1 ay sonunda doğru düzgün modeller yapmaya başladım tekniğini oturtmaya başladım çok mutluyum bu işi meslek galiba getirmek istiyorum sizce nasıl

1 ay sonunda doğru düzgün modeller yapmaya başladım tekniğini oturtmaya başladım çok mutluyum bu işi meslek galiba getirmek istiyorum sizce nasıl

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
valla kendin evde öğrendiysen gayet iyi bence
Evde öğrenilir ya ya türk kaynaklar iyi olmasada yabancı kaynaklar çok iyi anlatiyot
süper olmuş. böyle şeyleri modellemekte çok zordur eline sağlık. ekranın biraz kötü gibi ama
Telefonda olduğum için SS alıp alıp durdum kalitesi gitti iyice :D alışıyorum ya bu işte iyi para var üniversitesini okuyacağım iş imkanım neteork falan cogaltacagim
görsel çözünürlükten ötürü demedim ekranın küçük gibi geldi :D
çok para yok be dostum
He 14 inç ya yapcak bişi yok ama 16 GB Rami var iyi yine dayanıyor sadece texture eklemede falan sıkıntı çıkarır başka birşeyi yok renkelndirme consol ayarları falan iyi çalışıyor blenderin
16 gb yeter zaten. ben senin yaşlarındayken 8 gb la yapıyordum :D texture işi daha çok cpu ya bağlı
Şu na ne işle masgulsunuz ailem benim memur olmam için zorluyor cidden bu işlerde kendimi iyice geliştirmek istiyorum bana yardım edebilirmisiniz
tasarımcıyım, ederim tabii ki ne lazım sana
Abi ben 18 yaşındayım ve 3 yıldır manipülasyon tasarımları ile ugrasiyorum az çok kazandım ancak para kazanma şeyim çok az yani bende grafik tasarımda iş olmadığını düşünerek modelleme ye girdim ve kendimi gelisitriyorum bu yılın sonunda daha iyi olacağını görüyorum ama ya ıssız kalırsam diye çok korkuyorum sen şu an maaşın saana yetiyor mu mesela ve hangi alanda calisiyorsun
fazlasıyla yetiyor. tasarım işleri genel olarak güzeldir ama spesifik bir alandan ziyade duruma göre ilerleyen bir tasarımcı olmak daha iyidir. işsiz kalmaktan da korkma. eninde sonunda güzel yerlere gelirsin
Ailem falan yapay zeka olduğundan ıssız kalırsın ben bu işi bir günde öğrenirim vb. Diyor yani bende gülüyorum ancak doğru olursa diye korkuyordum teşekkür ederim kendimi geliştirmeye devam edeceğim
Portfolionuz varsa behanceniz falan atabilirsiniz merak ettim
yapay zeka işsiz bırakmaz ya da sektördeki talebi bozmaz.
porfolyom var ama paylaşmak istemedim burada
güzel bence, ben de hem yazılım hem tasarım öğrenmek istiyorum, galiba ilk önce yazılım öğrenmek istiyorum
yazılım öğrenmek istiyorsan patika. dev sitesine gir üye ol ücretsiz dersler var
neyi modelledin ben bunu makata benzettim.
Üstünde süs oayinca öyle durmuş donut modellemesi
donutun ne olduğunu bilmediğim için yorum yapamayacağım ama yazılım işini seviyorsan devam et derim...
Bu modelleme blender bundada para var bı yandanda yazılımı az buz ogrensem yeter
hayırlı olsun zeki kızları sever ve takdir ederim umarım hedeflerine ulaşırsın...
Sagolun tesekkurler
güzel he
Saollll
Ne bu donut amcamı
Aynen ole
Bide baklava tasarımı yaparmısın ama havalı bişey olsun tutarsa sana 1 kilı
Denerimm
Tm bekliyorum unutma
Donat yapmışsın
Olmuş gibi