Onu duymadim hic ikisi de cok iyidir cok tercih edilen markalar zaten hangisini sececegin farketmez o yüzden sorun sen özeliklerine bak senin isini gorecek ne yapacaksin ne kadar bütcen var sana özellik söyleyim İ5 - İ7 veya R5 - R7 16GB RAM RTX3050Tİ EKRAN KARTI 1TB SSD bundan bak ama ekran kartinda RTX4050 de bakabilirsin ekran Kartin ne kadar iyi olursa o kadar iyi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
MSİ tabiki de ama diger yandan ASUS LENOVO ACER DELL
Asus ve Lenovo arasında kalıyorum, asusun parçaları sanırım bulunmuyormuş bozulduğu zaman.
Onu duymadim hic ikisi de cok iyidir cok tercih edilen markalar zaten hangisini sececegin farketmez o yüzden sorun sen özeliklerine bak senin isini gorecek ne yapacaksin ne kadar bütcen var sana özellik söyleyim İ5 - İ7 veya R5 - R7 16GB RAM RTX3050Tİ EKRAN KARTI 1TB SSD bundan bak ama ekran kartinda RTX4050 de bakabilirsin ekran Kartin ne kadar iyi olursa o kadar iyi olur
Word, ödev için falansa ben Huawei matebook kullanıyorum
Asus veya Lenova sence nasıl?
Lenovo iyi diyorlar, ben HP kullanıyorum Z eski bir model olmasına rağmen iş görüyor
dell iyidir huawei de olabilir baz modellere göre uygun fiyat
Şarzı uzun gitmesi için U serisi düşünebilirsiniz 7730 u Laptop tercih edebilirsiniz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!