyle diyorum ama erkek arkadaşımın böyle yaptığını görsem neler olur bilmiyorum <3 :D
10 Yorumla
+1 yılBence bu karşımdakine bağlı. Bu durumdan rahatsızsa ve kendisinin de takip ettikleri düzgünse olur tabiii
00 Yorumla
+1 yılyani saçma geliyor ben taki etmem mankenleri ünlü güzelleri vs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜnlü takip etmiyorum ben sayfa, akraba, arkadaş, bir kaç yabancı var istek atarlarsa o tüm kızların isteyeceği ev adamı kişiyim ama işte bana uyan temiz düzgün kız gelmiyor
00 Yorumlaboyle basıt sorular sormayın mankenı takıp eden erkekten olurmuymusta..
sene kımlerı takıp edıyorsun ya da takıp etmıyo mankenlerı ama sureklı o. s. p larla sevdıgın sence olur mu onunla manken takıp etmıyo amaa.)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu hayatının bir zamanında yapan herhangi bir erkekten, kendine bile hayır gelmez.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam sapsa napsın eskortlarlamı yatsın ne garipsiniz ya
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbirliktelik başladığında hala devam ediyorsa olmaz. sizde sonucta yakışıklı buldugunuza cevap veriyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılBende takip eden kişiye neden takip ettiğini sorabilirsin. Belki başka bir amacı vardır manken takip ediyosa modayla ilgileniyodur sizler erkek takip edince açmı oluyosunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim nişanlım çıplak kadınları izliyo. Kızıyorum pişkin pişkin gülüyo birde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz abi olmaz olur diyen de varsa mutluluklar dilerim
00 Yorumla
+1 yılolmaz tabi sonra aldatıyor hepsi ki bu da aldatma sayılır zaten ama erkekler her zamanki gibi kudurmui kendi aleyhlerine olduğu için merak etmeyin o tipleri kızlar baştan eliyor işinize bakın siz
00 Yorumla- Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Instagram'da manken hesapları takip eden erkekten olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler