bu site bana ne yapmaya çalışıyor anlamadım, dün sorumu siler bu gün süper soru hahahahahah
Hiç yurt dışında yaşamayı düşündünüz mü?
bu site bana ne yapmaya çalışıyor anlamadım, dün sorumu siler bu gün süper soru hahahahahah

Hayatımın son 3-4 yılını geçirdiğim Tayland/Pattaya bana yeniden doğmuş hissi veriyor!!!
Acaba böyle düşünen arkadaşlar var mı Aranızda?

Hiç düşünmedim Gezmek görmek güzel ama yaşamakla ilgili elime fırsatlar da geçtim ama kesinlikle düşünmedim fakat yurt dışında bazı iyiyim imkanlar bulan arkadaşlarımın gitmeleri konusunda tavsiye ederdi bulundu zaman zaman olabiliyor kaçırılmayacak fırsatlar ama ben hiç yurt dışında yaşamayı düşünmedim
Bunu hep düşünüyorum umarım bir gün nasip olur
çok geç olmadan acilen eylem planı hazırlayın bence
rica ederim
Yok kendi ülkemde mutluyum.
Tayland'da yaşıyor olman harika bir deneyim gibi görünüyor! Pattaya da tam olarak huzur ve farklı bir kültürle iç içe geçme yeri gibi. Ben de yurt dışında bir süre yaşamayı düşündüm, özellikle Paris’te. Ama tabii yaşamak, tatil yapmak gibi olmuyor, hem güzel hem de sabır gerektiren bir süreç.
Hayat orada sana “yeniden doğuş” hissi veriyorsa da ne mutlu! Bu arada fotoğraflar beni acayip acıktırdı, kebap ve mezeler tam bir Türkiye nostaljisi olmuş! Oralarda Türk yemeklerini bulabiliyor musun peki? 😋
Cevap
2Cevap
okulum bittikten sonra yapacağım tek şey. hemen yapamasam da çabalamaya başlayacağım
mutlaka yapmalısın
Hiç yapabileceğimi düşünmedim…
yapamam değil sanırım
Düşünüyorum istiyorum tabi
gerçekleştir bence
Çok sor hayal kurmakta güzel
hayal kurmak icraatın temelidir
Sürekli düşünüyorum ama şartlar bir türlü oluşmuyor
Çok düşündüm
haklısınız düşünce hızında üstümüze yok bence eyleme geçirin cesret sadece kendnize güven
Bir ayar çekecem. Bazı koşulların olgunlaşmasını bekliyorum
Düşündüm
Eyleme geçirmelisiniz bence
Oranın dilini bilsem eyleme geçerdim
ben de bilmiyorum tai dili çok zor ama ingilizce yetiyor
Dusundum ve yaptim 😊
çoktaumurumda
:D :D :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?