İnternet & Teknoloji 3 ay Telefonu fabrika ayarlarına döndürünce ne olur? goodgirlgone Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Telefonu fabrika ayarlarına döndürürsek ne olur? Telefonu fabrika ayarlarına döndürünce ne olur? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Gizemmmmmli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Kayıtlı olan Wi-Fi veya şifreler sıfırlanır telefonda ek olarak değiştirdiğin ayarlar eskiye döner 0 4 Yorumla goodgirlgone 3 ay Yarını telefonumu satacağım da fabrika ayarlarına döndürünce bütün bilgilerim her şeyim kökten gidiyor değil mi telefondan? Emin olmak istiyorum Yorumla Gizemmmmmli 3 ay Evet silinir her şey Yorumla goodgirlgone 3 ay Tamam teşekkür ederim Yorumla Gizemmmmmli 3 ay Rica ederim Yorumla
scil63 Takip Et Guru Yaş: 59 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 358 cevap paylaştı. Yazmışsın zaten FABRİKA AYARI Oluyor 0 0 Yorumla
Marskackini Takip Et Xper 1 Yaş: 22 3 ay Bı nevi format her şey silinir 0 3 Yorumla goodgirlgone 3 ay Yarını telefonumu satacağım da fabrika ayarlarına döndürünce bütün bilgilerim her şeyim kökten gidiyor değil mi telefondan? Emin olmak istiyorum Yorumla Marskackini 3 ay Evet aynen Yorumla goodgirlgone 3 ay Teşekkürler Yorumla
BernaGüller Takip Et Xper 1 Yaş: 18 3 ay Başa donuyo tel 0 6 Yorumla goodgirlgone 3 ay Yarını telefonumu satacağım da fabrika ayarlarına döndürünce bütün bilgilerim her şeyim kökten gidiyor değil mi telefondan? Emin olmak istiyorum Yorumla BernaGüller 3 ay Evet Yorumla goodgirlgone 3 ay Teşekkür ederim Yorumla BernaGüller 3 ay Niye satiyon Yorumla goodgirlgone 3 ay Yenisini alcam Yorumla BernaGüller 3 ay Hmm yazsana bana Yorumla
SoliFaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 23 3 ay Aldığın haline döner 0 3 Yorumla goodgirlgone 3 ay Yarını telefonumu satacağım da fabrika ayarlarına döndürünce bütün bilgilerim her şeyim kökten gidiyor değil mi telefondan? Emin olmak istiyorum Yorumla SoliFaaa 3 ay Öyle gitmez telefoncuya ver üst düzey format atsın Yorumla goodgirlgone 3 ay Tamam teşekkürler Yorumla
Salomonar Takip Et Xper 2 Yaş: 30 3 ay Format 0 2 Yorumla goodgirlgone 3 ay Yarını telefonumu satacağım da fabrika ayarlarına döndürünce bütün bilgilerim her şeyim kökten gidiyor değil mi telefondan? Emin olmak istiyorum Yorumla Salomonar 3 ay Hyr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kayıtlı olan Wi-Fi veya şifreler sıfırlanır telefonda ek olarak değiştirdiğin ayarlar eskiye döner
Yarını telefonumu satacağım da fabrika ayarlarına döndürünce bütün bilgilerim her şeyim kökten gidiyor değil mi telefondan? Emin olmak istiyorum
Evet silinir her şey
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim
Yazmışsın zaten FABRİKA AYARI Oluyor
Bı nevi format her şey silinir
Yarını telefonumu satacağım da fabrika ayarlarına döndürünce bütün bilgilerim her şeyim kökten gidiyor değil mi telefondan? Emin olmak istiyorum
Evet aynen
Teşekkürler
Başa donuyo tel
Evet
Teşekkür ederim
Niye satiyon
Yenisini alcam
Hmm yazsana bana
Aldığın haline döner
Öyle gitmez telefoncuya ver üst düzey format atsın
Tamam teşekkürler
Format
Hyr