İnternet & Teknoloji Ben bir emoji olsam ne olurdum 😂? derinha Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Soru açik Güncellemeler+1 yıl Saygı aslında çok büyük bir nimet ama ne yaparsın Ben bir emoji olsam ne olurdum 😂? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. :D bu olurdun 1 2 Yorumla derinha +1 yıl Seni seviyorum bu sitenin en akılı terbiyeli insanı 😊 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim sen güzel gördüğün için o ☺️ , iyi geceler dilerim 💐
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen bakma onlara🐥 bu olabilirsin..🦋 bu🌹 👑 bunlar da 🌺⚘🌸 0 1 Yorumla derinha +1 yıl Yaa canımsın 😊 Yorumla
Runner4114 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl 🌼 olurdun benim gözümde kadınlar papatyadır 0 0 Yorumla
MutluOK Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sen bir emoji değilsin. 0 2 Yorumla derinha +1 yıl Tamam Yorumla MutluOK +1 yıl 😭 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben ne bileyim snei abla 0 22 Yorumla derinha +1 yıl Farkindaysan ben senden küçüğüm abi Yorumla bunasııladam +1 yıl Saygıdan ablam yaşla alakalı bir durum değil Yorumla derinha +1 yıl Oyy ablamm çen şaygili mi oydun bakim Yorumla bunasııladam +1 yıl Abla çocuklaşma daha çok itici oluyorsun Yorumla derinha +1 yıl Oyyy kijmaa ablam Yorumla bunasııladam +1 yıl Komik Yorumla derinha +1 yıl Güydün mü sen bakim oyyy ablam sinirlenir de Yorumla bunasııladam +1 yıl Yok abla ne sinirlenmesi çoluk çocuğa sinirlenmek bize yakışmaz Yorumla derinha +1 yıl Bak bak sen miniğim lafda söylermiş kim oğreti bakım sana bunu yaramaz seni Yorumla bunasııladam +1 yıl Abla sendeki ozgüven boyunu aşmış Yorumla derinha +1 yıl Sen daha minik sin yorma beynini ablam gelişim çağında sin takma zararlı Yorumla bunasııladam +1 yıl Tecrübelisin ablam yine Yorumla derinha +1 yıl Huyum kurusun ablam KS çocuk gelişimi okudum olsun o kadar Yorumla bunasııladam +1 yıl YÖK denklik veriyor mu ablam Yorumla derinha +1 yıl Veriyor veriyor kuzum Yorumla bunasııladam +1 yıl Ne güzel ya ablama bak okumuş bilgili kültürlü Yorumla derinha +1 yıl Canım kardeşim minik adamım sende büyüyünce ablan gibi ol tosunum Yorumla bunasııladam +1 yıl Olamam ki sen kadınsın Yorumla derinha +1 yıl Olursun paşam erkek versiyonu ol sen Yorumla bunasııladam +1 yıl Wow çok havalı Yorumla derinha +1 yıl Ya bu ablasının gülü gülü paşam benim ya Yorumla bunasııladam +1 yıl Sevgi pıtırcığı ablam benim Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. 🌸 gibisin, bu "🌸" yakışır sana. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. hepsinden biraz bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence👸 1 2 Yorumla derinha +1 yıl teşekkür ederim 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 🧚👸 Yorumla
Adsızyorumcu Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 😏.. 0 1 Yorumla derinha +1 yıl Neden kız 😂😂 Yorumla
şanssızımamk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 🤷🏿♀️ bu 0 1 Yorumla derinha +1 yıl Neden mesela Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 👻 bence sen 0 3 Yorumla derinha +1 yıl Neden hayalet 👻 Yorumla mavimuratfb +1 yıl Yani söyle ki aslında sadece sevdiklerine deli dolu eğlenceli birisin o yüzde hayalet yabacılara yoksun sevdiklerine varsın o yüzden hayalet bir varsın bir yoksun Yorumla derinha +1 yıl Tam tersi yabancıları daha çok severim deli dolu değilim sert soğuk biriyim Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl 👹 bence 0 2 Yorumla derinha +1 yıl Sensin o ne alaka Yorumla DogukanXeria +1 yıl teşekkür ederim galiba emojinin ne anlama geldiğni bilmiyorsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 💩💩💩aa pardon 2 5 Yorumla derinha +1 yıl İnsan kendinden bilir yazik Yorumla derinha +1 yıl Açık profilden yaz sen bakalım Yorumla wake_up_tomorrow +1 yıl Sen soru sormuşsun kadın cevaplamış demekki seni öyle görüyor Yorumla derinha +1 yıl Aynen iki 💩💩yorum yapmiş Yorumla wake_up_tomorrow +1 yıl Aynen Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 843 cevap paylaştı. Yılan. 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. 😼 bu olurdun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
:D bu olurdun
Seni seviyorum bu sitenin en akılı terbiyeli insanı 😊
Teşekkür ederim sen güzel gördüğün için o ☺️ , iyi geceler dilerim 💐
Sen bakma onlara
🐥 bu olabilirsin..
🦋 bu
🌹
👑 bunlar da 🌺⚘🌸
Yaa canımsın 😊
🌼 olurdun benim gözümde kadınlar papatyadır
Sen bir emoji değilsin.
Tamam
😭
Ben ne bileyim snei abla
Farkindaysan ben senden küçüğüm abi
Saygıdan ablam yaşla alakalı bir durum değil
Oyy ablamm çen şaygili mi oydun bakim
Abla çocuklaşma daha çok itici oluyorsun
Oyyy kijmaa ablam
Komik
Güydün mü sen bakim oyyy ablam sinirlenir de
Yok abla ne sinirlenmesi çoluk çocuğa sinirlenmek bize yakışmaz
Bak bak sen miniğim lafda söylermiş kim oğreti bakım sana bunu yaramaz seni
Abla sendeki ozgüven boyunu aşmış
Sen daha minik sin yorma beynini ablam gelişim çağında sin takma zararlı
Tecrübelisin ablam yine
Huyum kurusun ablam KS çocuk gelişimi okudum olsun o kadar
YÖK denklik veriyor mu ablam
Veriyor veriyor kuzum
Ne güzel ya ablama bak okumuş bilgili kültürlü
Canım kardeşim minik adamım sende büyüyünce ablan gibi ol tosunum
Olamam ki sen kadınsın
Olursun paşam erkek versiyonu ol sen
Wow çok havalı
Ya bu ablasının gülü gülü paşam benim ya
Sevgi pıtırcığı ablam benim
🌸 gibisin, bu "🌸" yakışır sana.
“😂” bu geldi içimden
hepsinden biraz bence
😍 ilgiyi sevdiğin için bu emoji olurdu
🥲 yüzündeki benden ötürü
Bu emoji tam benlik 😏
Bence👸
teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🧚👸
😏..
Neden kız 😂😂
🤷🏿♀️ bu
Neden mesela
👻 bence sen
Neden hayalet 👻
Yani söyle ki aslında sadece sevdiklerine deli dolu eğlenceli birisin o yüzde hayalet yabacılara yoksun sevdiklerine varsın o yüzden hayalet bir varsın bir yoksun
Tam tersi yabancıları daha çok severim deli dolu değilim sert soğuk biriyim
👹 bence
Sensin o ne alaka
teşekkür ederim galiba emojinin ne anlama geldiğni bilmiyorsun
💩💩💩aa pardon
İnsan kendinden bilir yazik
Açık profilden yaz sen bakalım
Sen soru sormuşsun kadın cevaplamış demekki seni öyle görüyor
Aynen iki 💩💩yorum yapmiş
Aynen
💓 olurdun
Yılan.