telefonun modelini youtuba yaz reset ekle sonuna. orada cok basit aciklarlar . genelde güc tusuna ses tuslarina falan ayni anda falan basiliyor oyle yapiliyor. zorlamaz yani yapmasi seni. bu arada telefonlara falan normalde virus girmez bilgisayar gibi. sen internette gezinirken bildirimlere falan izin ver vs diyor onlara izin vermissindir oyle reklamlar vs cikabilir.
Şöyle söyliğim, telefonun modelini vs bilmiyorum, bazı telefon larda sıfırlama yaparsan ilk başladığı anda gmail hesabı istiyor, ama bu telefona ilk başta kurulan gmail, virüs vs sıfırlamada kalmaz, muhtemelen yüklenen programlarda izin verilmiştir, ya da gezinen sitelerden bulaşmıştır, ancak içindeki rehber resim bilgi vs hepsini de silmiş olacaksın bunu bilerek işlem yap, kayıtlı şifreler vs hepsi
Dediğim gibi, telefondan telefona değişiyor, sıfırlama yaparsın bu sefer ilk girilen gmail hesabı ister sende hatırlamazsın, bu sefer telefonu da açamazsın kalırsın ortada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hard format ta bile silinmeyen şeyler varmış okumuştum ne kadar doğru tartışılır
Reklam için formata gerek yok aslında, virüste yani androidse bulaşan görmedim ben daha
fabrika ayari baska bir sey telefonu resetlemek baska bir sey. telefonu resetle.
Resetlemeyi nasıl yapicam. İkisi ayni şey diye biliyordum
telefonun modelini youtuba yaz reset ekle sonuna. orada cok basit aciklarlar
. genelde güc tusuna ses tuslarina falan ayni anda falan basiliyor oyle yapiliyor. zorlamaz yani yapmasi seni. bu arada telefonlara falan normalde virus girmez bilgisayar gibi. sen internette gezinirken bildirimlere falan izin ver vs diyor onlara izin vermissindir oyle reklamlar vs cikabilir.
fabrika ayari yapinca tum veriler silinmiyor. fark bu.
Virüs ve reklami giderecek olan fabrika ayarlarina dondurmek mi yoksa resetlemek mi
Tamam reset demi
DM bakabilir misiniz
G mail yedekleyip tekrar yükslersen yedeklerden geri geleibliyor
Yaşadığın sıkıntı nedir tam olarak?
Reklam ve virusler işte. Hepsinin gitmesini istiyorum. Telefoncuya gidecek vaktim yok format icin
Şöyle söyliğim, telefonun modelini vs bilmiyorum, bazı telefon larda sıfırlama yaparsan ilk başladığı anda gmail hesabı istiyor, ama bu telefona ilk başta kurulan gmail, virüs vs sıfırlamada kalmaz, muhtemelen yüklenen programlarda izin verilmiştir, ya da gezinen sitelerden bulaşmıştır, ancak içindeki rehber resim bilgi vs hepsini de silmiş olacaksın bunu bilerek işlem yap, kayıtlı şifreler vs hepsi
Sıkıntı yok, önemli bir şey yok
Dediğim gibi, telefondan telefona değişiyor, sıfırlama yaparsın bu sefer ilk girilen gmail hesabı ister sende hatırlamazsın, bu sefer telefonu da açamazsın kalırsın ortada
Gider
Gider
Ne var yoksa gider
Bilmiyirum
gider
Teşekkürler
Hala aynı soru
Hiç dondurmedigim için bilmiyorum, o yüzden sordum.
Gidiyor gidiyor gidiyor
Sagolasin
Sen sağol abla