Hiç önerilmeyen bir durum. Çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Ben genelde sabah takarım. Ya da akşam uyumadan önce 1 saat

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şarja takıp kulaklığı da takıp uyuyanlar var çocukken ilkokul arkadaşım bir haber söylemişti korkudan şarja takılıyken kulaklığı da takıp uyuyamıyorum dkfjkff ama şarja takıp uyuyorum tabi
Bir ara bende kulaklıkla uyuyordum, ama bir haber gördüm dediğin şekilde, artık ne şarjda ne kulaklık takılı bir şekilde uyumuyorum.
Cidden ya korkutucu
artık telefonlar ona uyumlu üretiliyor bir sorun olmaz sen nereden çok tehlikeli ve önerilmeyen bir şey oldugunu okudunda kafadan öyle yazıyorsun buraya :D
Senin gibi bir yerimden uydurmadım canım. Git araştır haberleri, bu sebepten çıkan yangınları sonra bana ahkam kesersin
Cevap
28Cevap
Evet uyuyorum sürekli çünkü gün için de unutuyorum takmayı ya da üşeniyorum gece ne güzel doluyor sabah full
Akıllı telefonlar %100 olduktan sonra akımı keser adaptör %1 lik bir oranda elektrik harcamaya devam eder ama bu telefona zarar vermez...
Googledan haberlere bakmanı öneririm. Bu sebepten çıkan çok yangın var.
Kaçak elektrikten oluyordur topraklama olmadığı için tek faz gelen elektrik yangın çıkarır
Asla sarja takarsm uxak prize taksr uyurum. Cunku pil patladigina shit oldum.
Uzağada takma bence, uyanık olduğun saatlerde şarj et. Daha sağlıklı
Genelde hep gece sarj tukeniyor sabah ise is icin gerkeli oluyor telefon. Sarjsiz kalmak olmuyor bu yuzden takmak zorunda kaliyorum jster istemez
Evet ama yinede tedbirli olmakta fayda var var
Merhabalar, gece telefonu şarja takmıyorum. Genelde gün içinde öğle saatlerinde takarım veya akşam saat 5 gibi falan.
Lipo bataryalar delinmedikçe patlamaz.
Şarja takılı kalsa bile sürekli şarj olmaz içerisindeki devre şarjı durdurur.
Geceden sabah bırakıyorum ben.
Zalımın biri sayesinde şarkdayken konuşuyorum sohbet ediyorum bu seferde uyuyakalıyorum sabah çıkartıyorum
Eskiden yapardım bunu. Artık yapmıyorum ama bu sefer de Airpods'ımı şarj etmeye başladım. Takıntı mıdır nedir, o priz yatarken mutlaka dolu oluyor.
Ya şarjda ya yastığımın altında olur. Bu yaşa kadar iyi gelmişim ölmeden
Şarja takıp yastığımın altına koyuyorum patlasa b. ku yedik 😅😂
Evet ama yapmamak lazım genelde iPhone lar daha tehlikeli benim lg
Evet sadece telefon değil PC de var masanın üstünde
Ben yatmadan 2 buçuk saat önce takıyorum.. yatarken yanımda durur
3lü pirizi yatagın üstüne cekiyorum sarjda iken muzik acıp uyuyorjm
Uyudum, uykum hafif olduğu için telefonu şarjdan alıyorum. Çok uzun saatler şarjda kalırsa tehlikeli olur o zaman.
Evet uyuyorum. Cok uzun süre sarjda birakmadiktan sonra paranoyak olmaya gerek yok.
Eskiden gece şarja takardım.. son aldım Telefonda hızlı şarj sorunu çözdü
Harikasın senin sayende bilgin öğrendik 😂
Geç sen dalganı..
İyi o zaman sevindim
Ben hep gece şarja takıyorum. Neden önerilmiyor
Hem telefonun pil sağlığı açısından. Hem de prizde ısınıp patlama yangın çıkarma ihtimali var.
Hayır takmam sabah takarım
Aynen bende senin gibi
Hep uyurken şarjdadir.
Her zaman gece şarja takıp uyuyorum
Hayır, hiç uyumam. Yatmadan önce doldururum.
Şarj azsa mecbur
Takarım evet ama telefon yanımda olmuyor
Bırakmamaya çalışıyorum
evet çok rahat uyurum bir şeyde olmadı hiç.
Sabaha kadar şarjda ve podcast çalıyor
Şarjda bırakmam, yanıma alırım
Genelde sabah takıyorum…
Evet çoğu zaman.
Uzağa takıyorum genelde
Neden önerilmiyor?
Hem telefonun pil sağlığı açısından, hem de ısınıp yangın çıkarma ihtimali yüksek olduğu için saatlerce sarja bırakmak doğru değil. Geçenlerde bir seminere katıldım. Yangınların çoğu elektrikli aletlerden çıkıyormuş. En başta da telefonu şarja koyup uyuyanlardan bahsetti itfaiyeci arkadaş.
Anladım. Yani ben yıllardır öyle şarj ederim bir sıkıntısını görmedim. Fakat şöyle de bir durum var, şimdi telefonlar şarjını tamamlayınca elektrik akımını kesiyor. Bence bu tür olaylar bilinçsiz kullanımdan kaynaklanıyor olabilir. Özellikle orijinal şarj adaptörü kullanmak çok önemli.
İtfaiyeci akımın kesilmediğini söyledi. Televizyon bile düğmesi kapalı olduğu halde hala elektrik harcamaya devam ediyormuş. Şarj aletide aynı şekilde. Sadece buzdolabı, derin dondurucu fişi takılı kalmalı dedi.
maalesef ewt
Evet
Uyurum
evet uyurum
Uyumuyorum
Evet hep.
Evet😒
Uyurum evet
Şarja takıp uyuyorum
Niye önerilmiyormuş ben hep yapıyorum
Uyuyorum
Eb sevdigim