Ben Macbook çok istiyordum. Önerir misiniz?
Veya başka önerileriniz var mı?
Veya başka önerileriniz var mı?
MacBook Pro kullanıyorum uzun süredir. Windows tan sonra alışması zor olur, sadece internette surf, film izlemek ve office programlarını kullanmak için alacaksan kaynak israfı olur , ama ben mimarım cizim yapacağım, müzisyenim beste yapacağım vs diyorsan hiç düşünmeden al
Teşekkür ederim. Herhangi bir alanda özellikle kullanmayacağım, sadece uzun zamandır eski bir model kullanıyordum, biraz heves benimkisi. Belki ileride çeviri işine girerim ama o da var.
Maddiyat sorun değilse Asus'tan şaşma.
Şimdi baktım da normal bir pc fiyatındalar?
Asus her zaman daha kalitelidir. Normal fiyattan kastın aynı özellikteki 2 laptopu karşılaştırırsan fiyat farkı anlaşılır :)
Anladım teşekkür ederim, Asus beğenilmiş genel olarak.
bak bir arkadaşa daha önermiştim bunu
www.teknosa.com/.../asus-n550jk-cn168h-notebook
her türlü işini ihtiyacını görür mükemmeldir ve uzun bir süre kullanabilirsin yani teknolojiye ayak uydurmak için özellik yükseltmeni gerektircek cok bişey yok zaten şuanki en üst düzeye yakın bir alet :)
Dediğin gibi pahalıymış :)
Yine dediğim gibi 2-3 sene değil 5-6 sene bile idare eder bu seni :)
6 yıldır Toshiba satellite a300 kullanıyorum, ekranının bozulması (kullanıcı hatasından ötürü) ve ısınması dışında hala bir sorunu yok ama 7. yılı bununla görmek istemiyorum :) Aldığımda 2000 tl idi.
Toshiba gerçekten güzel seçim ama 6 yıl öncesi için :) Bazıları çok iyi girer piyasaya ama girdikleri gibi kalırlar Toshiba da onlardan biri bence. Yani uğraşsa istese çok klas modeller yapabilirdi ama 5-6 yıl öncesine kadar yapacaklarını yaptılar şimdi sadece teknoloji takip edip ona göre şeyler üretiyorlar.
şu an en iyisini de piyasaya sürseler almam. Çok çektim ısınma sorunundan ve soğudum açıkçası markaya karşı.
Isınma sorunu mu :) Sen bide Casper dene kışın doğalgaz yakmazsınız o kadar diyorum :D
Ahahaha:)) Casperla ilgili bunu hiç duymamıştım şaşırdım valla.
İlk bilgisayarım tüplü beyaz masaüstü klasik Casper'dı, yeri ayrıdır o yüzden :)
Casper :) Türkiye'de tutulmasının tek sebebi o teknolojiye göre oldukça ucuz fiyata satılması :)
Asus utansın o zaman :)
Asus bence utandırsın :)
o kadar parayı alıyorsa kötü olma gibi bir lüksü yok zaten, bana asusu koruma :P
Neyini koruycam :) Dayımın değil ya asus ama demek istediğimde tam olarak o aldığı paranın karşılığında bir makina vereceğinden şüphem yok.
peki o zaman alacağım zaman önce Asus'u incelicem :)
:) mantıklı bir iş yapmış olabilirsin ki ben sende o potansiyeli gördüm :)
mantık mı para mı diye ikilemde kalırsam beni yadırgama ama :)
yapıcak bişey yok maddiyat tabi önemli sırf iyisini almak için bütçeni aşman gereksiz olur zaten
asus bana öğrenci indirimi yaparsa torunlarıma kadar kullandırırım :)
https://www.youtube.com/watch?v=bqW97JE_VoY
bunu bir dene :)
:)))) aklıma aynen bu sahne gelmişti yorum yaparken hahaha
Net bir şekilde çok daha ucuza bile kapatabilirsin :)
Bence bütün işi uğur parası çözdü :) ben de kendime zula yapayım bari işe yarar belki :)
hiç huyum değildir bişeyler zulalayıp biriktirmek :D
o konuda üstüme yoktur :))
Mezara mı götürcen :) Ablamda o kafadaydı 25 yaşında farketti aslında hiç para biriktiremediğini :)
Amaçsız biriktirdiğim hiç olmadı. Bir şeyi çok istiyorsam yemem içmem biriktiririm, ama ona göre de harcarım :) Mezara yatırım yapmam isterseniz atın beni denizlere :)
Yok o da amaçsız biriktirmiyordu :D da işte kardeş olmak güzel ya hele bide kilit açabiliyorsan çok hoş oluyordu :) Tabi küçükken
ahahahah inanmıyorum :)))
e öğrenci adamdık :) bizim evde adettir çalışanlar okuyanlara bakar :)
hemen al :D air al ama bence taşıması kolay çantana bile sığar gezdirirsin sürekli yanında zaten çok hafif
peki çok hassas değil mi?
yoo 2-3 defa yere düşürüdm :D hiç sorun yok yıllardır mac kullanıyorum zaten
peki teşekkürler :)
Cevap
18Cevap
Eğer bölümünle ilgili değilse, yani derslerinde kullanmayacaksan
Yani sadece internet, yazı için alacaksan keşke hiç almasan..
yine de alcam ben ya, diyorsan, Asus, Dell gibi alablirsin
Başarılar
#V
Hiç almasan derken, Macbook mu almasam? laptop mu?
laptop... zaman kaybının en iyi arkadaşıdır o.
Olmadan olmuyor şu zamanda maalesef...
yani ama program yap kendine mutlaka
Eğer mühendislik değilse ve çok ağır grafik vs ile uğraşmayacaksan al bunu.
Ciddiyim:
store.apple.com/.../B&step=config#
macbook baktıysan gerisine hiç bakma eğer fiyat olarak zorlamassa çünkü bir laptoplar var bide mac ler var eğer o fiayatlarada çıkamıosan asus başka bişeye bakma 5 sene teknoloji mağazalarında çalıştım aklına hangiswi geliosa
lenovo marka öneririm, özellikle işlemcisi çift sayı olsun tek değil mesela 2 çekirdek olsun ama ekran kartın 2gb olsun vs özelliklerine dikkat et bide ön bellekleme önemli 2 üstü olursa iyi olur bu tarz laptop 1500-2000 arası vardır tahminimce
Mac candır gerisi heyecandır ;)
Sunumlarda falan çok iyi. Olmadı windows yuklersin :)
ben lenovo g580 öneririm 1 yıldır kullanıyorum o kadar oyun falan oynadım nerdeyse hafızası doldu hiç bir sorun görmedim
Macbook alacaksan windows değil , mac işletim sistemi kullanmalısın. Aksi takdirde macbook un diğer laptoplardan farkı kalmaz.
İşini görecek bişey al nasıl olsa arkadaşların da kullanmak isteyecek boku çıkacak yurtta kalıyorsan tabi
i7 işlemcili Dell aldım kardeşime o da üni için istemişti şimdi işlerini çok rahat yapıyor , mac biraz pahalı ama çok iyidir ve kesinlikle öneririm :D
apple macbook air kullanıorum acaip iyi ve rahat
Çok hassas değil mi?
:) teşekkür ederim
Bende université öğrencisiyim geçen ay aldım bir mac book pro retine gayet memmunum.
Arkadaşlar Merhaba... Üniversite 3. sınıfım... Çok sık sunum yapıyoruz ve makaleleri yazıyoruz.. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir laptop önerir misiniz? Acil
Ben asus kullaniyorum memnunum
Asus dan şaşma Üzmez kizmaz
Asus lenova tavsiyem apple
Apple macbook candir:-)
Ben aldım ama hiç anlamiom
notebooktesting. com a bir bak
Asus
Asus tercihin olsun
En İyi Cevaplar