kız arkadaşımın saat 1.30 gibi yattı snap puanı 23.099 du 2.30 da 23.106 olmuştu.
sabah sordum hani sen uyuyordun aşkım vallaha uyuyordum yemin ederim ki diye bir sürü yemin etti. snap puanı sen snap açmasan ve ya atmasan dahi yükselir mi
kız arkadaşımın saat 1.30 gibi yattı snap puanı 23.099 du 2.30 da 23.106 olmuştu.
sabah sordum hani sen uyuyordun aşkım vallaha uyuyordum yemin ederim ki diye bir sürü yemin etti. snap puanı sen snap açmasan ve ya atmasan dahi yükselir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
şöyle bir şey var.4 yıldır kullanan birisiyim. gün içinde açmama rağmen puanım yükselmiyo. bi zaman sonra yükseliyo. büyük ihtimalle sana söyleyebilceğim 2 şey var
ya yalan söylüyor ya da doğru söylüyor :D
belasınıı hoplattım şimdi
puanlar geç geliyordu bende bazen ama bazende hemen yükseliyordu. ben ex'imin her saat başı snap puanlarını not alırdım. kaç kişiye atmış ne zaman atmışı düşünüp hesaplardım. bir zaman sonra şizofreniye bağlıyorsun. bence yapma. kötü de düşünme hemen
yalan söylemesi zoruma gidiyor
Ergen ya
Ben Snapchati sadece fotoğraf için kullanıyorum bir kaç kez öylesine hikaye atmıştım o günden beridir Snap puanım aynı
sana herhangi biri snap attı mı peki
Mesaj olarak gelmedi bir şey çünkü max 5kişi ekli
Ama hiç bir uygulama durduk yere puan vs vermez ve zaten snapi aktif kullanmakta olan birinede çok zor güvenilir aşırı gizliliğe önem veren bir uygulama