İnternet & Teknoloji Hesabım silindi nasıl geri alabilirim? bilinmezzzzzx Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor KS hesabım silindi xper yüksekti nasıl geri alabilirim yoksa alamam mı? Güncellemeler+1 yıl Çoğu kişi tanır beni ya burada 😄 Hesabım silindi nasıl geri alabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Kural dışı paylaşımdan kapandığı için alamazsınız. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Alamazsın, çükünü keserler böyle işte 0 6 Yorumla bilinmezzzzzx +1 yıl 🤣 geri yaparız sorun değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu sefer çükünü tutup kökten keserler knk sjsj Yorumla bilinmezzzzzx +1 yıl Ortak kesemezler çok büyük hahaha yürek ister Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçüçük çükünü niye kesemezinler, iki kişi olsa yeter biri ellerinden tutar diğeri de makası alıp çükünü keser dmdjs Yorumla bilinmezzzzzx +1 yıl Boş yapma işine bak ya hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kısa diye niye üzülüyün knk Yorumla
yasemin5419 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Benimde öleoldu yeniden açtım 0 1 Yorumla bilinmezzzzzx +1 yıl Neyse sorun değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neden sildi 0 2 Yorumla bilinmezzzzzx +1 yıl Çok zamparalık yaptık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi yaptın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kural dışı paylaşımdan kapandığı için alamazsınız.
Biliyorsan bana da söyle
Alamazsın, çükünü keserler böyle işte
🤣 geri yaparız sorun değil
Bu sefer çükünü tutup kökten keserler knk sjsj
Ortak kesemezler çok büyük hahaha yürek ister
Küçüçük çükünü niye kesemezinler, iki kişi olsa yeter biri ellerinden tutar diğeri de makası alıp çükünü keser dmdjs
Boş yapma işine bak ya hadi
Kısa diye niye üzülüyün knk
Benimde öleoldu yeniden açtım
Neyse sorun değil
maalesef geçmiş olsun
Geri alamazsın
Alamazsın
Neden sildi
Çok zamparalık yaptık
İyi yaptın
Geçmiş olsun