İnternet & Teknoloji Telefona gün içinde fazla bakmış mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Biraz fazla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Telefona gün içinde fazla bakmış mıyım? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. bakmışsın 0 0 Yorumla
Sikkematik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Benim bazen "9 saat" baktığım da oluyor. Arada olur öyle ama devamlı olarak bu kadar bakıyorsan azaltmanı tavsiye ederim. 1 0 Yorumla
destina8373 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Biraz fazla ama normalde insanlar daha çok vakit geçiriyor o yüzden normal 2 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 533 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bakmışsın
Benim bazen "9 saat" baktığım da oluyor. Arada olur öyle ama devamlı olarak bu kadar bakıyorsan azaltmanı tavsiye ederim.
Biraz fazla ama normalde insanlar daha çok vakit geçiriyor o yüzden normal
benim günlük ortalamam 8 saat
Az mis yine de
Evet