İnternet & Teknoloji Uyurken telefonunuzu sessize alıyor musunuz? Caspeɾ Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Alıyorum Almıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Uyurken telefonunuzu sessize alıyor musunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Almam 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 438 cevap paylaştı. Hayır her zaman baş ucumda olur,Acil bir durum olabilir. 2 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Sessizde, aramalar hariç bildirimler de uyku modunda. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. Almıyorum. Gece çalıyorsa muhakkak mühimdir. 1 0 Yorumla
yoursoulisanocean Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl yok yapamiyorum. interneti kapatir sesini acar oyle uyurum. 1 0 Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Almıyorum çünkü benim telefonum hep sessizde 😂 1 0 Yorumla
hafsa13_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Almam çünkü birinin başına bir şey gelse nereden duyacağız bu detaylar önemli siz de böyle yapmalısınız 1 3 Yorumla Caspeɾ +1 yıl Neden tekmi yasiyorsun? birinin basina bisi gelirse evde anne baba kardes teyze vs vardir illaki onlari arasinlar, sende ole yap derim Yorumla hafsa13_ +1 yıl Belki onlara ulaşamadılar nereden biliyorsunuz Yorumla hafsa13_ +1 yıl Aile evindeyim fakat bu ince bir ayrıntı siz böyle yapmalısınız asıl Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayir neti kapatıyorum.. sessize alırsam alarm duymam 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Evt yaklaşık 10 yıldır bu şekilde sessize alıp yatarım 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gerek duymuyorum gecenin bir vaktinde boş bir şekilde arayacak tanıdığım yok 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 926 cevap paylaştı. Belli bir saatten önce beni arayamayacağını herkes bilir, bu yüzden sessize almaya gerek duymam.. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. hayır benimki titreşimde her zaman ne olur ne olmaz 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Tam aksine sabah uyanabilmek sesini sonuna kadar açıyorum... 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır, hep sessizde kullanırım zaten. 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 789 cevap paylaştı. Telefonum çoğu zaman sessizde oluyor. 1 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kargom falan gelmeyecekse alıyorum. 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sadece interneti kapatıyorum. Sesi değil. 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı. Benim telefonum herzaman sessizde 1 0 Yorumla
sineeem1 Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 97% +1 yıl Eve geldiğim an direkt sessize alıyorım 1 0 Yorumla
WonderLoverWinnerW_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Sesli seviyorum ben 7/24 ksksfsfs 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. Telefonumun zil sesini bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 390 cevap paylaştı. Telf sürekli sessizdedir benim :)) 0 0 Yorumla
WinchesTR Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Evet yoksa aşkın olayım şarkısı çalıyor 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. Hayır, almıyorum. 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. telefonum yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Almam
Hayır her zaman baş ucumda olur,
Acil bir durum olabilir.
Sessizde, aramalar hariç bildirimler de uyku modunda.
Almıyorum. Gece çalıyorsa muhakkak mühimdir.
yok yapamiyorum. interneti kapatir sesini acar oyle uyurum.
Almıyorum çünkü benim telefonum hep sessizde 😂
Almam çünkü birinin başına bir şey gelse nereden duyacağız bu detaylar önemli siz de böyle yapmalısınız
Neden tekmi yasiyorsun? birinin basina bisi gelirse evde anne baba kardes teyze vs vardir illaki onlari arasinlar, sende ole yap derim
Belki onlara ulaşamadılar nereden biliyorsunuz
Aile evindeyim fakat bu ince bir ayrıntı siz böyle yapmalısınız asıl
Hayir neti kapatıyorum.. sessize alırsam alarm duymam
Evt yaklaşık 10 yıldır bu şekilde sessize alıp yatarım
Gerek duymuyorum gecenin bir vaktinde boş bir şekilde arayacak tanıdığım yok
Belli bir saatten önce beni arayamayacağını herkes bilir, bu yüzden sessize almaya gerek duymam..
hayır benimki titreşimde her zaman ne olur ne olmaz
Tam aksine sabah uyanabilmek sesini sonuna kadar açıyorum...
Hayır, hep sessizde kullanırım zaten.
Telefonum çoğu zaman sessizde oluyor.
Kargom falan gelmeyecekse alıyorum.
Sadece interneti kapatıyorum. Sesi değil.
Benim telefonum herzaman sessizde
Eve geldiğim an direkt sessize alıyorım
Sesli seviyorum ben 7/24 ksksfsfs
Benim telefonum hep sessizde
Telefonumun zil sesini bilmiyorum.
Telf sürekli sessizdedir benim :))
Evet yoksa aşkın olayım şarkısı çalıyor
Hayır, almıyorum.
evet interneti bile kapatıyorum
Komple kapatıyorum
Tamamen kapatıyorum
Hayır