İnternet & Teknoloji Yurt dışına çıkmak istiyorum ve mümkünse orada yaşamak.. daha önce bunu deneyim eden oldu mu? AdimLazimMii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ülke ve şehir hiç farketmez en büyük hayalim bu. Nasıl becerebilirim hiç bilmiyorum.😢 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar Türkiye'de hiç umut kalmadı 😢 mesleğimi en iyi başka ülkede icra edebilirim diye düşünüyorum artık. Yurt dışına çıkmak istiyorum ve mümkünse orada yaşamak.. daha önce bunu deneyim eden oldu mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 590 cevap paylaştı. Bende haftaya gidiyorum tamamen artık ama Bulgaristan'a 0 2 Yorumla AdimLazimMii +1 yıl Nasıl yaptın Yorumla gacar4886 +1 yıl Şirket ortağı oldum Yorumla
barmen454 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl tr de hıc umut kalmadı dimi 0 5 Yorumla AdimLazimMii +1 yıl Evet 😢 Yorumla AdimLazimMii +1 yıl Ailemi de alıp gitmek istiyorum Yorumla barmen454 +1 yıl vala turıst vızesı ıle gıt gelme ya da burdan ukrayna ordan otobusle avrupaya gecersn Yorumla AdimLazimMii +1 yıl Kaçak yolla mı Yorumla barmen454 +1 yıl yoo gıttıkten sonra ırtica Yorumla
Birabey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Paran var mı önemli olan o. 0 2 Yorumla AdimLazimMii +1 yıl Var Yorumla Birabey +1 yıl Ben dün akşam yazmıştım sana baksanaa bi Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Çok zordur 0 1 Yorumla AdimLazimMii +1 yıl Zor olduğunu bende biliyorum yolu var mı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben de istiyorum her yolu deniyorum 0 1 Yorumla AdimLazimMii +1 yıl En çok işe yarar dediğin nelerdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende haftaya gidiyorum tamamen artık ama Bulgaristan'a
Nasıl yaptın
Şirket ortağı oldum
tr de hıc umut kalmadı dimi
Evet 😢
Ailemi de alıp gitmek istiyorum
vala turıst vızesı ıle gıt gelme ya da burdan ukrayna ordan otobusle avrupaya gecersn
Kaçak yolla mı
yoo gıttıkten sonra ırtica
Paran var mı önemli olan o.
Var
Ben dün akşam yazmıştım sana baksanaa bi
Sana yardımcı olurum istersen bu konuda
Çok zordur
Zor olduğunu bende biliyorum yolu var mı
Ekonomi nanay, kurlar gg bu şartlarda çok zor
Ben de istiyorum her yolu deniyorum
En çok işe yarar dediğin nelerdi